Актрисата Весела Бабинова: Дядо ми казваше - ”Ей, въгарец”!

Тя е като огън и на сцената, и в живота. Неподправена и истинска. Тя е Весела Бабинова.

Обратно в новината

Коментари - Актрисата Весела Бабинова: Дядо ми казваше - ”Ей, въгарец”! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам тя дали знае какво е въгарец или както там се казва в различните части на България - наппр в Западна България се казва "вагрек".. Също така не смятам, че дядовците на някого си са били много умни и много знаещи. Така че ми писна и дори не ми е интересно вече какво казвал ( или те си измислят за по -интересно) дядото, или какво готевела и казвала за обичаите в България бабата на еди- коя си. Смехории на

"Въгарец - паразитно двукрило насекомо по едрия рогат добитък и някои диви животни, което с особения звук на крилата си силно ги дразни и плаши и с ларвите си причинява отоци, рани, циреи по кожата на гърба им; щръклица". Питам се тя дали знае какво значи въгарец и защо си мисли, че е нещо хубаво?

за първи път виждам реклама на тоя магарец.... тятри ли играе???

Само в България ли е така, или навсякъде хората толкова бързо стават звезди. Една роля във филм или сериал и вече световна звезда. Някои актьори с години не се чувстват като звезди и странят от медиите,тук обратното.

Ау , да де... Поредната новоизпечена кифла в българския театър, от класа на незнам си кой си, играла в пиесите на този и онзи, голям огън, голямо нещо. Важното е да те нарочат за талантлива и заваляват едни награди , едни признания...то все едни известни мъже наоколо, то режисьори, то актьори, та млади , та стари, та застаряващи, звезда бе, звезда. Едно дълго интервю празни приказки без смисъл и съдържание, на един нарцис, чийто дядо я наричал въгарец. Аз не знам какво значи въгарец , предполагам болшинството е наясно, защото това трябва да е нещо много важно и стойностно, нещо като Мислете за мен като за въгарец, просто те разяжда едно любопитство, една завист, че бабината и на дядо случила...

а ти кой беше?

въгарец е паразит един, под кожата на животинките, дето ги влудява! прав ще да е бил дядо и!

Българското кино се отличава с изключителна връзкарщина! От едно време актьори стават само децата на "наще дрОгаре"! Същото важи и за режисьорите! Тотални некадърници! Повече няма и да се излъжа да гледам български филм! Поне и докато не изгонят некадърниците от класа на комуниста стефчо и не започнат да налагат истински таланти! А за режисьорите нямам думи! Само някакви банални и скучни филми! Май тия филми ги правят само да източват бюджета!

Толкова си могат хората. И да искат, на повече не са способни.

дааа, в октомври филм, в ноември вече звезда! не може да иде до аптеката , да си купи ацетилсалицилова киселина на хапчета, щото феновете и са задръстили улицата и в двете посоки!

Алоооо, компетентаааа! Филма е ПОРЕДНАТА й роля! Знаеш ли ОТКОГА и КОЛКО роли има в театъра? По-скоро в РАЗЛИЧНИ театри! Баси умника. Па и плюсове му нацвъкали разни компетенти по изхОдни въпроси ...

Алооооо, компетента, колко от читателите на сайта познават тази никому неизвестна звезда - един - компетента. И статията за тази твоя "звезда " е феноменална - 13 реда празнословие. И алооооо компетента, хайде малко по-кротко с обидите, нали се мислиш за Ентелегентна.

Видях я в нета и на други снимки! Хей Бонд, дръж си я ,че доста грозновата. Не е за мен!

Ако е платена реклама, добре, ама да изместите Тръмп и британия , заради тази, не върви!

На кого е любовница?

Моя бъдеща.

Халал да ти е!

Страхотна мацка!

по Ново село видинско му викаме "въгърец у дупа"