Хюрем от „Великолепният век” избяга в Германия

Феновете на „Великолепният век” имат повод за тревога. Снимките на сериала са замразени за неизвестен период от време заради неочакваното бягство в Германия на Мерием Узерли.

Обратно в новината

Коментари - Хюрем от „Великолепният век” избяга в Германия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симпатяга е това момиче.и както казват нее лесно да си актриса.но ако погледнем в реалноста самият живот е един филм в които играем роли.бес да ъсетим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Доколко жалък и безсмислен трябва да бъде живота ти,за да гледаш сериали? А колко безнадеждно трябва да е положението,че да са и турски?!?

Не са избрали хубава заместничка на Хюрем, груба и с злобно лице, да бяха избрали артистката от 1001 нощ.

Днес гледах 103 епизод и бях страшно разочарована,като видях заместничката на Мерием.Толкова груба и простовата физиомия не бях очаквала.Нищо общо с историческата личност Хюрем. Описват я като красива ,умна,а тази на какво прилича.Повече щеше да и подхожда ролята на прислужница.При това положение повече няма да гледам филма.Предпочитам да си остана с хубавите впечатления!!!

Без нея сериалът няма да е същия!

Няма незаменими, ще намерят друга.

яко маце да и разцепиш д...

Незаменими хора няма, пък били те и актриси.

Много погрешно внушение, целящо да държи хората в страх. Всъщност всеки един е незаменим.

актрисата е много подходяща и много пасваше с ролята. може би са и малко парите на фона на немските стандарти. тя трябва да взима поне 2 пъти повече от султан сюлеиман, защото ролята и е много по-трудна. без нея сериалът е нищо.

majmuncho

бъркаш се - със или без нея - тоя род турски сериали са пълна БОЗА ... а гледащите ги пълни дебили ... ако все още не са - до края на сериала със сигурност ще са.

тъпак

Прав си, моето момче ... верно сме дебили, макар че и аз го гледам редовно! Чак ме е срам от мене си, че гледам точно този сериал .....! Баси, тия са ни газили 500 години, ние сега се захласваме по бозите им, в които има и много истина! Жалко, жалко за нас ...!

Ти, моме - една българка, знаеш ли колко взима на сериал Сюлейман??? Тая мърла не заслужава да взима три пъти повече от него, което ще рече 120 000 евро на серия!

Към Бобз В епизод 71-3 султанът ясно казва на Ибрахим, че има две политики- религиозна и светска. За него религиозната е по-важна.

Много правилно ги е нарекла роботи, само че зомбирани.

Много харна мома, баш за турска ножка е с тази налята пазва. Шекер ханъм, айде бакалъм. :)))

дано да я сменят, защото заради тази неприятна муцуна не гледам сериaла...

majmuncho

е хубаво правиш ... що сега ще почваш ... куха лейка е най-мекото което ми идва на ума за гледащите сериали ... и мързели ... щом имате толкова време за сериали ... да спра до тук че ще ви тегля някоя майна ако продължа

Има много хубаво тяло туркинята! тя само за това е създадена ... от сутрин до вечер да радва с актъорската си игра :) Тази е много добра актриса, бих искал да я гледам в хоризонтална позиция:)

Прав си колега киноман ... фостата :)

1.Това се случи преди месец; 2.Вече има нова актриса за ролята; 3.От тогава има снимани и излъчени 3 серии Дир-а, моля ви, не пишете глупости

eastriver

дано да е по по-хубава.

Ама да бе защо всички бягат на запад, нали е капитализъм. А там на Изток е рай, какво става,нещо не е както трябва....

болен от юруш ша залови злата изменничка на братските комшута

Само да излезе изпод масата и ще вити тя!

Hürrem e взела досега приблизително около 10 милиона турски лири(около 4 500 000 Евро) за участието си в този сериал и като рекламно лице. Сумата е получена за няма и 2 години. Просто кучката е неземно алчна. От интервютата и става ясно, че стачкува за повече пари, а не по други съображения.

машалах, аллах акбар.

много апетитна ханъма. и аз бих я взел в моя харем.

И шо не бега в Ирак, напримерно? Нали там са муслимани като нея. Шо се вре у християните?? Май, май ... Не съм чул германец да бега у турция или ирак или дето има муслими. Шо ли?

"Хюррем" е родена и израсла в Германия(където между другото живеят и няколко стотин хиляди българи), така че просто си е отишла в къщи

Ти тез ги разправяй на шапката ми. Сите фесове у Германия бегат. Шо бе - бегайте у муслимите, нали са ваши. Ше ви издуят бузите, ше ви метнат по една черга отггоре и ше сте като начулени магарета!

От три страници коментари, остана само една, голямо триене пада!

Ох кеф,дано всички турски актриси ги хване амнезията.

В интерес на истината, актрисата която избраха за ролята на Хюрем не беше подходяща. Има доста селска и простовата физиономия, докато Хюрем е била образована, интелигентна и доста хитра. Трябваше отначало да изберат по-добра.

глупава статия - майката на Фейрия ще играе Хюрем - днес излиза епизода по турската телевизия - осведомете се малко!

Коя беше Фейрия?

Ох, слава тебе господи !!!!! Че така се бях разстроил от тази трагична новина .....

Вахиде Гьордюм се казва актрисата.

Че тя тази е грозна и ни най-малко не отговаря на образа! Пълно разочарование!

ДО БЪЛГАРИН-БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО.АЗ КАЗАХ ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ КАТО:ВОЛЕН-БИСЕРОВ- ДАНЧО МЕНТАТА-СТАНИШЕВ И ОЩЕ ОТ БСП-ДПС-ГЕРБ-АТАКА.

Викаш - само Бойко и Цецо са невинни?

Ами като гледа как срещу тях са гракнали комунисти, турци, медийте на пеевски (вкл. бюреков), трактористи и протурски фашисти (партия юруш) човек би си казал - ДА.

Болен мозък си ти,фесе.

ТАЗИ САПУНКА СИГУРНО Я ДАВАТ ПО БТВ ИЛИ ПО ТВ-7."ГОЛЯМА" ЗАГУБА ЗА ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРИ.

Дават я по Сюлейман TV на Бюреков. Ама нея Българи не я гледат.

Сега какво ще прави Ибрик Паща Волен, това му беше любимият сериал.

Поначало неправилен избор на продуценти и режисьори.. Беше груба като физика и въобще не се вписваше в турската действителност. Беше неестествено натрапена и пришита - затова през цялото време ролята не и се получи.

Напротив, ролята й се получи и то превъзходно! С голямо нетърпение чакаме всяка качена серия, но в нета. Мерием е страхотна актриса, а тази роля е правена за нея. Има хора, които не искат повече да следят сериала, щом тя няма да участва. Само не ми е ясно нещо, хем нямате информация, хем не го следите редовно, хем пък и излизат с мнение. Сбъркана работа.

Сериала е досаден. След три гледания, омръзва до смърт.

То в днешно време май само лудите казват истините!

Затова един качествен сериал повече от 2 сезона не се прави, защото почват да разтягат и става боза. Германката да му е мислила преди да подписва договор.

Ако се върне, не я чака нищо добро. А за турските сериали - да ги махнат от екрана, всичките.

Една турска помия по-малко!

За съжаление, така можем да се изразим само за българските филми в последно време, освен насилие, убийства, наркотици и извращения, в тях няма нищо поучително. Нямам предвид старите български филми! Турските обаче са много добре направени, имат почти винаги поука, утвърждават семейството и традициите му, въпреки консерватизма си, приятни са за гледане. А не като при българските, после да сънуваш кошмари цяла нощ. Е сигурно и тук има изключения, но като цяло са добри. Ако не сте запознати, не давайте мнение.

Гледам серияла в интернет. Наистина, прекалено много го разтеглиха. Много може да се научи, обаче. За турците завладяването на света не е за територии и богатства. То е "свещена война"- за налагане на исляма, на религията. Така е и до днес. Покрай любовта, интригите и т.н. в харема, се добива цялостна представа за нравите и целите на югоизточните ни съседи. Филмът не е лимонадка, има над какво да се замислим. Мераците им не са загинали с епохата.

Чети история. Един такъв сериал би трябвало по-скоро да те мотивира да потърсиш истината в историческите сведения. Религиозната война винаги е била само претекст за завоеванията. Справки - Кортес или Кръстоносните походи.

Филмът има много малко общо с историческата истина. Дори турците не го харесват особено, защото много неща са изопачени, а други - направо неверни. Иначе е интересен за гледане просто като костюмиран филм.

Като гледам снимките - много са им пищни костюмите, но някак си май не пасват на страната им от онази епоха - прекалено европейски... Предполагам, че целят и с костюмите да затвърдят имиджа на Турция като европейска държава. Иначе сериала не съм го гледала, защото не гледам телевизия.

Вече са намерили!

Тези,които наистина следят сериала(но не по тв-7,че те го съсипаха) много съжаляват за Мерием! Но тя си е германка по дух и природа, свободолюбива и едва ли ще изтърпи някой да й дава наклон или да я пренебрегва и изтощава от труд за без пари!

За без пари ли.....20 000 еуро за епизод взема....според теб малко ли е....я помисли ти за колко работиш.

Hürrem e взела досега приблизително около 10 милиона турски лири(около 4 500 000 Евро) за участието си в този сериал и като рекламно лице. Сумата е получена за няма и 2 години. Просто кучката е неземно алчна. От интервютата и става ясно, че стачкува за повече пари, а не по други съображения.

Ужас сега цяло лято ще маам без чорапи от мъка , мъка , МЪКА .

Няма какво повече да търсят нова к..ва за султанския харем. Имаме няколко готови - начело със Сергей Станишев....

и Болен Гнидеров

Боко тиквата и Цецо ушите могат да ги вземат за евнуси в харема...

като са евнуси ги пусни в дома си....може и чудото да стане,зачеване от вдишване на маргаритки

Намерила пък къде да избяга. В Германия няма психиатри, пълно е със свободни места за такива. Не е престижна професия.

Дирчовци, защо триете коментарите? Пак ще го напиша - напълно права си е жената за характеристиката на аудиторията на тези телевизионни продукции.

Е точно този филм е по-различен от останалите насапунисани бози. Защото е леко исторически, и разкрива доста неща от историята на Османската империя която познаваме малко, да не кажа че изобщо не познаваме. Ние си знаем нашите хайдути, местните бейове и паши, ама ония там - в Константинопол не сме ги чували дори, освен няколко султана от учебниците по история.

като си бягал от часовете по история и си смъркал зад ъгъла как ще знаеш.....историята не се учи от филми а от книги и учебници "имигрантче"

А, 08 ,ЗАЩО НЕ ГЛЕДАШ ВИЕТНАМСКИ ФИЛМИ-ЖАЛКО!

07,Ще гледам, що да не гледам, всеки може да се подиграва с непознатото, както правиш ти,вместо да се запознае с него!Но това не ме дразни,всеки има право да остане ограничен.

Дълги ли? Виж американските, момиче и тогава говори за дълги. С "Дързост и красота" хората деца, и вече внучета гледат. Помня първия епизод есента на 1992 г. в казармата бях още.

Права е туркинята за феновете на техните бози - малоумни зомбита са : )))

Ядете турски храни,обличате турски дрехи,гледате като луди турски сериали,на рояци пътувате за Одрин,Анталия и капалъ чарши а пишете глупости и всички тези неща които драскате тук се отнасят точно за ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!

А ти си стой на село и си носи цървулите

Не ям турски боклуци , нямам турски парцали в гардероба. Обиколил съм цяла Европа без анадола , не ме кефят : ))) За тв бозите им - те са за индивиди с ментални увреждания .

Мишката,ти за много умен ли се имаш?Не се изказвай неподготвен,тъпо е!

Ехо , дебил : ) Нещо не си схванал , аз цитирам само туркинята , бе смешник !

тъпак иди с кило мас на босфора, тази е туркиня колкото и ти предполагам