Лопес шокира родители с тоалет

Публиката протестира срещу неотдавнашна изява на Дженифър Лопес, която винаги често смущава с провокативни тоалети.

Обратно в новината

Коментари - Лопес шокира родители с тоалет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"винаги често" ?!!!

А ние знаете ли какво шоу ще стане когато Лопес направи една мазна борба / никакво олио,само екологично чист зехтин/ с Лейди гага.И ще пеят дует същевлеменно!Чисто изкуство!

Да ме извиняват протестиращите родители, но Дженифър тук надминава себе си. Не виждам нищо по-неестетично от сценичното поведение на Джако, да речем! А него никой не го вини за нищо! Или защото Дженифър е жена???Напротив, прекрасно изпълнение! А колкото до тоалета й, да не би младите (защото аз отдавна не си спомням моята младост) да нямат ум в главите си и да не разбират, че това е представление и никой няма да ги види да се разхождат в този вид по улиците. Още по-малко сама Дженифър да се появи в този тоалет там! Е, ако има и такива, хората сме различни....И сега ги има всякакви оригинали! Браво, Дженифър, наистина си СУПЕРЗВЕЗДА!

Съвсем правилно е да протестират! И разните спортни предавания; волейбол, плажен волейбол, бягания. Да си вкарат още ислямисти в Англия и ще си решат проблема! Само жени с бурки на екран и на плажа! Пък женито да си покаже прелестите след още 15 години

какво друго да се очаква от тая тлъста латино шлюха :) ако не блести с друго поне има целулит в излишък

Представям си ти какъ красавец си нещастнико

Много си прост.

Я кажи, вярно ли е това, което казваш в темата за прекъснатия полов акт?

Стига с тази Деницова! Не пропускаш ден да не я споменеш. Искаш мястото й ли?

Hеподходящ гост в шоy за таланти. Tя дори не може да пее.

Изпълнението е преди два месеца, жената е нормално облечена, разбирам псевдоморала на британците, но защо е новина у нас. Първо по улиците има по-голи, да не говорим за порнографските фолк-канали.

И ти не пропускаш ден, без да ни натякваш колко си грамотна :))

"винаги често смущава с провокативни тоалети." - Алоо, дир-а, нужно ли е непрекъснато да ни доказвате ниската си езикова култура?!! Та - винаги, или често, кое от двете?

С тази новина поздравявам всики майстори (любители на големия тезгях). Точно този е колкото майка русия :)

таа досадна дебелана не разбрах как стана известна.тя и бионсе и гага и разни други що не се скрят някаде

Яки, ама са стегнали и я какъв кръглодуп има - като разчертан с пергел......хубавица си е, от по-закръглената си припрода е успяла да направи спортна фигура.

ALEKS

Тези хора май нещо са откачили! В България чалгаджийките се разхождат голи по сцената, а Дженифър е излязла по едно съвсем невинно трико за гимнастика.. дори милиметър цици не се виждат... Пуританите защо не вземат да се застрелят!

kokobrais

Не само се разхождат, ами майките и татковците им се радват. Насърчават даже такова поведение, цици им подаряват за баловете. Митьо пайнера ако беше Англия до сега да беше фалирал:-):-):-)

Ама чакайте малко, тоалета й е едно към едно като този от клипа на песента, която се върти ДЕНОНОЩНО по MTV и др. музикални канали, които "дечицата" сигурно по цял ден гледат. Така че аз лично не виждам защо родителите лицемерничат и се пишат на големите моралисти.

рано я затресе критическата, но яко.

Абе тая латиноциганка кой я обяви за някакъв секс символ. Ниска късокрака и с голям самосвал. Подобно на оная американоарменка.

Момето е прекрасно ,дори и голичко.Тази песничка не е хубава,ама нали тя е.

kokobrais

Ти да не си избягал от затвора?

Не, аз съм шефа и те чакам.

Kaкви бедра вади само ! :D

Nina

и какво по-различно от мадона, леиди га га и бионсе показва дженифер лопес?!? родителите може да са били възмутени, но децата със сигурност са останали доволни! ;)

Аман от псевдоморалисти! Там не са ли виждали високи ботуши и мрежести чорапи? Да не искат да пее с боне и готварска престилка? Ако беше пяла в Афганистан в този вид, щях да разбера възмущението на местните, но в Европа... Твърде лицемерно!

Аз, доколкото знам, госпожица Лопес е шоу звезда, а не монахиня. Че една Джеси Джей, която страшно харесвам, е далеч по-разкрепостена и по-оскъдно облечена! Нещо хората наистина се сбъркаха напоследък!

... новина отпреди 2 месеца...

Chefo77

Е дира сега разбраха ...

Бивше гадже на Джеърнифър издаде,че тя е правила сатанински ритуали за да и върви кариерата. Обливала се е с кръв от кокошки и тем подобни.

Джеърнифър ???

Едва ли е скандализирала бащите. По-вероятно еподразнила дебелите, чорлави и облечени в размъкнати анцизи майки.

Р. Деницова "винаги често" шокира с грешките, които допуска като редактор.

J-lo, you are still too fat to show up in Sunny Beach!!!

Обикновено шокират "света". Сега само родителите.

Малий тази с туй латино дупе къде е тръгнала да го разголва. Ако го покаже на Слънчев бряг само смях ще предизвика.

понеже на Слънчев бряг се разхождат едни красавици, мани, мани....

Е поне имат големи цици и малки дупета. При J.Lo всичко това е на обратно.

Britain`s Got TalenT- не talen!

просто баджаците са и хубави, и диференциала също е добър.В чувал да се облече пак ще привлича погледите - природа какво да се прави.

Изобщо не е вярно, че всичко и отива и тя много внимателно си подбира дрехите. С тези супер къси и дебели баджаци, добре че е сложила сииииилно изрязани гащи. Скоро ще почне да си ги закачва на ушите, заради оптическата измама.

kokobrais

Представям си тоз гъз като увисне след 3-4г.какво чудо ще е ?:-):-):-)

Ами ще смущава. Като вица за близалките... Въпрос на подсъзнание. Иначе и на тези години жената си е в перфектна форма.

denny

"Винаги често смущава с провокативни тоалети". Моля ви, поправете това изречение. Или е "винаги", или е "често", няма начин да са и двете.

Винаги често объркващата се редакторка Деницова!