Този юни се навършиха две години от тежкия инцидент, който претърпя състезателката по художествена гимнастика Цветелина Стоянова.

Вижте новите снимки на Цвети >>

През 2016 година тя направи опит за самоубийство, часове след като ансамбълът замина за Европейското първенство в Израел. Световната шампионка от Измир 2014 скочи от шестия етаж на блока, в който живее баба й, и получи множество животозастрашаващи травми.

Сега Цвети изглежда перфектно и сияе от щастие. Последователите й в Инстаграм, които често с право я определят като най-красивата българска гимнастичка, следят радостните мигове в живота на спортистката.

Снимка: Instagram

Тя продължава да бъде с любовта на живота си - футболиста Александър Любенов. Двамата мечтаят за много щастие в живота си, за "семейство и деца". Това, от което в момента Стоянова се страхува най-много, е да не загуби любовта му. Свиква да приготвя повече ястия в кухнята, за да го радва.

Снимка: Instagram

Дългият път на Цвети към възстановяването премина и през множество различни, неинвазивни процедури за премахване на белези. Сега се е посветила на работата си. Тя отново е в залата, но като треньор на деца. Смята да се занимава само с това и не иска да се завръща към кариерата на състезател, тъй като предпочита да помага за старта на малките гимнастички.