Венета и Тишо празнуват годишнина на морето

Водещата на “Дневникът на Венета” и съпругът й Тихомир заминаха на лятна почивка в Анталия, Турция.

Обратно в новината

Коментари - Венета и Тишо празнуват годишнина на морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи ВИП-ове, в Анталия в момента е 1100 градуса

#да подкрепим баджанака Тишо!

Ама аз какво съм виновна, че ме занимавете?

Трети ден стои вече тая "ГОЛЯМА" новина, че Венета и Тишо отишли на море. Може и да са се върнали вече, а ние колко още ще я гледаме на предна позиция? От цяла София друг "известен"не отиде ли на море, да ни информиране и да смените тия досадни Венетка и Тишо?

Господи, каква интересна новина!!! Докъде стигнахме, определено това е нещото, което безкрайно ме вълнува..................

двоиката коят ненавиждам.....меркантили с изопачено мислене

някакъв си главуняк и някоя си никоя и занимавате тъпата публика.

Явно ДИР много ненавиждат Венета, щом дават шанс на пишещите да я оплюят напоително. Много фуклива жена.

Е чичо и леля отишли на море,добре е но ВИП новината не виждам.

верно,че ни писнаха с тези "новини" на "випове". Но да ги чете който иска. На мен не убягна заглавието. Ето една умна жена.Никак не е млада. Знам, че бай Тошо казал веднъж - ето едно хубаво моме. Къде е зяпал Владко. Омъже се за посредствен и до сега върти брака си, имат си детенце. Да са живи и здрави.

Крака пищялки.

През юли в Анталия? Живи ще се опекат.

Това важна новина ли е,че ни занимавате.

Всички тези пари хвърлени да ви рекламират са глупаво похарчени.Мислите ли ,че те ще ви се изплатят?Едвали.А стига толкова.

Ние с моята съпруга правим 20 год.брак а никъде не пише за нас.Само за едни и същи се пише навсякъде.Много са известни няма що.

Честито!Още много години заедно и да се подкрепяте.

Венче, Венче-е-е, що не изми поне веднъж стълбището на вашия ресторант, че не е веждало вода от дъжд на дъжд, няма ли ХЕИ за тия заведения, другия пътще снимам стълбите и ще ги пратя не на дир-а , а на ХЕИ, то не е прахоляк, то не е мазнотия, иначе се перкаш колко си велика-червило, пудра, то малко като оная приказка -отгоре Мара гиздава, отдолу-гнидава.

Типични снимки на обикновени хорица- на маси със салати и разни други блюда. Простотия.

охх Тишо...толкова си секси....

Абе хубава пичка си е Венета, за нейната възраст. Даже се чудя как успя да я забие тоя селянин Тишо, че и успява да я задържи до него вече десет години.

Ей, ненаснимаха се, ненаселфиха се тия ПИП-ове... пардон, ВИП-ове.

Абе тия щатен фотограф ли влачат вечно по почивките си, защото все да молиш околните да те щтракат , нещо тъпо ми звучи , представяш ли си само да се молиш този или онзи да те снима докато се лензиш за дира и др. подобни, жалка работа.

Венета ако ми падне, няма да и простя. Става за еб.не

И аз бих го праснал тоя MILF

Венето много си разтворена и крива в четала,уплашиме,по хубаво не се събличай повече!!!!!

снимка 16 много ме впечатли

Кой са тия?

Научи елементарен български ...

Аз не мога да разбера как това е ТОП новина в дира на първа ...

Прав си!!!

Здраве ,щастие ,успехи и всичко добро.

Мила ми Винето, след ресторанта най-много обичам теб и детето и съм готов още веднъж да вляза във формата, ако го закъсаме пак финансово - толкова много тъ обичъм! Ету, и нъ ръце тъ носйъ, и ти готвйъ, и перъ, и чистйъ, и кво ли не ощи саму и саму дъ си дуволнъ, милъ. Чи биз теб кво бих праил и кой ли шъ мъ знайши?! Кво, веч станъхми ли и ний вип-пърсони ма? Браос, чи дитету трябвъ дъ учи в Итълянскйъ кулйеш или в Ънглийскътъ.....

А на съседната маса празнуваха Шишо Бакшишо и Минка Свирката.

KOMENTARITE GOVORIAT ZA NE6TASTNIA BG NAR0D A VENETA SI E MNOGO DOBRE KATO GLEDAM A VIE ZA6TO GLEDATE A DA DA PLIUETE

В доста интервюта не можа да прикрие личното. Нападаше и се държеше непочтено, злобно дори с лични истории и мотив. Не можа да прикрие липсата на професионализъм. Може би е вярно- каквито водещите такива им и коментиращите.

Забелязвам , че почти никой от коментиращите не е казал нещо добро за Венета !! Нито съм и фен , нито пък й гледам предаването !! Каква е тая суета ?? Моля , Дир- а да не ни занимава с персоната !! Нищо не е направила !! И , надали ще направи !! То не беше спуканата глава на Патрик , килограмити й , сега пък годишнина !! Имайте малко милост !!

Вениии,побързай,че малко остана,много те харесвам,но май ще ме отървеш ...

KOITO MOJE GO MOJE JIVI ZDRAVIIIIII E MNOGO ZLOBA BE HORA I ZA6TO LI

на външен вид изглежда добре, но излъчването й е на много елементарна, напориста и нагла жена...това е

добре, добре - колко да е добре

Какво ни завимавате с тези... Те са никои... Даже по-лошо-безлични и ужасно противни... НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ!!!!!

Догодина на 24.05. ще ви пусна снимки как аз и трабаня честваме 29 годишнина откак сме заедно.

Нови гуми Бат Колю да ми купиш! Или сам ще носиш стоката!

ще го заведа и нови свещи ще му купя. Обещавам.

Имам натрапчивото чувство , че венетка ачик ачик се прадлага да я снимат в някое по-мъжко списание и после да обиколи телевизиите да обясни защо и как аджеба се е снимала, ама май интереса към тялото и е нулев. Иначе браво за изваяното телце , хубава е , но си остава проста овца без покритие, за тюфлека коментара е излишен. Не мога да ги разбера тези наши "знаменитости" какво ни занимават с личния си живот, хич даже не ни интересува къде и с кой почива венетка и фамилията и. Сестра ми почива в същия хотел , докторка е и е спасила десетки човешки живота и е по-хубава от венетка, за такива хора трябва да се пише , а не за чалга "журналистки" с висок принос за опростачаването на нацията.

Ама кой го интересува че тая свиня Венета има годишнина и тоя плондир Тишо...?!Като че ли английската кралица има годишнина!Ама що занимават хората с тези смешници.......или ги забравиха и сега си правят реклама?!

мене ми е през големия рунтав шлифер

ВИнетке, ама и ти един грозен мъж си взе... с една голяма плешива глава...

Колкото и да не диша, корема и е тлъст.

това беше много добро:)))))

Подхванал я е като чувал с картофи - май вече много му се иска да я метне нанякъде завалията:)

Честито! и Горчиво!

Само да споделя, че сега в Анталия е 42 градуса и не е за море... Не знам какво разпускане ще се получи.. Разбира ги много тази звезда от лудогорието..

ВИнетка сред природата....ВИнетка на маса....Винетка на почивка....малейййй,как ще живея до поредната снимка на това анорексично джудже!?!?

да не би да искате да кажете, че на това "журналистическо" махленско недоразумение все още някъде му е поверено да прави предаване, пък било то и в западаща костинбродската кабеларака! ужас, това е първоаприлска шега посред юли, нали?...