Николета и Валери се подиграват с годежа на Алисия

Двете най-одумвани светски двойки – Николета и Валери Божинови и Алисия и Ники Михайлов, не спират да се заяждат в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Николета и Валери се подиграват с годежа на Алисия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви??? По-умни??? Нещо май бъркаш... и те са същата категория. Сега остава да се разменят и по хомо двойки.

И аз това се чудя. През няколко дни и хоп - статия за тях. Омръзна ми да й гледам арогантната физиономия на божиновица, изкуствените пози и да чета злобните й коментари на разглезено дете, на което му липсва внимание. Като гледам с какъв ентусиазъм модераторите публикуват статии по няколко пъти седмично за тях, май ще ме загубят като читател на лайф.дир.бг. Предлагам и други хора да пишат във форума, ако им е писнало от тези четиримата. Все пак ние сме читателите и е важно да знаят мнението ни. Хубав ден от мен!

офффф, защо ни измъчват с махленските им драми....

Тези четиримата умират да се показват и спретват номерца за конкурса"Кой е ПО-ПО НАЙ тъп".Това са ни виповете и националите-чифтосани по мозъчно съдържимо в главата.

след 2 - 3 години ще се питате кои бяха тези. Не заслужават вниманието ви.

Тази разгологъзена трътка нека се засрами и спре да се заяжда..Нека си припомни с какво и как стана известна И не е ли няколко стъпала ПОД нивото на Алисия..Кой премина през креватите на един футболен отбор,докато завлече пред олтара тоя зяпльо Божинов...

стига с тия тъпаци,само тях на първа страница.Валери и Николай май само това може да се пише за тях.Какво ли друго,като друго не могат.

Те какво си мислят , това което правят ще се обърне срещу тях и то с по - голяма сила . Нали знаете , че който се смее последен се смее най - добре .

Ми какво да Прави Николетка по цял ден???Скучно и е.Да не би дете да гледа, че да няма време да се занимава с глупости , писъщи на подрастващи пубертети.Пък и трябва да се пише за нея, нали е "звезда" българска.

Toni

мен па си ме кефят. Мое са прости, мое са ограничени, ама си отиват, какво беше дупе и гащи..

А къде е подигравката? Аз виждам само пликоумие.

а на николетка кариерата и тругна, ражождаики се чисто гола между масите в наит флаит, мисс плеимеит хахаха много престижно е да ходиш чисто гола пред погледите на пулно заведение, забавляваики посетителите хаха това е много престижно да не забравя от каде е тругнала,обикновена стриптизиорка

64 Коментара...хора осъзнайте се бе...не ги дарявайте с внимание

Ей, тая Николета много злобна,бе. Това жена ли е или ламя............... А оня ритнитопко прост,прост и под чехъл!

Милата Николета, сега като заживее в Разград, София ще и се стори чужбина!

Nina

да, и като обзаведе детски стаи в половин европа!

Тези двамката -Цоцолета и сянката й вече излязоха от графа злоба и влязоха в графа простащина

Много тъпа селска проява! Не се подиграват, а чисто и просто се излагат. Жалки са!

Тея сигурно хълцат по цял ден. Цял народ ги псува.

Ша кумуват те ... на ходжата в Разград ша кумуват кат mремине Валерката от Спортинг в Лудогорец, Разград. Ша видим тогиз кво фото ша изшльопат във фейса :-))))

Toni

хахаха май, май на там отиват нещата :)

Те май и там вече не го искат

Престанете да се занимавате с тези кухи лейки, който се мислят за елита на нашата държавица. Какъвто ни е елита такава е и държавицата ни.

Присмял се Хърбел на щърбел- както казва народа.

Доста са простички !

И на мен така. Изобщо не чета цялата статия - от заглавието минавам на коментарите :))

Време е и ние да им се присмеем... Николета ще трябва да се издигне като отиде да живее в Разград :))

то бива простащина, ама....

Алисия била треторазрядна певица. А Николета каква е - второразрядна, ъъъ... компаньонка?

Опитах се да генерирам изречение, в което да вкарам думата "интелект" заедно с имената на Валери, Николета, Алисия и Никито. Не ми се получи...

Николета няма стигане с хита в дует с Ванко1"Истински обичана": Оооообииииичам :))), Алисия има поне хубави песни.

"Миличкият" Валери, че и той бил като Николета. Да слезе на нейното ниво и да забрави, че има дете от Алисия, това говори страшно много за него. Хората са казали "Бог забавя, но не забравя"

Нямам нищо против, но това момиче Николета не мисли ли, че не е красиво това, което прави. Добре успя да излъже Валери, но нека малко свян да има. Всички знаят много добре каква е. Нека да се засрами и да не говори повече. Нека си гледа и живее щастливия живот. Нека да им бъде живо и здраво детенцето, и никога да не става свидетел на "любезности" каквито милата му майчица сипе. Николета нека не забравя, че нейния съпруг все пак има и друго дете. Не се знае това, което тя предприе още от самото начало, дали не би рекуширало и към нея.

че младоженците са простаци е ясно, че са недорасляци - също, ама питането ми е към редакторите от дир-а: защо ни занимавате с тези олигофрени?

Николета ,жалка си!Разбивачка на семейства -това може и на теб да ти се случи след време..Вместо такива като теб да стоят със заровена глава в земята като щрауси ,наглеят!Истината е ,че си влябена безумно в ники Михайлов и сега ревнуваш,каквото повикало такова получило.

николета и валери-две големи гъски със също толкова мозък

По- скоро с един гъши мозък... Така де, женени са вече, редно и всичко да си делят...

И двете "светски двойки" са боклуци! Истински щастливите и обичащи се хора не се занимават с такива простотии, а се радват на любовта си и си живеят живота.

Браво за коментара!

+1 и от мен

не знам колко трябва да си прост да се подиграваш на другите, особено на бившата си жена, която ти е родила дете. Не че тя е кой знае колко умна, ама честно - по-умна е от тия двамата, взети заедно.

Докога. Тези хора наистина ли няма с какво друго да блеснат под светлините на прожекторите, та само ни заливат с гадната си жлъч. По-полезно би било да си гледат детенцето, вместо да се плюят едни други по медиите. Нали се обичат и са щастливи? тогава какво има повече да се ровят в живота на другите?