В „Гозбата на България“: Чомлек в барбекю по уникална рецепта сготвиха в Змейово

Патрисия и Евгени се изправиха пред предизвикателство, отправено от техните домакини семейство Далакови

Обратно в новината

Коментари - В „Гозбата на България“: Чомлек в барбекю по уникална рецепта сготвиха в Змейово | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗмеЙово, КалиЙова, НатриЙова … ООО БългариЙова …

Означава гърне Турски са мусака,сърми,гювеч,чорба,яхния,локум,баклава,юфка и т н.

Далече си от истината!

Я. и Пеньо е на снимката. Не знаех, че такъв шеф готвач

Най-добрите кулинарни рецепти са в Заарата, Стара Загора :))

Ей, браво! Много готино и весело се е получило, допи ми се вино направо.

На чомлек не се слагат червени и зелени чушки, това не е тюрлю гювеч, има съвсем друг вкус. Не цяла глава чесън, а цели скилидки чесън и цели малки твърди главички лук. По желание - една цяла суха червена чушка за аромат, или 1-2 цели люти чушки. Най-вкусен е с телешко месо.

след всичките "Мис - дръж ми прашките" и подобните лиготии!

Варварщината , наречена ловен туризъм още не е ли забранена ? Това е срам , а не хвалба за местните примитивни феодали.

Той и боксът не е за джендъри, а и фойерверките по Нова година - също!

За 25 години - "десетки винарски проекти През ръцете" и. вероятно СТОТИЦИ ХИЛЯДИ В ДЖОБОВЕТЕ". Тоя да не е от статията, която поместихте днес - получаващите, които са се облагодетелствали със СУБСИДИИ.

Ас бях до сега ,ама гозба 12 kg на ден може и биешмнлошо ври,атака

Бива ли така да нарежеш от обяд? Всякаква мярка загубихте...

:D)))