Вики Бекъм се появи по ”нощница” на ”Уимбълдън”

Виктория Бекъм шокира присъстващите на финала при мъжете на "Уимбълдън" със странен избор на тоалет.

Обратно в новината

Коментари - Вики Бекъм се появи по ”нощница” на ”Уимбълдън” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англичаните си заслужават "занменитостите" само им виж еуфорията по Царското семейство да не говорим за бъдещото бебе. Така и тази домогваща се до слава кикимора им е жена на десетилетието.

Таман, удобно облечена, да и тегли в къщи Бекъма една патка, без да я съблича!?

РД

Само толкова?Бати не дава повече;)

Диагнози- Анорексия невроза и Болезнена нужда от внимание до Ексхибиционизъм

"Шокираните" могат само да и дишат прахта на Виктория Бекъм и да си чешат езиците.

Ами ние това правим, бе каке, дишаме и плюем.

Много отдавна, Спайс Гърлс бяха на върха на славата си, четох прогноза за всяка една от тях, от американска астроложка. Тя казваше за Виктория, че ще има бизнес империя и световна слава, овен е - много амбициозна и пр. Тогава най- атрактивна и активна като кариера беше Джери Халуей,та ми се виждаше невероятно това безлично същество Пош да издрапа до накаво внимание, че чак и световна слава. Е, успяло е добичето(овена), както казвате вие - нека и е зле.

Виктория Бекам изглежда перфектно за годините си и майка на четири деца. Изборът на рокля не е толкова шокиращ, вгледайде се в снимките и ще видите, че другите жени около нея всичките до една също са с рокли. Роклята й може наистина прилича на нощница, но безспорно е ефектна. Ето, само в този форум този коментар е 70ти и някой подред :-)

Ще се появи някоя подобна "звезда" с по един тампон в ушите и пак ще гръмнат да я хвалят за добрия избор на аксесоари, как това била нова мода и т.н.

Така и така ти е хрумнало - сега е моментът да изпревариш и да си осребриш идеята...Даже мога по-екстравагантно място за тампона да ти предложа...

Тая ли кикимора е "жена на десетилетието" в ингилизията"? Бая са го закъсали!!!

Абе, важното е, че ти преди години си бил "ерген на петилетката" в ТКЗС-то. Аман от селски комплексари!

kokobrais

Друго си е да лъха на бахур и кебапчета....

Роклята ми харесва,стои й добре...може би е една идея твърде елегантна за спортно събитие,дори от такава величина...обаче - защо не?!

Дай Боже всекиму в пола такава нощница!

Подддържана жена,няма спор. Но, аз също малко съм изненадана от визията й на Уинбълдън. Не за друго, ама някак не ми се напасва на консервативните изисквания на турнира. Иначе сте прави, какво тук значи някакво си мненийце :)

Харесвам дантелата, мисля, че тя прави жената да изглежда много нежна и най-вече - женствена. Много добре е представена в готик стила, който също много харесвам и който е доста по-широко застъпен в Англия, откъдето е и самата Виктория. Това как и на кои места в дрехата ще се вкара дантелата, е решение на дизайнера и да, понякога може да не е много сполучливо, но това е въпрос на вкус, нали? Спомнете си роклята на Кейт на сватбата, която също в горната част имаше дантела и много ръчни бродерии. Разбира се, тя е малко по-различна, но онова беше сватба, а не мач на Уимбълдън. Ако нещо не ви харесва, това не значи, че може да обиждате другите и да им налагате собствено си мнение. Ако всички притежвате такива комбинезони -дай Боже всекиму. Лично аз, намирам роклята за много красива и нежна, а пък употребата на дантела в бельото - за безвкусица. На мен много повече на бельо ми приличат сатенените нощници, по които излизат разни недоразумения на природата по фолк клубовете всяка вечер, отколкото плътна материя, обримчена с дантела, на ключови за всяка жена места - деколтето и бедрата.

дрън-дрън

Ама тази Бекъмка е изкопирала нашата Николетка,бе.И Николетка беше с такъв комбинезон на срещата с феновете си.И комбинезон за среща с тийнейджъри е още по-подходящо,отколкото да отидеш на стадион.

Ех, що не доде при мене с тая нощничка?

Това си е чиста камизолка!!!

Ми тя по какво се различава от долуизброените, освен, че е англичанка.Май по друго нищо.Силикон и поза.

Премиера Дейвид Камерън да не се е самокомандировал на тенис или сам си е платил билета от 3000 паунда.

перфектна майка на 4 деца . а иначе злобарите са на линия .умни красиви непризнати и световно непознати. комплекси ......

Екстра е каката,мен ме радва.Ама по тези географски ширини не се котира добре.Виж друго си е НиЛо,Андреа,Вреслава или някоя подобна.

малко е пресилено да се каже,че тя е на спортно събитие по нощница,но със сигурност тя е по комбинизон и просто е забравила да си сложи отгоре роклята - за радост на дядката зад нея и за приятното изумление на Тони Блеър.и това не е от милионитей,а от акъла й по турски казано.

Ебаси, милионерите се забавляват както си искат, а ние тук само коментираме.

kokobrais

Така е,ние там се появяваме само в криминалните им колонки...не искат да ни знаят изобщо..

Нищо му няма на тоалетчето, но Вики ми изглежда малко анорексично.

ти роден наш...! Колеги-журналисти, казва се не "нощница", а "комбинезон"! Абе учете тези пусти чужди езици, бе, както каза Д. Рачков.

Учат де, учат! Така беше написано вчера на английски в оригиналния вариант - те са го преписали точно, откъде толкова усилия и да го редактират на български!

Сега всички "Фйейшин" маниачки да започват да ходят в такива НЕ комбинезони, щото били от по-плътен и не толкова хлъзгав плат отколкото комбинезоните на баба ми. От зор да се направи на интересна Бекъмката става смешна.И всички, които и се възхищават също.

Личи си колко разбираш от стил, пък и мнение изказваш ?!?

Абе пич, роклите тип "комбинезон" са на мода от години. Лично аз притежавам няколко такива. Друг е въпроса, че тенис корта не е мястото да ги носиш. Все пак, не е зле да се запознаеш с някоя и друга модна тенденция преди да плюеш за спорта.

Жена съм.И О.К., сигурно са модерни, щом са в колекцията на L.V. за 2013.Но си остават комбинезони.И сега, хайде, щото е модерно всички да тръгнем така.Харесвам мода, не харесвам сляпото и следване.И да, в случая Бекъм изглежда нелепо.

Жената изглежда прекрасно! Пожелавам на всички майки да изглеждат така след раждането на четвъртото си дете! ;)

Моля, моля, не пожелавайте такова нещо.Хубаво е майките да се чувстват пълноценно, да изглеждат естествено, да се усмихват и да се радват на децата си.

Пош е успяла жена, която само между другото е значително по-богата от мъжа си. Щастливо омъжена, майка на 4 деца, успяла, красива, известна! ..а вие..?

Мама-значи-любов,грижа,топлина,ласка,разбиране.Къде видя дори наченки на тези качества във тази кокалеста,суха във всичките значения на тази дума,намусена женица.Мама е тази,чиято кротка усмивка и нежно рамо се търсят цял живот.Не торба с кокали ,в комбинезон.

Според мен описанието ви пасва повече на крава, не на жена..

Вие май сте от пълничките майки с пухкави раменца? Така де, като се облегне детето, да му е комфортно :) Пуста балканска психика... ако майката не е с мазни, зачервени от готвене бузи и с фигура ала Вилендорфската Венера, не става! Мисля си, че Виктория Бекъм е осигурила на децата си и обич, и бъдеще, така че да не я съдим. Между другото, тя е от изключително богато семейство и би могла да си харчи парите, без да работи (мечтата на средностатистическата българка), но явно е креативна личност. Заслужава адмирации.

На мен пък ми стана интересно откъде знаеш как точно Виктория си гледа децата...? Не си видяла определени качества в нея - качества, които наистина няма как да видиш от снимките, трябва да живееш в тях една седмица, за да коментираш, например. Аз много я харесвам, грам не ме интересува каква е в личния живот, важното е, че може да подсигури чаветата с добро възпитание и образование, а това НИКАК, ама НИКАК не е малко. И, бтв, роклята е убийствена!!!

Абе Викито дали се усмихва въобще някога?

Страхотна е роклята, само долната дантела идва малко в повече .... Иначе на деколтето си е добре и много ми харесва! Комбинезоните и нощниците са с дантелки - да, но не са от такъв плътен плат, като роклята й!!

Виктория - мъж, деца, собствен бизнес, дом в Ел Ей, дом в Англия, приятели, ваканции, яжти, пари ...нека и е зле! Аз пък водя ебаси тъпия живот и със сигурност не мога да си позволя дори и една от нейните рокли/комбинезони. Нещо ми е тъп ден днес.

ХИХИХИИИ....ХАРЕСА МИ...СВЕЖАРСКО Е

Аз пък да ти кажа, че марката и цената на дрехите е без значение когато самочувствието е голямо. А нейното определено е. Може би има основание за това... не мога да я съдя. Та мисълта ми беше: извади си високото самочувствие забутано в най-долното шкафче, обличай комбинизона или нощницата (2,50лв. стари пари) и по нищо няма да се различаваш от Бекъмката. Е, вярно, тя е на Уимбълдън, а ти по Витошка, тя в комбинизон за 1000 долара, а ти в по-обикновен... но иначе всичко си е същото!!!

Ами защо не се пробваш да тръгнеш така по Витошка ?!?

докарвал милиони до екстаз.Но така като от снимките на Хитлер си личи ,че е психически нестабилен и извратен ,лош човек,така и от снимките на Виктория си личи ,че се изяжда от вътре от злоба.Това е ефекта на скорпиона,като няма кой -жили себе си и.Има и такива хора-Виктория е една от тях.Да си гадняр и празен като човек -никой и нищо не ти го заместват.Плюс това -такава жажда за внимание-тя нарочно се е облякла с нощницата -е проява на лабилна психика и нещастен емоционален живот.

аз пък мислех, че е Овен. Защо обобщавате така? Едва ли не си отдъхнах, че не съм Скорпион. И на мен не ми харесва, че вечно е забила нос в земята, преди това се възприемаше като липса на самочувствие. Иначе - много нежен комбинезон! Нощници, пижами, комбинезони ... много домошарска модна година.

Мога да се обзаложа, че сте жена, и то дълбоко неудовлетворена. Мнението ви е така натоварено със завист, че оставя горчив вкус с устата на четящия. Виктория Бекъм е красива, изключително успешна и очевидно талантлива жена. Шапка й свалям за постигнатото! Дай Боже всекиму!

Nina

на теб може да ти е тъп ден днес, но мен определено ме развесели!!! благодаря ти ;)

Nina

няма значение дали е нощница или комбинизон - вече е хитът за това лято!

Когато бях млада имах същия комбинезон в розово и в небесно синьо. Само лошите момичета носеха черни комбинезони. Тогава това беше долното бельо, наречено по-късно боди, потниче и т.н. Никакмва нощница не е, това е долно бельо.

Аха, комбинизон, комбинизон.

lu4ka

А бе комбинезон, комбинезон, ама на LV и на нея и отива.

Стига с тая Пош бе, кажете кво става с Киииииииииииииим!!!!!

дебелее, но предимно простее, :-)

и по кокали.

Не я харесвам тази жена, обаче на роклята абсолютно нищо й няма. Може да не е подходяща на тенис мач, но не прилича на нощница.

Вярно! Прилича по-вече на конбинизон!

Да не искаш да кажеш "комбинезон"? Ако това искаш да кажеш, съгласна съм, и на мен ми прилича

а на мен ми прилича на магаребинезон..:-)))))))))))))))))

На красива жена всичко стои добре :) Но коментариите за нощници са неправилни, по-скоро е изрязана тениска, имаше подобни модели много отдавна, нищо ново под слънцето.

Тази година с нощница, догодина без..