Скандал на опелото на Боби Кристина

Възпоменателната служба за дъщерята на Уитни Хюстън завърши със скандал между роднините на певицата.

Обратно в новината

Коментари - Скандал на опелото на Боби Кристина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я, и тия били като нас?

Ма на кой му пука за тия? Велика новина за тотално неизвестни хора, няма що.

От това, което пише, въобще не личи да има скандал, няма оскубани кичури, избити зъби и кръв под вратата, значи всичко е наред. Ние такова нещо след всяка ракия в Перник си спретваме и после заедно си се смеем, а те - скандал, моля ви се. Човек вече не може и да си отиде спокойно от този объркан свят, ей.

Много сте скучни-значииииииии

Така е в западните "демокрации" за богаташчетата..мрат като мухи от "качествен" наркотик!

отиди да се прегледаш.

Така става с богатите и тъпи наркомани...удавяне във ваната или бесило!

Егати чакалите. Как пък не можаха да изчакат да погребат момичето и тогава да започват с войните за пари и други простотии?

то след погребението вече е късно... требваше още отсега да извадат пищовите.

Тези и на погребението на момичето си не могат да се държат цивилизовано. Просташко племе, ейййй!

Направо като във вица. Гледат двама на улицата един некролог и единия казва: "Ей, от какво пък почина този човек!". А другия му отговаря: "Е не четеш ли? Най-долу си е написано: от опечалените!"

Циганска работа!

казал белият българин...свиквай, скоро ще живееш предимно с такива!

то и да си богат не е работа, кой знае кой от роднините й е организирал "нещастния случай", щом на опелото й са готови да си прегризат гърлата за пари

Бог да прости това клето младо момиче. Отиде на небето при любимата си майка. Лека им пръст и на двете, Поне са заедно в рая.

Къв рай бе! Хаххахахахааххахаах Значи хора, които са се самоубили - НЕ СЕ ЖАЛЯТ!

Е ти пък как разбра че са в рая, мн праведни и двете. Знаем как живеят известните и защо повечето не доживяват и 50г. Не ми ги хвалете, живота е дар и трябва да се цени !

и майката, и дъщерята не издържаха на тормоза на 'близките' и сега останаха само вълците да се ядат помежду си за парите.

Прав си!!!

А това, че и двете наркоманки шмъркаха, като прасета и се удавиха във ваната не е причина нали? Близките са виновни! Наркотиците не са! Не ни занимавайте с тия боклуци.

славата и парите не са лесно нещо, дано те стигнат да видиш как е :)

Нейният т.нар. съпруг я уби, за да прилапа наследството.

Не показвайте снимки на Боби. Не стават за гледане.

Да, за съжаление Боби не бе наследила нищо от физическите черти на майка си, Май и вокалните и възможности нямаха нищо общо с таланта на Уитни Хюстън. Разбира се, това е природа, никой не може да я промени - просто казвам, че такива са фактите. А Уитни бе просто създадена за сцената, притежаваше всички качества-талант, физич. красота, харизма, камерата я обичаше. Чак ме е яд - как може да имаш всичко това и да си отидеш заради собствената си глупост (или наивност), при това така млада. Толкова красива музика загубихме. Това е живота. Жалко.