Марго Роби: Хората са шокирани от възрастта ми

Актрисата има впечатляващо резюме. Затова на повечето хора им е трудно да повярват, че тя е едва в средата на 20-те си години.

Обратно в новината

Коментари - Марго Роби: Хората са шокирани от възрастта ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако след 20-30 годинки изглежда по същия начин, ще е ОК ;)

Много е готина, и наистина ми изглеждаше, че е по-голяма на години, но е страхотно парче.

Ами че тя копие на нашето русо Злате... И излъчването и сексапила - като сестри са направо! Иначе си е готино момичето, а на снимките не винаги човек изглежда свеж и перфектен.

Според мен мацката е страхотна,но има и критики за крака,ц*ци или пък коментари какви ги е вършила. Да разбираме ли ,че ако такова фантастично гадже ненадейно се материализира и поиска да направи един саксофон , тутакси ще бъде изхвърлена с ритници?

За един уикенд, изпълнен със саксофони, скара и бира става, но до там ;) Най-малкото не искам домашният и любимец да ме нагризе ;)

Въпросът ми беше по-скоро риторичен и в никакъв случай с цел заяждане,но Вашият коментар само доказва,че на мъжкото племе и през ум не му минава,че някоя може да откаже.Няма лошо,но малко смирение и самокритика никога не са излишни. Бъдете здрав.

таа па за пръф път я виждам и воопште не я знам в кои келяви филми е играла ...

Даже прекалено зряла....И опитна!И тук си имаме такива наши, малки местни хищнички. За актриса не се знае става ли, но за всичко друго - да!

Много си е готино момичето бе ! Гледах я за първи път в сериала PanAm , там я забелязах за първи път. Там с нея играеше и тая Karine Vanasse (Марго от Revenge), но още тогава ми направи впечатление като много сладка. Австралийка е. Скоро я гледах в Focus и много си е ок момичето. Гроздето е кисело щото е високо :-)))

Капка великодушие по капка състрадание: вир- "шокиращо резюме" става! Ах, де си свят на щедростта...

и аз се шокирах - изглежда ми не на 25, а на 35 години!

убавка си е момата,...ама очи пълни,...а ръце празни! ;))

РЕЗЮМЕТО и било впечатляващо за 24 годишна , а не външността т.е. много е умна или много постигнала...не знам

Ето отговора: "Марго прави страхотен избор на роли, но същевременно с това е непоколебима и гъвкава". Ако и вие сте толкова гъвкави и си избирате ролите/*уровете - и вие щяхте да сте по на XX години, с вид на 17-ки :)

Ми на колко ви мяза? Кой е тоя калъф, дето си мисли, че е на 17? :) Или на 37 ?:)

знам че и даваха много пари да с е саблече...тя отказа......адмирации

у граматиката те бива колко и я отбирам от нея... и у българскио и у англискио :) онава там отгорека каде си го плеснал плебей ли означава?

Айде бе? Че не беше ли дибидюс във "Вълкът от Уолстрийт"

Е как няма да се откаже като ще й се смеят ако се съблече с тия мижави атрибути.

И как по-точно предлагаш да заменим Финанси и Филе? С Мангизи и Рибица ли?

Ее, има си начини да се замени с българска дума! Напр., финансии и филе - фидосии! Ако е само филе с шал - шиле и т.н.

Тая ли е на 24? Малииии....Уй оправя,уй разваля!

уй не гои, уй рЕбра брои..

изотватре...

гадно е щото си комлексар идиот..това за възрастта

Вие май се обиждате на възраст?! Аз съм вече на 273 години (поне на толкова се усещам), но не се сърдя на дечицата по улицата, когато се чудят дали да ми кажат "батко" или "чичко". Всеки одъртява. Важното е да остане вътре дълбоко детето, което в периода от 3 до 16 (17,18,19...) годишната си възраст е открило света, любовта, приятелството, секса..., злобата....

Ти сигурен ли си, че не си на 273 градуса?

Ей бога ми не мога да разбера какво точно искаш да кажеш?

"Хората са щокирани от възрастта ми" - според мен това не е повод за гордост. Явно я мислят за 35-40 годишна, за да "изпаднат в шок", когато разберат, че всъщност е на само на почти 25.. Да се замисли как изглежда.

"Актрисата има впечатляващо РЕЗЮМЕ" - е с това изречение редакторката "изби рибата" , както биха казали тарикатите. Знае ли някой каква би могла да бъде думата на английски, за да я преведе тази умница с "резюме"?

Resume- Е американския вариант на европейското CV.

... и в Америка се използва "CV", дори по-често от "Resume".

Аз пък съм в средата на 50-те (демек на 25г. от нелингвистична гледна точка), но изглеждам като в средата на 100-те! Хич да не се фука тази госпоица!

Браво, бабет! Няма значение на колко си, важното е, че умееш да разсмиваш хората :)))

Въпреки, че като цяло блондинките не ми харесват, не мога да не призная, че Марго е много секси! Изглежда страхотно! А пък това за годините при млади жени ми е много смешно. На 24 ако изглеждаш "по-голяма", не означава "по-стара", а "по-женствена". Вече към 35 може би се променят нещата. Тоест тогава да излглеждаш на повече години означава състарена. Имам приятелка, която е на 28 и е много горда с това, че я мислят за "по-млада". А всъщност тя просто е много ниска и слаба и се облича малко по детски. Имам друга приятелка, която е на 25, но изглежда на повече, т.к. носи токчета, поли, сака...Всъщност изглежда по-женствена от първата, а не "по-стара".

За това, на колко години изглежда една жена е важно за самата жена. За един мъж друго е от значение в една жена...

какво бе, Миро? :)

Мурзилките налазиха и клюкарската страница. Като знам ценностната система на един доносник , а от там и характера му , чудя се тези смотаняци могат ли да завъртят кьорава жена ? Очевидно не. Да заминават за ИД , там може да ги огрее нещо

Вече няколко пъти питам кротко и смирено и никой не ще да ми отговори... Какво е това "мурзилки"?

при соц-а имаше едно много популярно съветско списание за ученици, което се наричаше "Мурзилка", беше почти задължително да се абонираш за него. Днес соросоидите така наричат иронично хората, които те подозират, че са русофили.

се чудя ако ви падне някоя като тази дали ще искте да знаете точните години ? И ако изглежда на едни години и е на други кво? Ще щ я пропуснете ли?

Като им четеш задръстените коментари, най-вероятно се запознават с показване на лична карта...

Една колежка често повтаряше, та съм го запомнил от нея "Еб..то не е повод за запознанство!" Ти какво си показваш при запознанство?

Ами не ние, а тя повдига въпроса за възрасттаси , външния си вид и как всички били учудени от "резюмето и" - това последното е творение на редакторите тук Така че на кого ще му падне и какво ще я пита и прави - тя говори за това. Излей гнева си върху нея.

Тази специално я пропускаме всички! Не се пъни! Аз даже пропускам и да я коментирам. Коментарът ми е за самата стаия....

Стара разплетена кошница нс 25 години, разлопана от секс и наркотици, която изглежда най малко на 40 години.

"Затова на повечето хора им е трудно да повярват, че тя е едва в средата на 20-те си години." Според мен първите десет години на един човек са от раждането му до навършването на 10 години. Вторите десет години са от 11 до 20 години включително и те се наричат двадесетте години на един човек. И така по аналогия би трябвало въпросната хубавица да е в средата на 30-те си години, а не на 20-те си години както пише в статията.

От математическа гледна точка може и да си прав, от лингвистична не бих казал :)

Признавам, лингвистиката не ми е силната страна. Но ето една задачка закачка за лингвистите. Песен излязла примерно през 1995 година се води музика от 90-те години. Как тогава след време ще се нарича песен написана през 2005 г., 2015 г., 2025 г., 2035 г., 2045 г., 2055 г., 2065 г., 2075 г., 2085 г. и 2095 г.?

Според лингвистиката значи, че ако мацката беше на 14 години, щеше да бъде в средата на 10-те си години. :) А ако беше на 4 години в средата на кои години щеше да бъде. Странна лингвистична логика. :)

вчера и 34 години ми се виждаха много, а сега значи съм в средата на 40те :( защо изобщо ти прочетох поста...

оххх, застаряваш, но се доближаваш до пенсията ха ха ха

като стане на трийсет ще става само за дедовица

изглежда възрастна?!? Изглежда като ИСТИНСКА ЖЕНА! За разлика от повечето кифли на нейна възраст.

Те в Холивуд всички са така - с "резюмета" - разбирай наркотици и безразборен секс от малки. Затова изглеждат на 24 и 44 еднакво (като на 44). Тая колко ли пат.и е потрошила...

важното е , че твоята си е здрава ...едва ли някога тази мадама ще опре до теб, даже е сигурно, че няма.

Ако ама мно-о-о-о-го ми се примоли - може и да се прежаля. Макар, че с тоя влак баджанаци не ми се мисли.

Аз си мислех, че е на 40, пък приличала на 30 годишна, тя била 24 годишна, пък хората я смятали за 25 годишна. Бре колко били заблудени. С цяла година.

Хубава е,но факт,че изглежда по-възрастна.

Не толкова деколтето и ръцете, колкото очите издават възрастта на жената. Многото грим също състарява. Във "Фокус" е по-свежа, отколкото във "Вълка". Жалко, че е толкова кривокрака.

уникална красавица. Евала на тези, които я обиждат и викат, че била еди си каква.. приберете се при жена си и се напийте мъка!

Освен че си имала плъх, Маргото си имала и гадже....! Тииии да видишшшш... И била много горда от факта, че изглежда с 15-тина годин по-стара... Много яка статия! :)

Курвелъка в големи дози състарява младите, а в умерени дози подмладява по-старите шафрантии.

Абе я да я прата у белене

му дереме на колко е като изглежда добре? Тези дето се замислят за възрастта си го правят защото осъзнават, че не изглеждат добре!

Право думаш.

По-скоро защото осъзнават, че младостта си отива. Щом казва, че е на 24 само 5 дни преди да навърши 25 - и тя вече е на ясно, че старее. Затова казва години.

И на мен не ми дреме на колко изглежда. Жените ги деля на хубави и грозни. Какво значение има на колко е или на колко изглежда, ако е невзрачна. Жена ми е 6 години по-голяма от мен, но е супер красавица, изглежда като модел и отдето минем всеки мъж я заглежда, пък и жени дори..... Тъй че.....хубавото си е хубаво, тука възраст не важи. А Маргото е супер секси парче, направо пръска сексапил в големи дози

Каква възраст?! В спорта всички са равни!

Утре, ако не излезе нещо по-свежо, ще почна да въздишам по нея.

като за 24 годишна. По-скоро 35+.

Имаше навремето една Шерилин Фен /Туйн Пийкс/. Рано узря,рано прецъфтя,в момента се е скашкала,уви.

ного си ми е добра стопанката!

ММММММММ ....ДА !!!! Изглежда на 40 годишна ...добре поддържана !!!! което си е гадно !

комплексар./.ка

Не е мой тип, защото аз харесвам жени с големи, естествени гърди. А тази и в муцуната има нещо подпухнало и жабешко.

Да! Права е! И аз съм шокиран! Изглежда на 40!

Много си е добре мацката! Огледайте се първо около вас!

Изглежда и визуално по-голяма. Има зрялото и женствено излъчване на 30-35 годишна жена. Иначе е красавица, но вече изгубила младежкото си излъчване.

кой знае колко е изпотрошила дотук, деЦкото Ф нея отдаааавна е умрЕло, остава само майонезата, ако може да направите аналогията с бг

Това важи и за бг момичетата. Голяма част от тях са мутанти. Преждевременно пораснали и загубили свежестта си от бурни с...уа..и подвизи, обикаляне по барове и солариуми, цигари, алкохол..... Пълна идилия. Аз като бях на 24 ме питаха в кой клас съм ученичка. Много си зависи начина на живот. Който живее на бързи обороти, бързо се състарява.

Такава сладурана няма начин да не си го е сложила с няколко чичковци за да се изстреля директно от нулата до главна роля във филм с Леонардо Дикаприо

е с дикаприо разбира се, защо с разни чичковци

Ами тя затова изглежда на 40...от недоспиване и много ене!

Може би защото изглеждаш на 34.