В "Ергенът" настъпва обрат в отношенията между Евгени и Елена

Имението на любовта ще се превърне в дворец със строги господарки и верни прислужници

Обратно в новината

Коментари - В "Ергенът" настъпва обрат в отношенията между Евгени и Елена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бах я у простотията. Някакъв откровен педал се прави че ще избира от лезбийки.

бахти интересното пълна тъпотия

Елена, Михаела, Ивелина, Меган са стойностните жени, останалите са курвета, еднодневки. Най противна е Валерия, а Айлин е секс машина.

Време е ерГенчо да си свали гащите и да ги отпочне в харема, защото ще стане хлъзгав от пича мъзга

ЕрГенчо си губи времето с българските тъпи курвета, не стават за съпруги, прости са, без възпитание и маниери на стойностни жени.

Валерия се държи като “магистралка”, курвенце от селска категория, ерГенчо е длъжен да я изоноди и изгони след това

Бардак и романтика? Стига бе...

Препоръчва се

Какви глупости, даже отвратително. Направо да преименуват предаването на Плеймейт Шоу, за да се знае какъв продукт предлагат на зрителите

Може и даси прав, но ти препоръчвам да посетиш осторова и южните щати особено Флорида и Калифорния и да си коригираш мнението за тотал шета жени.

Пуснете си на търсачката вицове за курва и педераст и глейте описание на ситуацията --- накрая някой манаф да вземе да наебе ергена и да се вземат

Накрая ще разберат, че маймуната Евгени е педал, жените проститутки, които си вдигат цената по телевизията и предаването ще свърши.

Напълно подкрепям. Германките не са такива.

За Меган съм съгласен, но Елена специално...категорично НЕ. Хем е грозна, непривлекателна, хем и завистлива, което принципно винаги върви с това да си прост. Иначе цялото предаване е ясно че на Генчо от Подрия му е нужен някой лев и не го е еня за което й да е момиче, както и че тези кукумявки не са там за него, ми просто за привличане на внимание и глезене...

А ти си висок рус със сини очи интелигентен възпитан и хетеросексуален мъж успял в живота и нямаш абсолютно никакви комплекси. Разбирам

Този вид предавания закопават поколения в държавата, опростачват и без това опростачената нация

Едва ли е такъв. Добре изглеждащите и интелигентни мъже не са комплексирани тролове. Ако най-голямата “обида” в речника ти е да наречеш някой гей, то се знае за какъв комплексиран и прост галош става дума.

Това беше сарказъм на стероиди. Благодаря

Не разбирам - смятате предаването за безинтересно, участниците за глупави, опростачвало ви...ами тогава защо го гледате? Че и четете стаии за формата, че и коментари пишете!

Михаела е Микаела. И да, хубава е, ама е тъпа, като антична брадва - едно изречение не може да сглоби, много е зле милото. А Валерия е много противно същество - глупава, грозна и нагла.

Мен ме допълва на спиритуилистично ниво, така че, дуалистичното ентити в мене се ъплифтва и резуректва (както би са изрязала Елена , мойта фаворитка) , затова го гледам.

Те всички реалитита са такива. Не случайно най-тежката и брутална (поне за мен) книга на Ст. Кинг не е за духове и вампири, а за едно реалити.

Такива татуси, едно време се виждаха само по мангалите. Те се шареха така. Сега всичко живо е нашарено, бетер Мехмюн и Мемет. Толкова ли им е акъла?

Елена е страшно манипулативна.

Са решавали коя ще спи със заловения мъж след дуели . Няма какво да чакаме тоя женчо да извади палката ами да си заформят мацките един як кютек и победителката да си го гушне.

Скоро нашарена простакеса. Явно имат нещо общо от преди с къдравия

И на мен ми се струва, че са в отношения отпреди това.

Значи че казваш че всички българки са курвета ами включи майка си сестра си баба си Щом толкова мразиш жените значи си гей

Валерия и Айлин не се се съблекли голи ама Елена го направи Гледал ли си визитката на Елена и тогава пиши каквото си искаш А пък ти си боклук

Елена не ми харесва. Не ми харесва как говори, иска нещо да покаже, но се излага.

Нещо не си добре, най възпитана и хубава това е Валерия

Истината,че Елена най отврат и Ирина също, да не говорим за Пам. Защо участват в тази конкуренция. Най хубавата е Валерия

Елена е нахална, тънкокоса, късоврата, дебеловрата и широкоплещеста. Масивна искам да кажа. Като няма физическа привлекателност много ясно е, че се опитва да компенсира със събличане, перверзии, увереност и т.н.

Аз си помислих, че и облякък роклята , а тя му е нахлузила панталона...