17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам страхотен пенис.

Няма ли най-накрая да се установят в Хърватска?

Наднорменото тегло не е добре за ставите, за костите, за сърцето...

Пак ли тези!! Стига ни ги набутвайте тези навлеци!! Не знам кои са тези и защо толкова много ги лансирате напоследък!! Толкова ли няма за какво друго да пишите, че ни бутате постояно тези измислени "звезди"!

Само простотии,!

в рубриката очаквайте - Саня Борисова, внучето на Глория, кой какво правил в Занзибар и прочие, само тъпотии, нищо смислено

Днес си загубих 2 часа за да намеря някъде дали е отразен рожденият ден на детето ми.Но уви няма информация.Ако някой знае къде да се обадя за отразяване на такива празници в медийте моля да ми помогнат.Иначе съм нормален човек като повечето.Но ми е тъжно като няма поне една снимка на семейството ми да я покажат в някоя медия.

Защо няма снимки как правоверния босненски МЮСИЛМАНИН ДЖАФЕРовиh ходи на джамия а жена му носи бурка или поне забрадка .Искаме снимки на сем.Джаферовиh от Рамазана и Курбан баjрама

Е, и...?

С какви пари се прехранват тия двамата?

С какво е известен тоя Ваня Джаферович освен, че беше някъв доста посредствен спортист и май ходи в Биг Брадър? Тва ли са критериите да пишете за някого по няколко пъти седмично ???? Това ли са ни "СЕЛЕБРИТАТА" ??????

Спечели Сървайвър преди 10 и кусур години, и от тогава го развяват като пран сутиен на простор, по разните му медии. А завалията си е помислил, че е някакъв фактор.

да ни информирате и навирате в очите тази кривата и онзи дето и той не знае ккаво е - нито футболист като футболист, нито актьор.... нито нищо! Не са за пример! Намерете многодетни семейства където родителите се занимават със стойностни професии!

щом ги завъртяха тия значи утре ще четем за видинските сестри

В аспекта, че тези вече и от чешмата потекоха, да попитам. Снощи преди да си легнат, миха ли си зъбите? А днес сутринта акаха, ли!

Да им е живо и здраво момченцето и да са все така щастливи.И един съвет към съпругата- не и отива да се прави на Ни Ло. По симпатична е в кадри като мила майка и съпруга. Публичните голотии са за една друга категория женоря, към които тя няма излъчването и визията да принадлежи и това е само в нейна полза.

Баш и е такава визията

а пък на мен ми е през Чура(Хоя) какво и къде са празнували и защо са го публикували някъде..

тези със смесените бракове не ги тача, иначе да си живеят както си искат

Че статията е тъпа, тъпа е! Иначе коментиращите сте се омокрили с плюнки, ама защо не знаете! Като не ви аресва - не четете! Кой знае какви дзверове борите и за Жениту само мое си мечтаете, но маана намирате...

Ванче, ти ли си? Издои ли кравата? Колкото и никове да сменяш си личи, че ги пише един и същ глупак. Жалки сте с вашите отчани опити за слава. Хората ви плюват именно затова иначе сте тотално безлични и безинтересни и ако не бяха платените статии никой нямаше да знае за вас и щяхте да сте обикновено семейство както стотици хиляди други семейства у нас. Не сте известни, не сте ВИП, не сте нищо освен лузъри с мечти за слава. Хванете се да работите нещо, че с тия опити за инфлуенсърство гладни ще си умрете.

Ето ги бе, ето ги натегачите-псевдоинфлуенсъри. Тъкмо си бяхме отдъхнали около месец-месец и малко от тях и те са тук. Отново. И за пореден път с изключително тъпа, безинтересна и ненужна статия, която буквално крещи "ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ"! Абе ей, скапаняци умрели, не разбрахте ли, че на никой не му пука за вас и дали сте живи. Спрете само да давате грешни пари на списвачите в Дир-а. Останете си така както сте - потънали в забвение, някъде там на майната си дето хората да не ви гледат и да не ви виждат. И ще бъде прекрасно. За какви се мислите, че трябва да сте постоянно в медиите? Един посредствен футболист-нещастник дето върха на спортната му кариера е в Локо Сф, но е по-известен, че спечели Корвайвър, а оная крава е известна с това, че е неговата крава. Ма страшна работа...

Коя е Евгения и коя- Ваня?

Да е живо и здраво детето .И които не ги харесва да ги подминова.Стига сте плюли ще се побъркате.

Хиляди деца само в България също имат рожден ден и са го празнували някъде на открито ама Дир-а не пише за тях, а за тези селяни. С какво те са нещо повече от другите хора в България? А, да сетих се - с лиготията и нахалството си да се натрапват навсякъде в публичното пространство зер хората да не ги забравят кои са (не, че на някой му пука за тях).

Да е живо и здраво детето .И които не ги харесва да ги подминова.Стига сте плюли ще се побъркате.

Детенцето да е живо и здраво както всяко дете по света, но да използват детето, за да си намерят повод пак да се наврат на хората в очите e долнo и низко начинание, но пък в същото време е напълно в стила на тези двамцата.

Очаквайте следващите новини за тези. Ваня Джаферович днес ходи два пъти по голяма нужда и 5 пъти да пикае. Евгения се въздържа от голяма, а по малка 12 пъти.

Незнам коя е по-противна Теа Минкова или Евгения Дзаферофич, само фекалиите където не са си пуснали в инстаграм още.

Тези не са ли в някоя листа за изборите? Изключителна медийна надпревара, кой да ги показва. Даже и да не иска човек да ги засича по телевизии и сайтове, няма как да стане.

Ако спрат инстаграм какво ще работи тази дебела и вече наблъскана с хиалурон инфлуенсърка?

Тия тулупи до кога ще ги ни ги показват Дираджиите! Да вървят на м.....та си!!!

Защо ни занимавате с този провалил се спортист и семейството му?

Мазниците пак на линия. Женя е толкова яка вече, че със сигурност ще строши таблата на леглото при по-яко лашкане. Ваня, ако го стисне човек ще потече олио. Няма по-голям мазник от него.

ква тая Ваня дето през ден е в новините в дира бе?

Добре де,кой го интересува тази глупост.Не не знам си кой,не знам си кое дете ,навършило не знам колко си.Пфу

Господи, каква мамаша. Защо се снима съблечена тази жена? Ако мъжът й се кефи, да си се кефи тайно. Но тя изглежда меко казано странно.

Тия па кои са?

В момента са инфлуенсъри. Преди: той - футболист, победител в Сървайвър тя - второ място на Плеймейт, участничка в Сървайвър Не е малко, а?

И какво правят "инфлуенсърите"?

Търсят лек за инфлуенсата.

lu4ka

Изключително важна новина.

Оф, сега пък тези... и тази булка ако не се снима така, че или гърдите, или задникът да са на показ (дори в компанията на децата) - все едно не е тя. Аман от инфлуенсъри-нищоправци.

Кои са тия?