Изчезналият син на Том Ханкс е в клиника

Синът на Том Ханкс и съпругата му с български корени Рита Уилсън изчезна през лятото, но сега се разбра, че се е лекувал.

Обратно в новината

Коментари - Изчезналият син на Том Ханкс е в клиника | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

богатите също плачат.

мускулест "умник". много ги обичам бръснатите глави с големите мускули!

разглезено лайно

Само дето Бил Гейтс няма син с дъщери.

"Синът на Том Ханкс И съпругата му с български корени Рита Уилсън ИЗЧЕЗНА през лятото" ... Ако и двамата заедно - значи ИЗЧЕЗНАХА, а не ИЗЧЕЗНА. Ако обаче заедно - къде е сега Рита Уилсън? Това е въпросът. Без отговор ...

Рита Уилсън родена в САЩ, майка и родена в гръцко село на албанската граница, а баща и в Орайо, Ксанти, Гърция. КЪДЕ ПО-ТОЧНО СА ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ ???

Ами четох някъде, че има роднини в Смолян, но наистина се оказа, че баща и и чичо и само са работили в България, след което баща и заминава за САЩ, а чичо и остава тук. И за мен тя няма български корени, а само роднини които са емигрирали навремето у нас.

Това е зашото и двамата черпите информация от wiki i google.

Ксанти и българи. Отвори малко учебника по история. После пиши глупости.

Баща и е бай Хасан - българина. Когато Петър Стоянов гостуваше преди години в САЩ, отдели и една вечер за среща с неговото семейство. Лично Рита се самоопределя като гъркиня.

кики не е синът на ТХ, а на хубава адвокатка с кантора в мазето

Дано момчето да си удържи на думата! Стискам му палци!!!

Успех, момче!

баща му го беше пратил да копае картофите на прадядо си в смолянско, нямаше да отиде в клиника

Стига с тия тъпи картофи, мотики лопати и т.н.! Не всичко се свежда до бачкане и оцеляване! Живеем в друго време и хората имат достатъчно храна и условия за живот (в цивилизованите държави). Проблема с дрогата идва от бездуховността и консуматорския начин на мислене, липсата на духовни цели за развитие и самоусъвършенстване. Властват парите и материалното, заради огромнте печалби на малцина и хората стават объркани и нещастни, посягат към дрога, алкохол и т.н. Не ги съдете - на всеки може да се случи.

Туй пишлеме кат го гледам за нищо освен за копане не става.Така че много добра препоръка.Като си зает но не от 8 до 5 ,а наистина работиш мисълта и времето ти са оплътнени с правилните неща.Плюс това не ти остават сили и време за глупости и изкарваш пари ,малко много да съществуваш.Добитите с честен труд и усилия пари не се харчат така както получените от тати,дето и без това е богат.Така че само мотика и по-дълъг ред го оправя туй .Иначе поредния биологичен отпадък.

на теб проблем"ъ"т ти е в картофите, засей си царевица и пак блъскай с мотиката - там е истината - на нивата няма дрога, има чист въздух и работа за целия китайски народ- а ти духовно извисеният, с накуцващия правопис какво ядеш - картофи или царевица

Ами доколкото знам има центрове, където ги лекуват с трудова терапия. Сигурно и с копане също. Изобщо не е тъпо да се използва физически труд, а и у нас приказката е такава, не се хващай за думите, смисълът е ясен.

Така е когато всичко ти е поднесено на тепсия ! Между другото чичко Били е оставил съвсем скромно наследство на сина си , няколко хиляди долара за да се научи сам да пИчели .

кой е чичко били, мичке

... бил геитс, миличък... и, все пак му е оставил "само" десет милки...