17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имение в неутрална държава.Баба ти тина е добре с главата.

Мястото е уникално!

Бтей! Големо откритие си наперавила! Това ли само можеш да споделиш?

Тя е звезда.Страхотна е.

82 годишната Тина Търнър в нов дом... Дали това на снимката не е луксозен старчески дом за свръхбогати? :)

На колко от наште е комшийка? Тъкмо ще им пее "Рамо,Рамо-о..." и "Камъните падат"! Що не се засели в някое наше откъснато от Бога и хората планинско обезлюдено село, да маа десет километра през срутените мостчета, калка и дупките да си купи хляб?

Очевидно нямаш представа колко тежки преживявания е имала тази невероятна жена, колко всеотдайно е работила, колко деца е отгледала - свои и осиновени и колко човечна е останала - въпреки тормоза, който е преживяла, и въпреки славата. Напълно заслужава малко спокойствие най-сетне.

Само веднъж съм имал възможност да пообиколя по езерото Леман и мога да потвърдя, че е невероятно място, което трудно може да бъде забравено. И не говоря за градовете по него, които са страхотни, а за тези къщички по самия бряг.

КъщиЧКИ....колко сладко ;):))))

Озерото Леман е до Женевата, част е у френско, част е у швейцарско. Тина си е купила имото на озерото до Цюрих, друго озеро за богати ора.

Радвам се за тази жена!

Не е лошо естествено, но тези имоти са яко надценени. До голяма степен става въпрос за снобарщина и престиж на супер богатите. За същите пари със сигурност можеше г-жа Търнър да си вземе по-хубав имот на по-малко известно място. Да не говорим колко пренаселено е всичко. Дори и богатите са се сбутали едни в други, относително разбира се.

О, да, и аз знам няколко местенца, където можете да сте съседи на любимият си путлер, но малко се опасявам от новичока и горилите му. Така че, ако обичате, си отивайте обратно в Сибир и пустинята, и никога повече не се появявайте в цивилизацията! Последно предупреждение, след това ще има бой!

Само ако знаеше колко си прост.

ЗАТОВА ДЙОКОВИЧ НЕ ИМ ОТЪРВА-НЕ РЕКЛАМИРА ХАЗАРО-ЙЕЗУИТСКАТА КАБАЛ САТАНИСТКА КЛОУНАДА

Че тя си живее там от поне 10 години. От толкова аз знам, а може и от 30-40 г. да е там...

във въпросното имиени ли живее от толкова време , или във Швейцария като цяло. Щото статията се казва , че скоро е купила това конкретно имение. Питам щото преводите на редакторите понякога са на доста ниско ниво

Готино. Райски живот.