Уелсец пи в 56 пъба за 24 часа, за да подобри световния рекорд

'Това е най-трудното нещо, което съм правил в живота си", споделя той

Обратно в новината

Коментари - Уелсец пи в 56 пъба за 24 часа, за да подобри световния рекорд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ние с Пешо и Миро сме почти готови да подобрим рекорда всеки един от нас. Вече няколко години се готвим усилено, ама тия простачки жените ни не разбират целта на нашите занятия и са ни набедили, че сме пияници. Хубаво е, че излизат такива разяснителни статии, че и те да поумнеят малко.

Американец в българска селска кръчма: - Чух, че българите много носите на алкохол. Давам 500$, на този, който изпие 10 големи ракии и не падне на земята. Станал един от масата, излезнал, и след 10 минути се върнал и питал американеца, дали предложението още важи. Ония му потвърдил и нашия врътнал 10 ракии. Американеът му дал 500$ и го попитал: - Добре де, защо излезе, къде беше? - Отидох в отсрещната кръчма да проверя, дали мога да изпия 10 ракии.

Аматьор:)))

Тоя като е пил скочета за кво изобщо го споменавате бе

Портокалов сок в пъб ,в Кардиф??? Ми те ще го спукат от смях с такава поръчка бе. Да ходи в сладкарница Пчела. И за какъв тогава носи фланелка на Гинес,м?

С кола ки ги е обикалял тия кръчми

Този ще хване или вода в коляното или воден плеврит.

хаааа...ящо препускане е било и ккамо е пил?

не е живял в България, щом му е толкова трудно!

е ти не чете ли? Трудно му е било щото е пил сок и безалкохолни. Ти можеш ли да изпиеш толкоа безалкохолни?!

е то точно със сок е най-лесно, да пробва с 56 големи уискита, това са 5-6 литра уиски, после немож го свестиш цяла седмица