Въпреки че в началото на месеца заведенията у нас най-после официално отвориха врати за посетители, семейство Джаферович реши да чества шестия рожден ден на сина си Бо под открито небе. Вместо да вдигнат пищно тържество в някой от столичните ресторантни, както по неписано правило правят повечето от българските популярни имена, Ваня и Жени предпочетоха да не се затварят между четири стени, а да проведат празника навън - в Докторската градина зад Националната библиотека "Св. св. Кирил и Методий", където се насладиха на ярките слънчеви лъчи и приятните пролетни температури, обхванали страната ни в последно време.

Родителите споделиха със своите последователи в Инстаграм редица кадри, показващи как е преминало вчерашното тържество, организирано във външна беседка, украсена с множество разноцветни балони, розетки, гирлянди с надпис "Честит рожден ден" на английски и синя завеса на ресни, разпъната на входа на съоръжението.

Вижте снимки >>

Най-интересната декорация обаче бе голямата мексиканска пинята, изработена във формата на най-известния покемон от детския сериал, а именно Пикачу. По традиция тя е част от всички фиести, провеждащи се в Северноамериканската държава, и се пълни с най-различни лакомства, които човек получава, ако успее да разбие контейнера, удряйки го с пръчка, докато очите му са завързани.

Родителите на момчето го изненадаха и с прекрасна торта, направена във формата на обичания от всички персонаж - бебето Йода, част от поредицата "Мандалорецът" на стрийминг платформата Disney +, която е вдъхновена от вселената на "Междузвездни войни". Неотдавна малкият зелен герой се превърна в истински хит в социалните мрежи, като част от световните величия в шоубизнеса споделиха в акаунтите си колажи с него.

Преди часове бившият футболист и победител в риалити предаването "Survivor: Камбоджа" качи в профила си галерия от две изображения, на едно от които позира пред фотографския обектив с жена си и двамата им наследници.

"Бочко на 6! Да си ни все така безгрижен, щастлив, усмихнат и палав... Няма да си пожелавам да ни слушаш, защото знам, че няма да го направиш така или иначе. Обичаме те!", гласят духовитите му думи към поста, събрал хиляди харесвания и множество коментари, изпълнени с пожелания към рожденика.

Не тези снимки обаче умилиха почитателите на Ваня, а онези, които той сподели като 24-часови истории в платформата. С тях той направи своеобразен визуален разказ за живота на сина си, започвайки с първия му миг на този свят - в родилното отделение на болницата, а всеки следващ кадър бе заснет на същата дата през изминалите шест години.