Телевизията уврежда психиката на децата

Учени доказаха, че дългото време, прекарано пред телевизора, се отразява на психическото здраве на децата.

Обратно в новината

Коментари - Телевизията уврежда психиката на децата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разликата м/у двете групи деца е че тези които гледат много телевизия очевидно се движат много по-малко. А както знаем дживението е здраве.

За щастие телевизията умира, но пък интернет достойно я замества.

Нищо не умира. Къде ще гледаш формулата след като я дават само по филм+ а тоя канал в интернет го няма? И не е безплатен? Мачовете от испанската премиера къде с бг коментар освен пак по телевизията? Дискавъритъта, уаилд, нешънъл и другите за животните и природата къде освен отново по тв? Нищо не умира. По скоро интернет до 10 години умира понеже излизат нови технологии. Това го четох съвсем на скоро. А телевизията още ще е жива тогава... Колкото по темата, така си е. Но никой няма да спре да гледа телевизия, така че и да ги повтарят тия "факти" файда йок.

Всички хора, в това число деца се делят на два вида: - около 10% изобщо не се занимават с телевизия и интернет - 90% прекарват пред екраните 10-14-16 часа НЯМА средно положение!

85% от американците имат интернет другите 15% нимат сехуални отклоненя

...дрън! зависи какво гледат децата!!! ама много зависи! ако зяпат само кеч жална им мамка на нихните родители! наред с бозата, гнусутата, грозотата, насилието и социопатните предавания по повечето тв програми има и страхотни образователни такива!!! факт! безспорен е и факта, че дори да гледат детски предавания те пак са на нивото на гореизброените недоклатении.... но да се тура тв медии под общ знаменател е пак х'американска дивотизма!

Всички го знаем!!

И на възрастните също!!! Но за сметка на това става за промивка на мозъци/от тия с по-малкото гънки/