Мирисът на цигари отблъсква най-много при първата целувка

Мирисът на цигари най-бързо може да охлади страстите, показва анкета във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Мирисът на цигари отблъсква най-много при първата целувка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британски учени са установили след дългогодишни изследвания, че преобладаващото мнозинство от тях са индийци.

Отвратително е да се целуваш с пушач. Винаги си остава един неприятен дъх + вмирисана коса, дрехи, абе ужас.....Да живееш с човек, който обича да пуши или пие, или и двете, си е истински кошмар.

Неизмитите зъби и лошият дъх отблъсвато много повече. Една дъвка човек винаги трябва да има.

А ако не знае, къде да си държи ръцете? Не знае, за какво да говори, кима и се хили тъпо... Точно цигарите отблъскват британците! Да им имам кампаниите :)

Всъщност миризмата на алкохол е далеч по неприятна и тревожна, защото алкохолизмът е страшно нещо.

Ти правиш ли разлика между употреба на алкохол и алкохолизъм? Колко пъти си виждала алкохолик?

А мирисът на скъпи пури отблъсква ли на първа среща?

Да, особено ако идва от мазен, дебел комплексар със златно пръснетче и маникюр на кутрето :D Ако добавим опъната по шкембето скъпа ризка, нагъл маниер и едно, такова, "бохемско" излъчване.. Да, особено тогава, колкото и скъпа пура да съм си купила, пак ще ми засмърди на гадно ;)

виж ся тия дет ги описваш не се занимават с обикновенни фръцли. А и ония фръцли са свикнали и са тренирали да им харесва мириса на пури, скъпи питиета и тях не ги вълнува че срещу себе си имат тюлен. Важно е мангиза да падне. А тия дет са тюлени пък не им се мотка и обеснява с някакви обикновенни гъски. Та тюлена е свикнал да го развличат и да не му правят проблеми щот си плаща. А ти само си приказвай щот те е яд че хем ти се иска ама хем не ти стиска.

Да... точно Великобританска компания за орална хигиена бихме искали да ни поучава на темата...

Освен всякакви лоши миризми мисля, че е много отблъскващо някой да говори само за себе си или да не се стара е за нищо - това е пак мисъл само за себе си. То всеки иска той да е харесвания. Това важи и за двата пола. А мъжът трябва да е винаги джентълмен - независимо в коя държава и спрямо каква жена. Много е грозно мъж да си забрави обноските. Днес един смотан ми мина пътя на милиметри пред мен - викам си егати г.за прост - за нищо не става.

Жалко е, че много мъже едва като остареят се сещат да се държат уважителсно с жените (уви някои и тогава не се сещат)..

Като чуя "мъжът трябва ..." и ми идва да и.з.с.е.р.а. Аман от жени, които поставят условия и изисквания, а в същото време нямат акъл колкото една пуйка. Тъпите женски списания и филми ви докараха до това дередже, скъпи дами. Хем искате еманципация, хем я искате само в частта с правата, а мъжът "трябва" и е "длъжен" какво ли не да ви осигурява ...

Мъжът трябва ... А като кажем, че жената трябва да готви, пере, чисти и да гледа децата става скандал! Тя не била слугиня, разбираш ли. Тя била родена да е шопинг маниачка, да ходи на йога, на пилатес и на Дубай ...

Ами аз съм слугиня и всичко си върша. Но като изляза навън с моя и се опитам да го хвана за ръката си я дърпа все едно се е допрял до горещ котлон. Нито прегръдки, нито целувки. Ако има как сигурно ще върви на метри от мен. Какво му става? Ако го е срам от мен защо сме заедно. Пък и дете имаме. Но като жена имам нужда от внимание и нежност. Скоро смятам да си хвана любовник, който да ми обръща внимание и да бъде кавалер.

Най-много отблъсква ниската заплата.

То излиза тогава, че на територията на България всички са "отблъскващи". Ххаха

А аз се притеснявах, че ако отида небръснат това ще е отблъскващо. Слава Богу, че не е така. Чесънът също не е анатемосан от дамите. Небръснат, неизтрезнял, след една шкембе чорба отивам на първа среща - все пак си е стрес, нали?

Айде да ме водиш на първа среща в кварталната шкембеджийница, много обичам шкембето. Преди това ще се натряскаме заедно и аз обещавам да не си бръсна краката. Ще сме си лика прилика, като два стръка иглика. И няма да си придиряме. Без майтап!

Това, което отблъсква е да стане ясно, че той няма кола, че заплатата му не е нещо особено. Че не няма връзки да уреди гаджето си.

Балгарската еманципирана жена-феминистка най-моного я отблъсква на първата среща мъжа да предложи да си разделят сметката. Нещо, което ако не направи на запад съответната феминистка ще направи скандал. Както ако и отвориш вратата или искаш да и държиш палтото, докато го облича. Но каквато държавата - такива и феминистките. Искат равни права, но за равни задължения не искат и ида чуят. Ако може най-доброто и от двата свята. Ама няма. Заради това и си стоят стари моми, гледат научна фантастика тип "Лелките и града" и се чудят защо не идва тъпият, богат, послушен принц...

Прекалено злобен коментар за жена, която има успех с мъжете. По-скоро е писан от някой несполучлив опит за мъж.

Това е голата истина. Няма нищо злобно в коментара й.

Ха така, позналата се. Като не можеш да обориш тезата, опитай поне да дискредитираш източника.

Брутално и напълно вярно!

Дневниците на един/една луд/луда те карат да мислиш така?

Ако си забравиш презерватива - това е отблъскващо на първа среща. Но пък ако дамата е забравила да си обуе бикините - това е безценно.

Верно е, една мадама ми отказа на морето, но пък се 'разминах' с прекрасен дълбок минет - и без това ме мързеше да лашкам след толкова пиене..

На теб май доста мадами са ти отказвали, почти всички.

А мирисът на пари отблъсква ли?

Не! Дори унищожава всички други мириси... Може да се намааш с лук, да запалиш цигара, да седнеш и да си чешеш голямото шкембе и пак да ти викат "Мечо" и да те целуват...

И други работи правят на първа среща при мириса на пари, но те са в категорията 18+ :).