Духовникова: Да си красив актьор у нас е проблем

Една от най-впечатляващите актриси в България – Теодора Духовникова започна работа по нов исторически сериал.

Обратно в новината

Коментари - Духовникова: Да си красив актьор у нас е проблем | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"безспорния талант"???? доста спорно е дали има талант... особено в кино-продукции е истинско усилие да я гледаш, най-вече като си отвори устата

От къде сме тръгнали и къде отиваме. От бяло червените народни носии които подчертават човешкото достойнство както и дългите градски рокли и костюми до дантели пера и пухове като индианци и грим като на бойни петли. Всичко тръгва от забравянето на Бога и служенето на пороците.

Мрачните тонове бледността и черните дрехи - всичко в прослава на тъмнината. Несравнимо със нашите Православни икони които са в ярки тонове и на преден план е скромността.

Проблема е че сегашната мода изисква всички да се обличат и гримират като вампири и вещици за да отдалечават хората от Бога. Това се разглежда добре на този сайт. link

Не е никакъв проблем. Даже е плюс, защото красивите актриси винаги пробиват през леглото на някой режисьор. Ама към теб явно няма оферти, така че може и да не си чак толкова красива в мъжките очи.

айде стой си на дупето а

Тя тази година не взе ли Аскеер за най-добра актриса ? Аскеер за красота не дават ! Явно е добра актриса и не я подценяват, без такива оплаквания , моля

Много сте смешни ! претенциите към грима - към списанието !!! Тя едва ли си ходи така по улиците или на сцената ..!!!

Е, нали знаете вица, който е класика. Две студентки се явяват на изпит. Едната красавица -нищо не знае но професора и пише отличен. Другата, грозничка, много знае, но професорът и пише по-ниска оценка. Тя пита защо. Той отговаря: - Ами не се ли сещаш? Ти трябва да се наложиш в живота със знания, а твоята колежка има други дадености, с които безпроблемно ще си осигури бъдещето. Та и тази актриса -мисли, че е външността е най-важното. От изявленията и, си личи, че сериозно страда от вътрешни липси. Сещате се какви, нали?

много ти разбира празната глава

А какво й пречи да се направи на грозна? Може просто да не се гримира толкова изобилно, пък и да качи десетина килограма... и готово. Красотата вече няма да е "проблем" за нея!

ВАЛ не пиши глупости!/когато не знаеш нещо , не е нужно да си циничен/.Тя носи фамилията на един от най-добрите гинеколози в София за последните 30-40 г./той й е свекър/.А може и майка ти или жена ти да е ходила при него.

Чак пък красавица! Фотошопът прави чудеса. Проблемът вероятно е, когато се появи на живо и се види разликата...

То всичко си е проблем у нас.

хайдеее разкъсайте я озлобени псета хайде каво чакате :) "тая за каква се мисли" хайде балкански зли глуповати псета дръжте да я разкъсаме заедно :)))

Жената е хубава и талантлива ,кво злобете бре !?

Тая на моменти нещо ми мяза на Настася Кински.

ДУХОВНИКОВА!МНОГО ЛИ Е ДУХАЛА?

На някои снимки е като ангел, на други толкова опасна ...?!? Искам да я ... Срещна ?!?????

Толкова е различна на всички фотографии ... Като хамелеон е .! Браво! Това все пак е част от професията й ...!!!

добре, че нямаш такъв проблем

Просто не предполагаш колко си прав!...

Женската красота, тази която прави някои жени "фатални" и кара мъжете да се обръщат подир тях, е от дяволски произход! И тъкмо тази красота не случайно се рекламира навсякъде днес - в края на епохата (времената)!... Постарайте се да не ставате проводник на тъмната сила.

Направо не можах да я позная на тази фотография ...! Много различна визия, интересен стайлинг !!!

Pрасето Gошо, е как ще чуеш за Dуховникова,тя по чалга клубове не ходи,нито става за тв халтура.

ми да ходи ...никой не я спира...

За апърви път я чувам така че може ид а е от свестните випове. Инак симпатично момиче на кориците дето е минал и фотошопа може да се каже и красива. Ама все пак това е фотошоп не кво да е. Само се питам фамилията и от де иде. От глагола духам или от духовник. Както и да е не знам защо трабва по този начин да стават хората известни зорлем с интервюта по вестници и телевизия преди да са направили нещо забелязващо се . Пак тогава да говорят и дават пример.

Голяма красавица е ! Негативните коментари на разни грозни лели и комплексари са жалки : )))

Приятна визия, но на снимките с по-малко грим.

Да си красив - проблем.А представи си да си грозен.

има холивуд излъчване наистина

Писна ми да чета как по улиците се срещали къде по-красиви жени. Аз, лично, не само на улицата, но и в медийното пространство рядко попадам на изключително красиви, при това дарени от природата, създания, каквото е Теодора Духовникова. Да, рядко красива жена е, факт! Уникална прилика и с Мишел Пфайфър, и с Роми Шнайдер -всепризнати световни красавици!!!

Някой нещо се е понадценил...

Тцтцтцтц...не стига че е красива и умна,па и е скромна.

Леле, колко много завист! Ами красива си е жената и то по всички стандарти! Може да не е твой тип, но да отричаш очевадното, си е чиста, неподправена завист! А за това дали има намеса с грим-ами сигурно има. Но нима вие се снимате без грим? Хайде де! Ми щом има от долу недоволните по-красиви, какво по-хубаво! Хайде, моля ви изпратете една две снимки, та хем да видим що е това красота, хем да ви се налюбуваме.А?

Не само в България. А и при др. професии е така.

Една от любимите ми актриси в Народния Театър ! Успех !

Така е ама ти нямаш този проблем!

Много красива ! И много талантлива ! Успех и не обръщай внимание на комплексарите !!!!

Проблемът с нея е височината и - не става да играе до "джуджета с пишлета".

само не разбрах от кога сапунените сериали се броят за актьорска кариера...

Nina

и у нас, и навсякъде по света, красотата винаги е помагала на актрисите! когато я има, разбира се! но по-важен е талантът! когато го има, разбира се!!! не казвам, че е грозна или бездарна, но да бъдем реалисти, все пак.

Оо-о-о-у, нямаш си представа какъв проблем е да си и красив, и умен , и талантлив, и уникален, и успешен като мен, пък !

И кат мен!:)

Красивите жени винаги са били подценявани в България. Не само актрисите, но и инженерите, докторите и в почти всеки един бранш. Може да са много знаещи и много талантливи, но винаги се подценяват заради красотата и винаги се дава път на по невзрачните дами. Това е така защото около една красива жена винаги се зараждат интриги, защото винаги е трън в очите на по-грозничките си колежки.

Глупости - Цецка Цачева и Искра Фидосова веднага оборват това твърдение :))))

Така си е. И аз съм една убавица дето съм непрекъснато подценявана в гората. :-) Ако жената има мозък в главата и хубава външност нищо не може да я спре. Лошото е, че двете в повечето случаи са като скачени съдове - колкото повече на снагата, толкова по-малко в главата.

Аман от набедени красавици! Че си и вярват!

Жено, кой те излъга, че си красива..

Много красива и талантлива дама ! Късмет , Теди! Чалгарите да си гледат резашките сериалчета и да не коментират неща , които са много над нивото им : )

Скрий се в дупчицата стига цвърка с повод и без повод.

Няма пък , ще си цвъркам : )))

Проблем е, ако актрисата си мисли, че е по-красива отколкото е - както в нейния случай. А снимката на корицата е толкова разкрасявана и изглаждана, че лицето й изглежда направо ненормално (като кожа). Анимации ли се публикуват вече или снимки?

Не си прав/а/ жената си е хубава и не случайно и казват българската Мишел Пфайфър.

То и на Пацо от Б брадър му казвали българския Леонардо ди Каприо,ама...

Не казвам, че е грозна, но ако изляза на улицата ей сега мога да открия по-красива от нея за 15 мин. Въпросът е в твърдението й - сякаш само грозните актьори в БГ работят без проблеми, а супер красавиците като нея имат проблеми дължащи се само на това, че са много хубави. Пак ще добавя, че снимките са толкова коригирани, че приличат на едно нищо.

Е, айде чак таки красива не е - сякаш не сте виждали по улиците колко хубави момичета има.Като се намацат и всички стават хубави.

Екстра е за "Дневниците на Вампира"... Със сигурност няма проблем с красотата...

faces of meth

Значи нямащ проблем!