Иванка Тръмп обяви, че чака трето дете

Дъщерята на Доналд Тръмп съобщи в социалните мрежи, че е бременна.

Обратно в новината

Коментари - Иванка Тръмп обяви, че чака трето дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако иска и 16то да чака.

Taz pa i kariera imala...brambari v glavata si ima!

Албена, в интерес на истината, наистина има хубави модели. Жена ми си купува на разпродажба обувки, чанти и рокли и са много женствени. Като ги разпродават, си заслужава, иначе цените и са височки. Наистина прави хубави неща. И аз не понасям фамилия Тръмп, особено Доналд, но явно дъщерята има талант. Е, сигурно и е дал начален тласък.....

маи всички сте роднини на трумп. тои и е дал пари, а вие глупаво следвате измислени марки и наи-обикновени хора без талант, надути от глупави американски пари, каквито са всички богаташи. истинското няма пари и не се продава. ако не обичате парите, ще имате всичко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-хубавото нещо са децата и , когато човек може да си позволи да отгледа и възпита повече от едно дете то това е чудесно . Нека всички бъдещи майки бъдат живи и здрави .

Aми Cилве, свободен съм,..ако имаш нещо впредвид,...насреща съм ;)

Пише се "предвид", без "в". Научете я тази граматика, пък тогава си сваляте гащите.

всички богаташи крадат от вас, а вие и сте сугласни да имат деца. много са ви промили мозъка телевизята и криминалните правителства, облагодетелстващи единствено себе си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво, само така. Богатите трябва да имат много деца.

само глупаците имат деца, явно парите не са ви направили по-умни. има куде-куде по-умни неща от това да имаш деца. като това да се развиваш и да твориш. да оставиш нещо в света. децата винаги умират, всеки човек умира, така че раждането е безсмислено занимание. влагате си парите в глупости. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо богатите бе, кретен? и какви са тея богати освен , едни садистични крадци, които убиват за пари? защо тия уроди, та макар и с пластисни, разтегнати в усмивки змийски усти, да трябва да има деца? Преди 60 години всичките такива бяха заслужено избити, а крадените им пари бяха върнати на хората, които реално са работили и са ги изработили тия пари. Лесно с долни методи и техники на робска експлоатация, особено в днешно време, когато е пълно с тъпи наивници и простаци като тебе, такива като тая на снимката могат да станат богати. Слуга долна и мръсен, жалък роб си ти! не заслужаваш свободата си, мърша такава! заради такива като тебе се изгуби реда и смисъла на живота в света!!

Няколко секунди от видеото ми бяха достатъчни да си направя заключението, че тази жена никога не е гледала деца. И третото ще е захвърлено на детегледачки. Дано разберат тези родители, че не всичко се купува с пари и да прекарват повече време с децата си.

По-хубаво при гледачки, отколкото цял ден в детската градина.

След градина поне децата са по няолко часа с родителите си.

Някои индивиди се плодят като хлебарки. Явно овулацията им е по две седмици. В съчетание с дебилно спокойствие, липса на проблеми, качествена сперма от някой тестостеронен плешльо и ето го резултата.

и комшийката Иванка чака трето дете, но тази на снимката е от друго село.

абе, и у нашето село има три иванки и ги карам и трите като трудовашки колички! с една дума знам им чалъма на иванките и това е!! ;)

Аман от комплексари ...

Иван Катръмов