Учени развенчаха мита за ползите от бюрата за правостоящи

Ако човек иска да изгори изпитото сутринта капучино, ще трябва да стои прав 20 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най полезни са бюрата за лежащи.

Загледайте се в продавачките в баничарниците - кръгли лоени топки. Не само са постоянно на крак, ами и тичат напред-назад. При това се създава усещането, че няма кога да сложат залък в уста. А, сега де!!!??

Изобщо не е това идеята на тези бюра!

Така ли е, както си мисля - идеята е да си принуден по-бързо да приключиш със задачите, и да не се моткаш и висиш комфортно, както ако си разплут на стола. ами да претупаш нещата максимум за час.

Да се стои прав пред бюро ... пълни глупости! Може да си докараш разширени вени. Не случайно една поговорка гласи: "Не стой прав, ако можеш да седнеш и не бъди седнал, ако можеш да легнеш!"

Става дума за бюра, които с едно копче регулираш височината! И НЕ за да кибичиш по 8 часа прав, а за да го правиш по 15 минути, р идеалния случай на всеки час седене. Защото седенето УБИВА!

Даже някъде четох, че по-добре човек да лежи, отколкото да седи. Лежането не вреди, защото е физиологично. Спомнете си какво е да си четеш с часове книжка полегнал.

Британски учени, какво да ги правиш, пак харчат пари за да правят безполезно изследване. Явно никой не им е казал, че хората не работят прави за да отслабнат...

Хората работят прави не за да отслабнат, а за да нямат проблеми с гръбнака.