Скандал на опелото на Боби Кристина

Възпоменателната служба за дъщерята на Уитни Хюстън завърши със скандал между роднините на певицата.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не показвайте снимки на Боби. Не стават за гледане.

Нейният т.нар. съпруг я уби, за да прилапа наследството.

Ами като не те интересуват защо ги четеш, м? Толкова ли няма какво да правиш, та висиш пред компа и четеш неща които "не те интересуват". Ами прочети една книга, или ще ти дойде много.....

и майката, и дъщерята не издържаха на тормоза на 'близките' и сега останаха само вълците да се ядат помежду си за парите.

Бог да прости това клето младо момиче. Отиде на небето при любимата си майка. Лека им пръст и на двете, Поне са заедно в рая.

Прав си!!!

то и да си богат не е работа, кой знае кой от роднините й е организирал "нещастния случай", щом на опелото й са готови да си прегризат гърлата за пари

А това, че и двете наркоманки шмъркаха, като прасета и се удавиха във ваната не е причина нали? Близките са виновни! Наркотиците не са! Не ни занимавайте с тия боклуци.

Къв рай бе! Хаххахахахааххахаах Значи хора, които са се самоубили - НЕ СЕ ЖАЛЯТ!

Циганска работа!

Е ти пък как разбра че са в рая, мн праведни и двете. Знаем как живеят известните и защо повечето не доживяват и 50г. Не ми ги хвалете, живота е дар и трябва да се цени !

славата и парите не са лесно нещо, дано те стигнат да видиш как е :)

освен това онова момченце, дето Витни го отгледала, май ще ходи на съд, че версията със самоубийството нещо не издържала на въпросите на полицията...аман от бездушни тъп-ци

казал белият българин...свиквай, скоро ще живееш предимно с такива!

Направо като във вица. Гледат двама на улицата един некролог и единия казва: "Ей, от какво пък почина този човек!". А другия му отговаря: "Е не четеш ли? Най-долу си е написано: от опечалените!"

Тези и на погребението на момичето си не могат да се държат цивилизовано. Просташко племе, ейййй!

Егати чакалите. Как пък не можаха да изчакат да погребат момичето и тогава да започват с войните за пари и други простотии?

Да, за съжаление Боби не бе наследила нищо от физическите черти на майка си, Май и вокалните и възможности нямаха нищо общо с таланта на Уитни Хюстън. Разбира се, това е природа, никой не може да я промени - просто казвам, че такива са фактите. А Уитни бе просто създадена за сцената, притежаваше всички качества-талант, физич. красота, харизма, камерата я обичаше. Чак ме е яд - как може да имаш всичко това и да си отидеш заради собствената си глупост (или наивност), при това така млада. Толкова красива музика загубихме. Това е живота. Жалко.

Така става с богатите и тъпи наркомани...удавяне във ваната или бесило!

Така е в западните "демокрации" за богаташчетата..мрат като мухи от "качествен" наркотик!

От това, което пише, въобще не личи да има скандал, няма оскубани кичури, избити зъби и кръв под вратата, значи всичко е наред. Ние такова нещо след всяка ракия в Перник си спретваме и после заедно си се смеем, а те - скандал, моля ви се. Човек вече не може и да си отиде спокойно от този объркан свят, ей.

Ма на кой му пука за тия? Велика новина за тотално неизвестни хора, няма що.

Много сте скучни-значииииииии

то след погребението вече е късно... требваше още отсега да извадат пищовите.

ИСКАМ!

Я, и тия били като нас?

отиди да се прегледаш.