Коментари - Цвети Стоянова сияе от щастие до любимия (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Цвети!Кавато и да е причината ,за скачането от балкона,тя се съвзе.И продължи напред.Смяхме се преди време на Кубрат Пулев след мача,че пелтечеше едно и също,,продулжаваме напред”и го каза 10 пъти .Но този израз се превърна в апел ,към всички които не се предават ,обичат се и се променят.Ако Цвети ,беше луднала и е в психо болница.Ако се беше пропила,или оше какво ли не. Тогава какво ли щеше да се коментира за нея ,щом сега има злорадство ,злоба ,завист ,че е добре?

Прекрасна двойка, нека да са живи и здрави и да си имат много деца!

Не приемайте живота и "трагедийте" толкова сериозно. Тук сме за кратко И все пак трябва винаги да избираме правилната страна А най-странното е, че Бог тика щастливците към правилната страна А това момиче е ЩАСТЛИВКА

България е тази страна на една улица, на която тъкмо сега слънцето не грее. Минете по другата страна на улицата

Беше красива преди... и това изгуби. Язък й за младостта

Винаги е била красива и още е, според мен бие по красота всички измислени манекенки, за които пишат ежедневно. На бялото не можеш да кажеш черно.

Сияещите от щастие не се натискат да ги снима професионален фотограф с аранжиране на снимките, отработени пози за "сияене", ръка малко над... Поглед... Дано момичето да излиза трайно от депресията, защото такива нагласени платени явно от близките опити за повдигане на егото на човек с ясен опит за самоубийство са похвални, ама дали действат..? Ако е да, то може всеки ден да имаме удоволствието да виждаме снимки на щастието им. Дано е действително и да не е мнооого скъпо публикацията им

Изключително красиво момиче, а това, че е скромна я краси още повече!

Пожелавам им пълна къща с дечица, те го заслужават! Нека хората да не пишат измислици, без да знаят нищо!

Сашо отдавна НЕ иска да е с нея... не ми се мисли какво може пак да направи, като я остави

Не те познавам и не знам дали действително познаваш този Сашо, но ако е вярно това което си написал, значи Сашо е най-простия пич на планетата. Най-малкото, че след такава драма трябва да бъдеш опора и подкрепа за човека до теб, от чисто човешка гледна точка. Да не споменавам, че има до себе си изключително красиво момиче с което всеки нормален мъж би се гордял. Погледни снимките и я сравни с нейните приятелки, има ги там седнали 4 една до друга.

Защо да е прост? Ето, с нея е, не я заряза в най-трудния период. Дори да е от съжаление или притеснение да не опита пак да се самоубие....момчето е отговорно, но...няма късмет. А дали е красива няма значение отдавна...

Не пишете измислици! По-лошото е, че и журналистите го правят. Не оставиха момичето намира, даже и в най-трудния момент... Сега всичко се подрежда, радвам се, че Цвети има такива хубави моменти. Не е редно да помрачават нейното щастие с още измислици!

Момичето скочи от блока, за да умре... която и да е картинката е една...цял живот близките й ще "чакат" кога пак ще изпадне в такава лудост. Ще си пие хапчетата...а те са още по-изпържващи мозъка :( за децата и гимнастиката няма какво да говорим

Опитът за самоубийство го направи защото беше скъсала с вратарчето. Но това нещастие обедини всички българи. Молитвите на всички ни я върнаха към живота. Когато излезе от болницата са чувствах истински горд българин. Живот, здраве и много щастие!!!

Не е редно да се сипят обвинения без да се знае нищо, то какво ли не се изписа покрай този случай, нека да оставят хората намира... Важното е, че сега всичко е наред и най-лошото е останало зад гърба им!

Опитът за самоубийство го направи защото беше скъсала с вратарчето. Но това нещастие обедини всички българи. Молитвите на всички ни я върнаха към живота. Когато излезе от болницата са чувствах истински горд българин. Живот, здраве и много щастие!!!

Дано да е добре,но това което направи е плашещо

Красиво момиче Да е здрава и много щастлива Желая й го от сърце

свестен мъж

Браво на момичето, ьа две години се върна невредима в живота, след падане от шестия етаж. Това е огромен късмет и животът и е дар Божий. Нека да се радва, да работи и да е благодарна на Нашия Спасител и на Ангела хранител не

Невредима със сигурност не. Такива тежки травми започват да се “обаждат” като мине определена възраст, но пък дотогава медицината може да е толкова напреднала, че болкоиспокоителните да нямат толкова странични въздействия, колкото сега.

На мен това дете ми харесва! Дай Боже да има късмет оттук нататък!

И двамата сияят, сладури са

Много красиво момиче, просто нямам думи... Други момичета с нейната красота биха се възгордяли и биха тръгнали по конкурси, но явно тя е чувствителна и носи добра душа. Семейството е най-правилния избор, така ще се чувства истински щастлива!

Погледнете внимателно първата снимка

Цвети е едно добро, красиво, умно, със силна спортна воля момиче и Бог бди над него Успех във всичко Просто на нас, хората, ни е трудно да повярваме, че всеки от нас е роден под щастлива звезда, губим Вяра и посвършваме някоя глупост Но всичко е поправимо и още, още по щастливо въпреки промените и т.н. :-)

Жал ми е за това момче, ако я вземе. Щото тя си е психо отвсякъде. Може пак да превърти и да е агресивна към него, не към себе си. И колко да е красавица... Абе тъжна история. Професионалният спорт не е лъжица за всяка уста.

Страхът не е добър съветник

Тя е в професионалния спорт! Световна шампионка е!

На човек скочил от шестия етаж, за да се самоубие, да дадеш да обучава деца?!?!?!?!?! ...но на нея й е нужна помощ

Не сте прав/а. Да, опитът за самоубийство е изключително краен акт, но това не означава обезателно, че човек не може да се възстанови психически, особено ако с нея са работили опитни психолози или е намерила хора от обкръжението си, които са направили така, че тя отново да се почувства пълноценна за живот. Психологията не е точна наука и представа си нямате, какви невероятни обрати са се случвали с хора със суицидно поведение. Млада е, вече е здрава физически, нека Бог бъде с нея.

И след опит за самоубийство и явен психически проблем я оставят да обучава деца. Това не е редно.

Разкошно момиче! Поздравления! Желая от цялото си сърце здраве, любов, щастие, хармония, спокойствиe, положителни мисли и още....и още....:)

Цвети, дано да видиш този коментар. Никога не забравяй св.Лука Войноясенецки, който ти донесох в Пирогов по време на критичните моменти от възстановяването ти. Бог , по молитвите на всички светии, да ти дарува здраве и щастие.

Спокойно може да изтриете и пиянските коментари

штаскъсамЦветиии

Добре, че възстанови тъмния цвят на косата си... с онази руса коса беше ужас.

Момичето е инвалид, но имаше късмета да оцелее и да продължи напред някак си.

Такова красиво момиче, при това шампионка по художествена гимнастика, а я е страх да не загубела "любовта" на някакъв смотаняк. Ниската самооценка е много лошо нещо, дано се намери близък или специалист, да обясни на това създание, че е прекрасно, а светът е пълен с далеч по-интересни мъже :)

Да, и аз винаги съм се чудел на това. Толкова красиво момиче, само да щракне с пръсти и ще се намерят поне 100 мъже готови на всичко, за да са с нея. А тя за някакъв пич и то не кой знае какъв красавец се притеснява. На последната снимка си е готов модел, сбъркала си е попрището. Тя вече че няма да може да бъде състезателка е ясно, ама като треньорка колко да взима? А тя е толкова красива, като нищо може да стане манекен или модел

Но точно послрдтата снимка е много отблъскваща

Чалга "естет".

Така е 100 веднага ще са готови на всичко за да спят с нея , но после като отмине радостта от секса се замислят искат ли потенциална самоубийца да им отглежда децата . Такъв е живота

Браво на нея за успеха в гимнастиката,но като съвет само-тези, които се стараят да угодят на мъжа си и са несигуни във връзката обикновено ги търпят от жал,но накрая винаги ги изоставят. Дано не съм права

Напротив, права си Момичета, само момчетата или мъжете, които правят неща за вас си струват вниманието ви Да тичате след тях и да правите заради тях какво ли не ще е напразно!!!!!!!

Момичетата с минусите, опичайте си акъла, попаднали сте на мъже използвачи

някой може ли да каже имената на момичетата от нейния отбор в ансамбъла, които донесоха бронз на България от олимпиадата? на бас, че не! но ето, нея ни натрапват твърде често...защо?!

Аз мога, на олимпдиадата бяха - Михаела, Ренета, Цветелина, Християна и Любомира. Ако се интересуваш от този спорт, няма как да не ги знаеш. А това,а че пишат за Цвети Стоянова са отговорни журналистите, защото бъркат в профила й лични снимки и правят новини от това, след нейния инцидент какви ли измислици не изписаха и щях да я разбера ако ги беше осъдила за тях. Тя беше казала, че не обича да е под прожекторите и не харесва вниманието, което го имаше още от общите им интервюта, винаги беше някак настрана и говореше най-малко, притеснителна е... Пожелавам щастие на всички момичета и както са ни правели горди, така и да бъдат те щастливи!

Тези, които го играят най-щастливи в интернет, всъщност са доста нещастни.

Така е, но хората са си платили за PR. Не им разваляй илюзията! :D

Чшшшш, я беай отука... Що те немаше оня ден пред Народния? Сияела, готвела и си мислела не нам кво си... Смешка!