17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Триглавата ламя с един мозък! Мъка, мъкааааа! Това пише, както и говори - несвързано! Нищо не разбрах! Арестувано, пък ходи на крака в посолството??? Да звънне на Борис Джонсън, нали си е сменило името! Що дири Бойко!?!

На тези трите ако им се сумира интелекта става колкото на една амеба :)

Faith, Hope и Love хахааа тези счупиха тъпометъра

С тези патици.

е нищо, остават ни още две

Фрик шоу. Добре че са се преместили, иначе са постоянно у талавизора!

След като са се преименовали, защо търсят българския премиер? Имат си британски.

Колко паунда струва четворка с вас?

Нищо не рабрах. Но това е нормално. Едно време някой беше казал, че тези трите имат 1 мозък разделен на 3. За да разбереш за какво става дума, трябва и трите да говорят. Тук се вижда, че липсва 2/3 от информацията, другите две да кажат.

Един мозък и то само костен!

Както писах по-долу мозъка е само един и то костен!

И сега каво Бойко ще изпрати хеликоптер или Спартан и да си я приберем тази "инетелктуалка". Ама там да си седи и да копа ягоди. Аман от такива "звезди", Аман!

бате Бойко, "3 в 1" имат нужда от твоята помощ в Англия, айде хващай правителствения самолет и заминавай да помагаш, барем с твоя мозък разбереш за какво става въпрос.....

Нищо друго да не бях чувала за тях (а за съжаление, съм, защото си развяваха гащите по телевизиите сума ти време), само фактът, че са си сменили имената, е достатъчен да разбере човек какви селяндурки са. Hope ли, Надежда ли, все едно- пак е дива селянка. Та тя две изречения не е могла да напише свързано. Да си стои у Англията по-добре, поне вече не плашат децата от телевизора.

Сметам батман самолета да замине веднага!

Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!" КО ИСКАШ ДА КАЖЕШ????

След като заминаха за Обединеното кралство, за тях има по-оскъдна информация. - Имного добре си бяхме така. Какво сега пак ровите за "информация". Информацията представлява налично, използваемо знание. Кое във вашата "информация" е използваемо?

Пък едната се прави на интелектуалка с тия очила....да ама не! И от колко време са там и да не разберат какво им говорят....Ами нищо чудно, нали са Триглава ламя.

Смятах, че вече сме се отървали от трите позорни петна, но... явно няма отърване.

Тя си е въобразила, че англия е като нейното село - понеже в селото си стана известна, е решила че и там може да се прави на интересна.

Ама моля ви се нека си остане в затвора, там им е мястото и на трите и то от много отдавна. Тоя дето е прибрал Любов, та и дете и е направил да и бере гайлето.

ко станА, Бойко тръгнА ли?

Даже пратил самолет ха ха

Неграмотни селски пръчки.

Тези трите ...са основен електорат на ГЕРБ ..ГЕРБ да си ги спасяват .. А за ..Усещането и за Празнота ... ..да се разходи по улицата и проблемът и ще се реши бързо ..с този грим,начин на обличане и изражение...и почерпка може да изкарат..

Ей,я да не обиждаш амебите бре.....Кво са ти направили,че ги сравняваш с тия 3те???

Таман някой да ме нарече "тризнак" - ще го съдя за използване на несъществуващи и извратени понятия по отношение на личността ми. "Тризначка" - егати тъпотията.

Тези са толкова прости, че не знам и като чистачки как са си намерили работа. И с тази логорея не се траят :)

Някой нещо разбра ли от писанието?

Е кво па прави тая у белите квартали...

Където и да отидете си оставете супер прости! Класа не се купува?! какво правите там като не раЗБИРАТЕ ЕЗИКА?!

Едната дори можела са пише.

Чисти къщи

спорно е ;)

Никога не разбра че стана известна с простотията си.

Да се обърне към ЮКейския Хелзинкски комитет! Отказали се от всичко българско у тях, а като опре яйцето до г..а и ... "ама име сме българки и трябва министър-председателя да се занимае с нас, щото сме "голяма" работа"! Я се оправяйте! (в какъвто искате смисъл го разбирайте) Ние тук си имаме други, много по-належащи проблеми.

Леле, ако пък им разгледате профилите във ФБ ще се видите в чудо....То бива неграмотност, то бива простотия , но при тях са неизчерпаеми и патологични.

"Чувствам се празна и изгубена..." КОЛКО Е ПРАВА ГОРКАТА!

Как са им профилите, да им видим бисерите? :)

А какви са - сестри клонинги?

Божеее в Кингстън ли живеят тези “ВИП” персони? Аз мислех че са в пакистанското гето.

То тя и сама не се разбира....така, че не се напъвай да схванеш авторовата мисъл :-)))

Търси Faith, Hope, Love в Кингстън, все ще ги откриеш...

Ноу мор Фейт, Лав енд Хоуп в Кингстън

Тези избиха рибата. А това ... нищо не разбирам... за английския език или за обвиненията. Голям майтам. Бойко, гледай мат'реала как те излага в Англия а ти при Кралицата щеше да ходиш.

Боко веднага да пуска хеликоптера