bTV търси нови водещи на ”Тази сутрин”

От сутрешния блок на bTV са се прицелили в знакови имена от конкурентни телевизии, както и в собствени кадри.

Обратно в новината

Коментари - bTV търси нови водещи на ”Тази сутрин” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо да не бъдат двойка мъже? Мишо Шамара и бат Сали?

Най-подходяща е Е. Марчева, защото е умна и не показва пристрастие. А колкото до двамата злобари Ани и Виктор, (започващи и завършващи сутрешния блок с протестиращите соросоиди) за тях наистина най-подходящо е да се присъединят към Люба Кулезич и Кеворк. Хубаво е, че има дистанционно.

quettzy

Дано не е Марчева - грозна е и още по-лошо - безлична! А какъв журналист е няма никакво значение в БосфорTV. Дано да е Вики - симпатяга е.

Станислава Цалова-синоптичката ; Сашо-синът на Катето Евро или Баксанова и Наплатанова

От всички публикации по темата прескачам всичко що се отнася до журналистите от бтв и нова, стреснах се от написаното, че Жени Марчева имало вариант да се появи в БТВ. Надявам се това да не е истина защото това е една от броените на пръсти журналисти, която си върши работата перфектно и безпристрастно. Тя сега е в майчинство, да е здрава и щастлива и дано след като се завърне в ефир да не се поблазни от рекламите агенции БТВ и Нова, вярно там дават сигурно много пари, но това не са телевизии, това са рекламни агенции, нещо то навремето ВС телешоп с леко прекъсвене за журналистика!

Виктория Петрова е добър избор, на фона на злобната и психясала Цолова, това е идеален вариант.

ВИКТОРИЯ Е СУПЕР ! А ПСХЯСАЛАТА ЦОЛОВА НЕ СТАВА И ЗА ЧЕП НА КАЦА СЪС КИСЕЛО ЗЕЛЕ - ПЪЛЕН БОКЛУК И ЗЛОБАРКА !!!

Няма ли млади хора завършили журналистика та все едни и същи лица се връткат "драматично" от кабеларка на кабеларка.

quettzy

Сутрешния блок си го представям с един водещ - Слави Трифонов. И без това тази телевизия е пълен смЕх, само дето не е смешна. Пък и Трифонов вече е на възраст, в която е нормално да ставаш в 3 часа ...

Това да не означава, че Слави Тр. взема "Простамол Уно"? Това реклама ли е или са намеци?

кога видехте красота в викторя бе?

Па тури си очилата

Ако ще започва искам да е в секси тоалети, които разкриват колкото се може повече и да води само предизвикателни разговори на интимни теми. Може и голи новини да прави. Въобще сутрешния блок с нея да бъде колкото се може по сексуален.

Галя Щърбева и Николай Дойнов са най-добрите водещи за това предаване!

И какво пък му е толкова драматичното в напускането на Ани и Виктор?! Така сте го написали като, че ли е имало военни схватки. Дошло им е времето да сменят работното място и толкова, драматизъм едва ли има.

Като няма да зимам властта ще стана водещ на сутришнио блок за да разнищване ореха по здраво .

Твърдо съм за Вики Петрова. ;) Много готина мацка и освен това има дар слово за журналистка. За мъж може би Тони Х. , но той нали замина за Африка и едва ли му е до това сега. До скоро харесвах Свельо Иванов и го смятах за много свестен и умен журналист, особенно по международни теми, но......го пратиха да отразява протестите и да взема интервюта от Плевнелиев и ....му се показаха членската карта на Герб и снимката с автограф на Бойко и Цецо. Падна ми в очите с две думи. И той се е продал за пари или го прави от убеждение, но това не е журналистика. ;(

Ами да, далеч по-политкоректно би било да си обърне главата в обратната страна и да се направи, че никой не протестира.

Да си вземат Цецка Цачева и министърчето на икономиката от греб. Яко ще им посва на политиката.

Аз предлагам Ирина Костадинова и Ивайло Василев

На Ирина е крив носа надясно и ме дразни.

Голяма крешка ще е ако заложат на 'наложили се' стари муцуни. По-добре е да промотират свои кадри.

Ще им ги посочат от Посрано и медията ще дръпне назад.

Виктория Петрова и Антон Х

Ама, предложете на Иво Инджев, бре!!! Ако нямата срам...

бтв да спрат да ни заливат с турска помия, продажници. Други телевизии също. А за водещата най-много ми харесва Виктория, хубава, с добра дикция.

Ваньо Танов и Делян Пеевски са свободни в момента.

Михаил Миков и Мая Манолова, посещават един ден класа на Иванчо. Учителката, страшно поласкана, дава следната задача на дечицата: - Деца, нека всеки да напише кратко съчинение, където да фигурират имената на г-н. Миков и г-жа Манолова и всички думи в изречението да започват с м! Започнали да творят децата и след малко започнали да вдигат ръчички за участие. - Кажи, моето момиче! - казала учителката на най-напористата девойка. Момиченцето се изправило и започнало: - Май! Манифестации! Михаил Миков и Мая Манолова махат от мавзолея. М.М. и М.М били страшно поласкани, а учителката похвалила детето. Друг напорист ученик бил вдигнат и започнал: - Михаил Миков - могъщ министър на милицията! Мая Манолова - младолика медийна магьосница! М.М. и М.М направо изпаднали в екстаз! И други дечица казали своите творения, но учителката така и не искала да посочи Иванчо, който бил не по-малко напорист от останалите. Накрая Миков и Манолова казали: - Вдигнете го, моля ви, и това момче, нека да го чуем! Станал Иванчо и започнал: - Министерство. Масивна мека мебел. Мая Манолова млящи мазен минет на Местан, Михаил Миков милва миризливите му мъде. Местан мърка: Машала мандат, машала!

Ама кажете защо си тръгнаха Виктор и Ани де, не така тихичко под сурдинка да се измъквате!

Е много красива тази Виктория, направо безобразие.................. И очи, устни , зъби, овал на лицето, коса. Радост за старите ми очи.

Както казва една възрастна жена в една тъпа реклама:"То ми било от очилата" . Та и за Вас - красотата на Виктория Петрова Ви е от "старите очи', както Вие сама ги наричате.

Как ще привлекат Коритаров. Той е дори по-скандален и неудобен. На тях им трябва някой удобен.

ТЕЗИ ОТ БТВ, СА МИ МАЛКО МЪТНИ, ЗА ДА НЕ УПОТРЕБЯ ДРУГА НЕ ЦЕНЗУРНА ДУМА , В МНОГО ОТНОШЕНИЯ И ПРОГРАМИ /ПО БГ:"РИБАТА СИ МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА"/, НО ВИКТ. ПРЕТРОВА ИЗГЛЕЖДА ЖЕН. , НО АЗ ЛИЧНО НЕ Я ПОЗНАВАМ

Нека да е Виктория Петрова, че поне да оплакнем око. Мнооого е красива, няма две мнения по въпроса!

Ako искат да направят удар, трябва да привлчат Милен Цветков, или Коритаров.

за Коритаров с две ръце!! Но да го сравняват с тъповатия Милен Цветков, който не търпи мнение различно от неговото, е просто много смешно!!!

Според мен Женя Марчева ще сбърка, ако напусне БНТ.

Изискванията са за любими поговорки да имат: "преклонена глава сабя не я сече" (без частта за хомота), "да би мирни седяло, не би чудо видяло", "страх лозе пази" и други подобни.

Това са любимите поговорки на целокупния ни народ.

Eдни и същи лица обикалят всички телевизии . Толкова ли нямаме кадри?! Ани Цолова говори като бавноразвиваща се. Не ми е ясно кой слага тези лица на екрана. Посредствена до немай къде. Векилска също. Незнам откъде са ги извадили.

Ани просто е много нетърпелива и рязка понякога, също и показва пристрастия. Малко е изнервена, дразнещо е.

За по 10 бона/според ПИК/ добре са се продали.

за главоломен скок на рейтинга на "тоз телевизор" ... предлагам тандема Фидосова - Пеевски. Лика-прилика като визия, морал и са най-подходящите, точно като за БТВ-то

Много харесвах Виктор Николаев - начетен и напорист журналист.БТВ изгубиха добър водещ!..Нищо,ще го гледаме по Нова.

Дълго ще си търсят,но ката АНИ и Виктор няма да намерят.Пък и няма нужда защото хората ще гледат нова телевизия.

И аз мисля така!!! Нищо, че им личеше пристрастие при отразяване на протестите - пак са най-приятни и приемливи...точно "гледабъл".. Останалите не стават - все сме ги виждали за по малко - особено Векилска - Неееееееееееее... Явно ще гледам сутрин Нова!

По-отвратителна и дразнеща особа от Анка, няма. БТВ спечелиха,че й биха шута. Жалко за Нова, ще й падне рейтинга.

Ще си намерят по-добри от тях. Няма да е трудно.

Моля, само не захаросаната Виктория Петрова!

Да си върнем тогава злобарката Анка!

Омръзна ми да гледам едни и същи журналисти (чудех се дали да не използвам кавички за думата журналисти...), които само сменят медиите и/или предаванията. Няма ли нещо свежо да допуснат до екрана, стига с тоя монопол на едни и същи физиономии!

Сашо Диков и Кеворкян

60 годишна атрактивна дама, с две висши образования, добър български език, без диалект, предлага да води сутрешен блок. И без това ставам сутрин най9късно в 5.30 часа......

Ееех, како, како, ако беше на 25 г., със стабилни връзки и що-годе някаква физиономия, биха те взели и без образованието, че и барабар с родния диалект! :)

Сутрешните блокове са много неприятни откъм работно време. Ако водещият не става за друго, той се натиска и стой докато не го сменят, или се насочва към политиката. (за справка: виж Бареков) Ако водещият счита, че има качества, в един момент си дава сметка, че къде по-некадърни водещи работят при по-добро работно време и започва да търси вариант да се откачи от сутрешния блок.

От всички обсъждани най-приятна за гледане рано сутринта е Виктория Петрова.А онези двамата-добре че се махат от БТВ-заради тях спрях да гледам БТВ-особено Ана с киселата и физиономия!

Взимайте Виктория Петрова и професор Вучков. ;-D

може и да го укроти....

Не се гаси туй, що не гасне! Неукротим е професорът. :)

Вземете Хр.Калоферов и Мира Иванова от НОВА,ваште хора им свиха кофти номер.Те стават.

Христо Калоферов и Мира са най-подходящи."Нова" ще загуби, ако ги махне. Но гадните номерца обикновено се случват, когато водещите са в отпуск-кофти,но по български.

Може да е този, ама може и да е онзи - много информативно!

Да са напуснали ? Интересно обяснение на фактите. Важно е новите водещи да не са журналисти ,да не се интеесуват от нищо и най-вече да се неграмотни. Защо ли ? Отговорете си сами !

Основно изискване е да умеят дълбоко и бързо да се навеждат, мазнят и лижат задници.

Виктория Петрова - красива, нежна, добра дикция, абсолютно адекватно поведение пред камера, безупречен външен вид. Това бих се радвала да гледам всяка сутрин:)

Според мен, Виктория Петрова и Светослав Иванов са най-подходящи,с приятна визия,интелигентни, с бърза мисъл и реакции.Репортерската работа вече е под тяхното ниво.Добре,че предишните-Ана Цолова и Виктор Николаев се сетиха да се махнат.

"Акулата " Виктория Петрова и "мазния" Светослав Иванов! Моля Ви, имайте милост!

Когато един водещ в медия е НЕПОСЛУШЕН (мисли, казва неща, които не му е позволено да казва, НЕ говори това, дето му шушнат в ушенцето) веднага си отива. Ако е много непослушен - никоя медия не го взема на работа. Явно тези двамцата са малко непослушни или искат по-голяма заплата, щом ги вземат в друга гестаповска медия.

Ако е порасъб;лечена, може и да попоглеждаме у телевизоро - као му спрем звука си арно да гледаш полугола мома. Инак плещенето е все едно - те други им казват какво да дрънкат!