Устата възмутен, че Малкович ще поставя "Оръжията и човекът" в Народния театър, било гавра

В отворено писмо до министъра на културата и директора на Народния театър музикантът се аргументира защо намира за неуместна творбата на Бърнард Шоу

Обратно в новината

Коментари - Устата възмутен, че Малкович ще поставя "Оръжията и човекът" в Народния театър, било гавра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв виден КУлтуРогер се извъди тоя див селяндур Устата, който дори 5 думи не може да каже без да замьека като последен сливенски мангал. Вече е висша инстанция, която ще дава акъл какво да се играе в Народния Театър и ще стои по-високо от Джон Малкович. Предполагам трябва да спрат пиесата на Малкович и вместо него на сцената да поканим Устата и Софка , да ни залеят с тяхната "култура"?

Абе то и Алеко не ни описва като не много читави хора ама на паметник му направихме . И устата русофил ама се натиска в Америка да ходи хем православен но с гейвое се въргаля в клиповете хем руски националист па с циганки си изкарва хляба. Странно нещо е живота обрати постоянно

българите нямали чувство за хумор... ами добре тогава... Американците нали имат. Тогава Джон Малкович да пренесе пиесата във войната между САЩ и Англия от 1812-14 г. и да говори, че американците не се къпят, че имат само една библиотека и т.н. Горе долу няма да е далеч от истината

да прави кастинг по време на избори и то за евро парламента

То и чалгата като култура и послание, на която ти си представител и разпространител е гавра с българския народ. То и твоите колежки и голяма част от поколението, което израстна с техните посалния им липсват основни познания по история и география на собствената им държава, пък да не говорим за чужда геофрафия и история - Какво беше Лондон столицата на Милано ...Та искам да ти кажа не може да изискваш от другите някакво ниво, обективност в познанията, когато ти си ударил дъното и сам е се уважаваш

На този американски неграмотник не трябва да му се дава да прави това представление! Едно време поне имахме малко от млако някакво достойнство! А днес само да ни свирнат и ние моментално лягаме да ни чешат. Срам и позор. Древна нация било това. За мен в този си вид тази нация е за БРАК!

Евала за мненията асане, заедно ще продължаваме да лижем на варненският мангал ;)

Презирам Българите и официално се обявявам за чистокръвен Българин, а останалите Българи за нечистокръвни и поради това толкова жалки и презряни. Вие не сте достойни да носите името на България. Вие сте онова което Османците са наричали с първа буква Г и останалото еури!Сърбите са тръгнали на завоевателна експанзия срещу нас. В Сърбия се вихри анти-Българска риторика. Миналата седмица Сръбското знаме се вее с по-висок ранг от Българското в наш Български град. В Македония се палят Български знамена, а наш Ганьо тук пак маха с опашка на чужденците, ближе им подметките, текат му лигите по земята от умиление че пак ще го чешат по корема. На този американски неграмот

Асен е често разпространено име в мангалските махали. На никой не му пука КАКВО ОБЯВЯВАШ за Българския народ, мижитурко. Българинът има много косури, но е факт че 1300 години не могат да го "изметат" или "заличат" Ще надживеем и комунистически боклуци от съветски рашистан (които са те оформили ментално) и приятелчетата им от хАмериканската идиокрация. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

А аз гледам коментарите и отново се обеждавам колко прост и мизерен народ са булшинството Българи. А Левски очаквал някой да му се притече на помощ. Очаквал някой негов сънародник да му е съратник. Вижте коментарите в защита на чуждите и ОТНОВО срещу нашите. Много е прав устата! Но Българина е свиреп пес вечно озъбен срещу свойте и надупен на чуждите. Американците и останалите народи си развяват коня в България както си искат, а краставото Българско куче им маха с опашка и дава корем да го чешат. Обърнаха ни на роби в собствената ни държава,а ние им се радваме. Преди защитавах сънародниците си и мн бих се обидил на думи като тези изписани от мен самия в по-горнтие редове, но в последните години осъзнах че повечето Блъгари наистина са зловреда семка. Подмазвачи, лицемери и безгръбначни подлоги. Предатели на свойтем, поклонници на чужди. Такъв народ не заслужава да живее. Истината е че ние Българите сме РОБИ в собствената си държава и за това е виновен народът и политиците. Това е един народ с робски манталитет. Това е народ без самочувствие вечно махащ с опашка на чуждите, търсещ удобрение от тях. Българите вечно са по корем чакащи западняците и руснаци да ги почешат по коремите. За това ако загубим България ние ще сме си виновни. Защото сме лишени от достойнство и самочувствие вечно ближещи чужди за*ници.

Като си такъв истински бъларинзащо не се научи да пишеш бе правописни грешки в елементари думи!Да не можеш да пишеш грамотно на родния си език,си е доста олям срам! Сам си открий грешките!

Аз като Българин на тази постановка не бих стъпил, но родотстъпници винаги е имало и ще има, ПП–ДБ даже ще намерят 100-200 изтрещели жълти шкембета да ходят да гледат постановката и да виката САЩ вечна дружба и ура. Това са реалностите.

"100%вия американец е, 99%тов идиот" Бърнард Шоу

Я разкажи за коронният ти етюд: На учителска среща да пръдне майка на 7-мокласник.

Българи, изразявайте своята гражданска позиция, не мълчете. ЕС не е място, където можеш да говориш открито по много теми! Европа се е превърнала в тоалетна, докато нас ни заблуждават за какво ли не... Рапарът Устата е отразил това в песента си "За свободата на словото", в която яростно критикува сглобката, посолствата, радетелите на конституционните промени и "международните сутеньори"... трудни и неудобни теми за нашия "елит". Не го критикувайте за гражданската му позиция, говорим за рапъри, протестъри, хора с позиция, те са извесни защото систтемата е увредена, уродлива, негодна ! Истината е че тоя имаше топки да каже истината и българите го одобриха - справка гледанията му в Тубата, този човек казва истината чрез песните си и чест му прави, че не се продаде на политиците както направи Ицо Хазарта. България е държава в която свободата на словото е забранена.Телевизии и вестници са слугинаж, радиото е компрометирано след забраната на определени интервюта и даже забраната материала да бъде предоставен на 3 независими източници и т.н. Устата е пиперлив е към гейлиберастийската сганщина ! Кому се иска това да не е така... ?!

Фостата...

Отивай в мухонасранск, там е свободата и не е тоалетна. Неграмотен, беден и пост дебикл

че то и сега 40 ф% от населението се къпе през две седмици! евентуално! а устата ... дори не си струва да се коментира!

Kalin

Прав е и е срамно да го допускат да не говорим и в Иван Вазов театър!

Ей голям патриот тая уста бе! До оня ден се хвалеше че е първия бг рапър с турне в САЩ, клипчета от Брюксел, Москва...а в Батам не бил ходил от дете.... От профила на срамната устичка: "От дете не бях ходил в Батак. Сега вече на 46 години пристъпвайки портата на църквата "Света Неделя" ужасът и скръбта в сърцето ми е повече, много повече. Малката ми дъщеря слушайки жената, която описваше с насълзени очи съдбата на баташките мъченици се разплака неудържимо и не искаше да повярва, че това се е случило наистина. Не може децата ни да не знаят и да не почитат паметта на хората загинали за тяхната свобода, та нали ако те бяха тези светли българи, водени от християнската вяра, от чистия блян за свобода нас просто нямаше да ни има. Не бива да не бъдем признателни, не бива да забравяме и да наричаме с други думи туй черно робство, защото робство е имало и ако отричаме, значи още сме роби! Да си спомним."

п.п Батак

Отговора на Динев до Сиромахов: „Не знам колко пъти да ти повторя че съм я чел. Даже в поста си съм забравил да цитирам възмущението на шоколадовия войник Блънчли: „Каква държава! Правят си оръдията от черешови дървета.“ Всички герои ли искаш да ти изброя, сюжета в трите действия или само края да ти разкажа?"

Ся ако беше на турне, на Устата щеше да му е през малкия за Малкович... Уви!

САЩ отказаха виза на копейкаджията иван динев-устата. туй нищо снимаклипова в масква и иска да прави хибридна атака в САЩ.

В Османската Империя по време на Освобождението на България е имало някакъв АНГЛИЧАНИН.. Той е заемал някаква важна длъжност в тая Ислямска империя и е подпомагал турците по време на Руско - Турската Освободителна война от 1878 г.. Тоя англичанин губи доста след войната и пише лъжи, измами и новини ПРОТИВ България, също като предателя поп Кръстьо... или както разни МУТРИ.... Напомня ми на онези мошеници от партия ""ДА българия "" които. за да ВЗЕМАТ пари, сега подпомагат евреина Зеленски, които иска да КРАДЕ земя от руснаците, а НЕ иска да си ходи в Израел.. Бизнесмените често стават МОШЕНИЦИ и предатели, както оня Домусчиев в Разград, трафикант на гнусни маймуняци !!!! Та от оня АНгличанин- МУТРА, предател, през 1878 г, тръгва тая ВРЕДНА измислица - ""Оръжията и човекът"" на Бърнард Шоу.. Трябва да я ЗАБРАНЯТ в България, както е било до сега !!!

"Някакъв, някога нещо" означава точно - НИЩО. Цитирай изтичник и документи за това, което твърдиш, Ако не можеш, означава, че си МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ!

Само не моем да разберем това крадливо посмешище Иво Сиромахов що се обажда муахахахахахах

Този цървул с Джон Малкович ли ще се мери?!?! Путколюбец селянин!

да гледаш/да прочетеш "Криворазбраната цивилизация" - сатирична пиеса в пет действия от "селянина" Добри Войников, която ако разбереш ще усетиш собственото си жалко възприемане на чуждестранните модни вълни, които в нашето съвремие са добре финансово подплатени от съмнителни псевдофилантропски нпо-та.

Иван Динев е прав !

Да се преброим колко от коментиращите са чели тази пиеса? + чел съм - даже и не знам кой е Бърнард Шоу.

щом четеш....

С това писмо Устата показва три неща: че е четящ човек, че е интелигентен човек и че е човек, който не се бои да изкаже позицията си, пък ако ще от другата страна да са Шоу и Малкович.

Уста, кисело ли е гроздето? Такива като теб на село ги бият, щото са нагли. И не ги пускат в града (САЩ в случая), по тая причина ... А ако са много нагли и други неща им правят ...

боят е липса на други аргументи

Устата не ми е любимец, но определено не е проЗТ ! Завършил е математическа гимнация и след това УНСС. Два пъти съм го виждал на живо и говори доста начетено и определено има солидна доза обща култура. Всъщност ролята му да се прави на рапър и да го играе по-тъп отколкото е в дейвствителност кара хората да го възприемат като поредния кух рапър. Но не би. В случая с Малкович е абсолютно прав. Постановки оплюващи България нямат място у нас!

Ако оня ден му бяха дали виза, сега щеше да е пръв кандидат за главен актьор. Но не би. И по-добре. Такива нямат място у нас.

Не го познавам този индианец,познавам Михалковски!

То и устата открито се гаври с подобията си на музика, ама нищо дайте му и да поизсе.е в медиите пък белким напълни със себеподобни и цял обществен кенеф.

Зад тази провокация стоят предателите еничарски жълтопаветно соросоидни, които мразят себе си в корен. Тези педали и майка си ще продадът за облаги, защото са напълно некадърни и несъстоятелни. Прав е Устата да им го набива в устата. Педали прости.

Парица-царица

След като го изгониха от "прогнилия запад", реши да ни тласне към унищожения изток! Пази боже!

плебей някакъв коментира световната литература и личности записани в историята които всеки с малко образование знае и е чел не ви ли е срам да го коментирате този анонимен нискочелник.... не се чудете защо клоунът не е забавен а дори ужасен , а какво търсите отново в този цирк Терминал(но)2

Ми стой си извън България и не коментирай България и българското, бе, пед@л!

Заради подобни майцепродавци като теб, нищожество, орем дъното в последните години!

Викаш предпоследните 30 яко си орал, а чалгарско-мангасарска чичка?