Всички смятаме децата си за най-очарователните създания на този свят, неизбежно е, но когато преди 9 години Джаки Климентс ражда двете си дъщери - близначки, всички са на мнение, че в тях има нещо наистина изключително.

Днес те са обявени за най-красивите близнаци в света, а модните агенции се редят на опашка, искайки да подпишат договор с тях.

Вижте снимки >>

Ава Мари и Лиа Роуз се раждат в Калифорния, при това 4 седмици и половина преди очакваната дата, за щастие - в отлично здраве.

"Сега, когато познавам личността и характера им, откривам смисъл в преждевременното раждане... За тях е типично да се появяват по-рано, без дори да първо да предупредят и винаги са готови за действия", казва майка им.

Красотата им бива забелязана още в първите дни, след появата им на този свят и е честа тема на разговор сред персонала в болницата. Всички лекари и медицински сестри са единодушни, че двете момичета са просто прекрасни.

Само 6 месеца по-късно Джаки решава да ги представи на модния свят, но после се отказва, защото семейството трябва да се грижи и за сина си - Чейс, който е едва на 2 г. Пътуванията и часовете, прекарани във фотосесии, единствено биха затруднили ежедневието на родителите, затова те оставят тази амбиция настрана.

Снимка: Официален профил в Instagram

Обаче през 2017 г. нещата се променят. Момичетата, които вече танцуват професионално на сцена пред публика, са достатъчно големи и Джаки им урежда договори с 2 различни модни агенции.

Въпреки немалкото им ангажименти, училището остава приоритет номер едно. Ако Ава и Лиа са наети чрез официалната си Инстаграм страница, тогава майка им насрочва снимките да бъдат през уикендите или след учебно време, ако пък работата идва от агенция - тя им осигурява учител, който да присъства на сесиите и да им помага с училищната подготовка.

Когато имат снимки близнаците стават рано, понеже са им необходими 2 часа, за да стигнат до Лос Анджелис. Именно в Града на ангелите се провеждат повечето от ангажиментите им.

През годините красавиците са били лица на известни марки като "Crocs", сп. "Sandcastle", "Target", "Skechers", "Recess Kids" и много други. Техният чар успява да плени всеки, който дори само ги е погледнал, при това за нула време.

Оказва се, че добрият външен вид се предава в тяхното семейство. Днес брат им - Чейс Робърт, също е амбициозен модел и освен това баскетболът е негова страст.

Семейство Климентс обича да прекарва време заедно, наслаждавайки се на всеки момент. Въпреки натоварения график на децата, все още намират време да пътуват и да се впускат в нови приключения.

Момичетата, като всички деца, обичат да пеят, танцуват и да бъдат в центъра на вниманието. И макар понякога да срещат критики от страна последователите си в социалните мрежи, те знаят, че родителите им винаги ще бъдат до тях и ще ги подкрепят в трудните моменти.

Семейство Климентс - Кевин и Джаки с децата им Ава, Лиа и Чейс

Снимка: Официален профил в Instagram