Коментари - Ани Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова ТВ | Лайф.dir.bg
назад

Ани Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова ТВ

Водещите на сутрешния блок "Тази сутрин" Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха bTV и приеха работа в конкурентната Нова ТВ.

Обратно в новината

Коментари - Ани Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова ТВ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досега не гледах сутрешния блок по бТВ заради дразнещото поведение именно на тези водещи - липса на запас от думи в речника, неумение да се изразяват, неумение да водят смислен диалог. Сега и НТВ ме карат да не гледам. Какво остана!?

Най-сетне се усетиха от БТВ и махнаха Цолова - тя не е за водещ и говорител, липсва й дикция, култура и грамотност. Изявява се като съдия, не изслушва гостите, които са поканени, и гледа да изпъква с глупавите си и некомпетентни прекъсвания. Съжалявам, че и Нова ще мъчи зрителите с нея. Защо не й намерите друга работа, а не да се явява на екран ?

И тези се утаиха в нова ...

Пунтамара история ... в крайна сметка става въпрос за кинти! Всичко е друго е мъгла и ветър :-)

Извинете, кои са тези двамата?

Николаев все взе много насерозно. Докато мълчеше и гледаше тъпо до преди година, сега не можеш да му затвориш устата.Бълва, бълва в повечето случаи глупости и гостите го поправат. Много отдавна трябваше да бъде изритан

Страхотен тандем, който с удоволствие НЯМА ДА ГЛЕДАМ И ПО Нова :))

Не ми харесват като водещи, но е факт, че напускат телевизия, която изгони Иво Инджев за това, че е казал нещо срещу Г.Първанов. Напускат телевизия, в която продуцент се кара на "журналиста" Д. Цонев за зададен въпрос. Напускат телевизия, в която гнусното, циничното и просташкото злословене Сл.Трифонов се счита за свобода на словото.

ЧУДЕСЕН ТАНДЕМ СА!С УДОВОЛСТВИЕ ГИ ГЛЕДАМ! УСПЕХ!

Време е Нова да се преименува в Тиква ТВ!

- казала тиквата.

...това са едни цветарки!

Никога не съм ги харесвала тези двамата, до сега сутрин гледах част от новините по Нова и това удоволствие ще ми развалят..

Телевизионерите и те са като нас политиците. Ние от партия в партия само и само да сме в парламента, а те от телевизия в телевизия. Жалко е, неморално е.

По-добре вместо с журналистика да участват в протестите - там ще изкарат повече пари, нали се смятат за "интелигентни" протестиращи. А иначе заради тях намразих БТВ. Не съм комунист, а демократ, но точно такива като тях и като ТВ Европа правят лоша услуга на гражданското общество, защото показват че несъгласните с правителството не са по-различни с нищо от него и си служат със същите методи. В крайна сметка телевизията е за това, да се чуят различни мения, а зрителят да прецени сам. Иначе е обидно някакви не дотам умни каки и батковци, взели се за журналисти, да поучават доста по-умни от тях за кого да гласуват, чия оставка да искат и т.н. - просто е обидно.

Чета и не мога да повярвам - абе хора на вас не ви ли е ясно ,че всеки човек има някакви предпочитания , било към политическа сила или към нещо друго , но когато работиш в национална медия ти си длъжен да спазваш моралния принцип на надпартийност т.е На тези двамата никой не им дава право да вменяват пристрастност още повече от национален ефир. На мене ми е интерсено ,защо като им гостуваше Бойко-боклука го гледаха , като зомбирани и не смееха да му зададът провокиращ въпрос а си караха само по сценарии ???А когато гост им беше Орешарски се държаха като чакали . Извинявам се но време беше да ги махнат Нагли и Тъпи селяндури взели се на сериозно

дали изразяваха собствената си позиция или наложената от БТВ и сега БТВ се опитват да заметат л....та си с това уволнение. Да продължат и с М.Бенатова...

да продължат и с Войнолюба Бурнатова

Защо да не могат? Те не са водещи на новините?! Журналистите по света имат мнение и си го изказват без притеснение. Но не, ние пак разбираме криво нещата!

Имаше и по-добро място за тях от Нова - телевизия ЕВРОПА. Там щяха да пасват най-добре и по-здраво да подкрепят любимеца си боко

Да, може и да не са идеални, но според мен бяха един много добър тандем като водещи и то на сутрешен блок. Нямаше друга телевизия, с по-добри водещи на сутрешен блок.

те са един ярък пример как една кариера може да се срине. държаха се отвратително в последните месеци.не телевизия, не журналисти, а обслужвачи, за друго заведение са вече тези двамата

Големи въртележки, голямо чудо в началото на новия сезон.Лошото е, че се въртят едни и същи муцуни, само си сменят седалките...

Викторе, бягай, но САМ!

Поздравления за решението ,както на Нова да прибере двама перспективни млоди журналисти,както и на самите тях двамата,за нестандартното решение.БТВ ги изгониха,защото не създали комфорт на така наречения премиер,който мънка и мрънка като някоя ученичка,само защото се набута в политиката,заради душевната си примитивност и политическата си непривлекателност.

Евала! Сега и аз зацепих, верно че последното им интервю беше с Орешарски и Виктор доста го поизпоти. Ей, голям слугинаж тая bTV! Аз съм фен на Виктор, с кеф ще го гледам и в Нова.

Малко разяснения за професионалната журналистика, такава каквато БТВ определено НЕ Е. Журналистите не трябва да манипулират или откровено да лъжат зрителите.Тяхна работа е да представят новините такива, каквито са.Те трябва да са неутрални, неемоционални и истинска професионалисти.Мнението си съставя зрителя сам.Тези двамата се скъсаха да се слагат на ГЕРБ и не усетиха накъде духа вятъра.Но не само те, а цялата кабеларка БТВ. Истината е, че е евтина, обслужваща олигарси тв (пр.Кр.Гергов, Ц.Вутов и др.подобни бг овце)

Да, ти правилно си го казал, но дори не си се разбрал: "Тяхна работа е да представят новините такива, каквито са". Така е, но за водещите на новинарските емисии! Доколкото аз си спомням, Ани и Виктор водят сутрешен блок. Кой по дяволите ти каза, че в подобен формат не може един журналист да изказва лично мнение?! Много странни разсъждения!

Ти като некъв експерт ли ни го казваш това?! Много си си повярвал мой човек, но да те светна, че нищо не отбираш от журналистика!

Анка си остана едно тъпо моме, вече лелче.Колкото и да отслабва и да се кипри с коланчета и герданчета, тя е една проста, но много фуклива женица.Неадекватна, глуповата, посредствена.Виктор до нея изглеждаше нелепо.

А ти си една злобна женица! По-спокойно, от тая злоба все по-зле ще ставаш!

МНОГО ТЕНДЕНЦИОЗНО СИ НАЛАГАШЕ МНЕНИЕТО И ПРЕДПОЧИТАНИЯТА КЪМ ГЕРБ С КОЕТО СЕ ОБЕЗЛИЧИ КАТО ЖУРНАЛИСТ-ЖУРНАЛИСТА НЯМА ПРАВО ДА НАЛАГА СВОЕТО МНЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Любимците на Тиквоний ,да си ги прибира той,че чак бяха нагли на екрана,един журналист в която и телевизия да е ,не би трябвало да взима страна,ако някой иска да ги слуша и гледа,време и за Миролюба да се омита

кое му е тенденциозното?? попитаха "премиерчето" - кой предложи Пеевски за шеф?? напълно нормален въпрос. Що не отговори?? страх ли го е ? срам ли го е ?? или му е казано да мълчи като мушната гайда...

Скрий се, по-долу те "видяхме" що за стока си!

Виктор е интелигентен и ерудиран, но Цолова е под всякаква критика.Заради нея не гледах напоследък сутрешния блок.Изключително тъпа!

Не зная защо, но Ана ми е била винаги много антипатична.... Винаге тя знае, прекъсва колегата си, прекъсва гостите, нервно им налага своето мнение, пък и грозновата.

Този тандем беше най-добрият в последните години.Дано в НОВА не го развалят.Бих ги гледал още,независимо от предаването ,което ще водят,но ми се струва ,че най-голяма тежест ще имат в новинарска емисия,или свързана с политически разговори.Много ги бива в това.Не оставят въпросите си без отговор.Наистина е удоволствие да гледаш такива водещи.В нямат добри освен Кулезич.

Цъкни Вефа, да слушаме Кидика

Хайде видя се на кой симпатизират уж "независимите" журналисти!!!Жалко, че са толкова продажни, бяха що годе приятни!!!!

Виктор е готин,но за Ани май няма кой толкова да съжалява

Сега в Нова (Борисовата) телевизия могат спокойно да уведомяват и отразяват всички "интелигентни протестиращи", само че май намаляват зрителите им.

Ти остави зрителите, то "интелигентните протестиращи" вече се броят на пръстите на ръцете

Ани Цолова е цицоранка, кефи мъ....

Бардаците пак започнаха да си менкат персонала!

Тая новина е от тип "бърза злобарка" за отпускане на напрежението :-))

БГ журналистите са на светлинни години от водещите журналисти на доказали се световни медии. Не че са по-тъпи, просто са приучени да слугуват и затова не са независими. Сутрешният блок на БТВ наистина бе трибуна на протестиращите соросоиди. Но освен Ана Цолова и Виктор Николаев подобно поведение демонстрираха и Бойко Василев, Кеворкян, Сашо Диков, да не говорим за Люба Кулезич. Добре, че можем да гледаме CNN, DW и BBC.

Когато едни журналисти от национална медия се изживяват като клакьори на определена политическа партия, независимо коя, мястото им не е в телевизията, а на щат в съответната партия. Там може да работят като пиари, стратези и т.н. В този смисъл решението за махането им е правилно.

Оххх Анииии кат те фана ше те ма....ръсам

Еха, 300 коментара.

Зор!

СРАМ ЗА БТВ!АКО НА МЯСТОТО НА АНИ И НИКОЛАЙ НАЗНАЧАТ ТАКИВА КАТО КОМЕНТАТОРИТЕ ОТ НОВА И ТВ7 ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛЕДАМ И БТВ. ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА БОЛШИНСТВОТО ОТ КОМЕНТАРИТЕ РАЗБИРАМ, ЧЕ НАРОДЪТ НИ Е ПРОСТ И СИ ЗАСЛУЖАВА СЛАБАТА ДЪРЖАВА.

Кой гледа "Времето лети" и всички останали турски сериали, с които е пълна прорамата на БТВ от сутрин до вечер? Който гледа тях, той и съжалява за тези двамата.

Въх, каква загуба за бТВ! Да се готви за същото НОВА!

Тази ханъма на снимката от статията да не е някоя звезда от турски сериал? Много сладко шалче има...

БТВ е телевизия на ДПС и БСП. Сега барека ще отиде в БТВ.

Да бе, щото бтв е телевизия на БСП и ДПС затова ни представя 40 протестиращи като "България каза не" . Айде стига.

Ашколсуун. Халал да им е.

АЗ ПОДКРЕПЯМ АНИ ЦОЛОВА И ВИКИ НИКОЛАЕВ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ НАПРЕД ВИЕ СТЕ МНОГО ДОБРИ ЖУРНАЛИСТИ И ВОДЕЩИ И ИНТЕЛЕГЕНТНИТЕ ХОРА ВИ ХАРЕСВАМЕ ЧАКАМ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ ОТНОВО НА ЕКРАН А НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА МИ СЛАГАТ МИНУСИ ЩЕ ИМ КАЖА ПЪРВО ЗАВЪРШЕТЕ ВИСШЕ ОБРАЗУВАНИЕ И ПОСЛЕ МЕ КРИТИКУВАЙТЕ ВСЕКИ НЕГРАМОТНИК МОЖЕ ДА КРИТИКУВА АМА САМО С КРИТИКА НЕ СТАВА

Я се виж как си написл/а "образувание" - толкова ви е акъла в ГЕРБ.

АЗ НЕ СЪМ ГЛУПАВА И НЕОБРАЗОВАНА ГЕРБЕРАСКА АЗ СЪМ ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА И ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ ТО НАПРАВИ МНОГО ЗА СТРАНАТА НИ ВДИГНА ПАРИТЕ ЗА ДЕЦАТА И ПЪРВОЛАЦИТЕ ИМА МНОГО ДОБРА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА И МИСЛИ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ОТРУДЕНИ ХОРА НЕ Е КАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ КОЕТО САМО ХРАНИШЕ ОЛИГАРСИТЕ

а ти "образования"как реши,че е от герб или така ти се иска -кефи се,малко ви остава още и след това ще има "ама защо така"

Ех Ани , аз също ги харесвам, но съм образована а не образувана.........., нещо не си внимавала много в час!

Еми някои сме звършили висше образОвание, а ти - имаш образУвание в главата, но уви - мозък не е :(

Друго нещо си е вишото образувание!

много правописни грешки за висшист?

Ани,много правописни грешки допускаш."Образованиие"-не се пише с "У",и "правеше" не се пише с "И",а ако репликата ти е от устата на Цолова,трябваше да сложиш кавички. НО и аз съм на мнение,че на Цолова й липсва култура във водене на диапог

Бяха ми дотегнали да ги гледам! Тия не са разбрали азбучното правило на журналистиката - независима позиция! Обиждат зрителя с излагането на собствените си такава!

тези двамата са класически пример за "независима, безпристрастна и обективна" журналистика!....от два месеца се изявяват не като водещи на едно сутрешно предаване, а като говорители на протестиращите пред парламента.тъкмо се зарадвах, че повече няма да ги виждам, а те ...ооп, в друга телевизия! Не че Нова е втасала, общо взето по всички медии гледаме едни и същи "звезди"....ей такива, ме отказаха да гледам българска телевизия, и най-вече "журналистически" предавания. Добре че има анимъл планет.....

Зяпай си ТВ7 и си трай.

Що, ти като гледа 3 години ТВ7 да хвали Боко ти беше добре, а сега ревеш, нали? Я си карай "гоуфо" и не се пробвай да даваш акъл - нямаш за себе си дори.

Нова се опитва да си построи нов бърдак със стари к.ви... Де ще "нещо си" беше изритано, си намери пристан в "нова" Очаквам скоро да цъфне и Барека, за да бъде циганията пълна!

лошо ти е наблюдението наблюдателчо-бърдака е ТВ7 който ги събира 1/2 год. от всякъде....направи си справката

Абе, Нова телевизия, преди известно време се отървахте от една "плява" - взе, че се премести в ТВ7, защо сега прибирате друга? Защо не заложите на млади, усмихнати и интелигентни хора?

Чакай на есен да видим какво ще стане като пуснат и Биг Брадър, и Венетка М*нетка се върне от ваканция. Иначе съм съгласна, мечтая си за положителна бг телевизия, ама нещо явно няма пари в това.

за плявата Бареков си прав, но в случая за Ани Цолова и Виктор - не си !!

Пусни си CV в НОВАи ще те вземат на работа. Всички фирми имат нужда от специалисти и ще работиш за 5000 ( пет хиляди) лева заплата!!!!

Шоуто продължава да се вихри. Телевизиите отдавна си ги менкат за разнообразие, а журналята и всякакви там водещи си следват интереса. Някой да вижда особена разлика между "Нова", БТВ и ТВ7?? За мен те са едно цяло - бъркоч, простотия и слугинаж!

Слава Богу, най-сетне ни отърваха от тези некадърници, той подсмърча и мънка под носа си и нищо не се разбира, тя пък, горкичката, е толкова неадекватна и с такова тъпо самочувствие, че предизвиква досада и нетърпимост. Дано поне им дадат някакво предаване без никакво значение, примерно, коментар за кухненски рецепти, та да не дразнят повече зрителите.

Не думай бе,знаеш ли какви манджи ще забъркат?

Хора, разберете! Комунистите не търпят свободно слово! Никога! В БТВ се намеси Грухчо Пеевски и на тях им истинаха местата. Очаквам да изстине мястото и на Цветанка Ризова. Българските медии са политически зависими от двойката -БСП+ДПС. Вече няма свободна телевизия. От месеци не отварям ТВ7. Вече за моето семейство отпада и БТВ. В България всичко е в ръцете на незаконно забогатялата олигархия. Жалко, че журналистите, заради хляба си са длъжни да се продават. Ега ти Орешарски! Че съвсем нормално интервю.Какво искат омразните комунисти?

Не хилендарски а силно приведен почитател герберист.Това е прикритото тяхно мислене след като се наакаха.-

Бен,кога се показа от лайната,че и уста отвори