17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, и аз искам, ама съм по 8 часа на работа!

Браус, това прави доста мозъчни гънки

и още 2 по задръствания

Ох, Аман и от тази кокошка.Ще кажете, кокошка, ама богата. Да, но просто е досадно да ни се натрапва всеки път ,какво яде, какво пие, как спи и т.н.Да се благодари на този до нея, иначе щеше да е едно нищо.Супер отвратителна!

Не тя се натрапва а ни я натрапват ит ДИР-а

А живее ли? Ако живее ,какво ще остави след себе си за света? С какво иска да я запомнят?

Дреме ми на уййя

А какво прави след като заведе децата на училище - най вероятно шопинг за разпускане и следобеден сън. Е там е разковничето.

Тренира по 2 часа, след като се върне от работа, наготви, изпере, изглади дрехите на децата и изкърпи чорапите на Дейвид. Способна жена-домакия, това е! Забравих, измива и чиниите от вечерята...

Запомня се ,че е вечно намусена и мрачна. Неприятна.

Съжалявам, но излъчва антипатия

сесия с личен треньор - хммм, знаем ги ние тия сесии какви са, ама Бекъм знае ли?

мастурбира

Няма как, ако си обсебен от това какво ядеш да си ок психически...

Нямам възражения за това как минава денят й.Все пак скуката би била непоносима ,ако ги нямаше и тези занимания.

И проверява домашните и уроците на децата :)! Освен това си говори с Дейвид как е минал деня му и обгрижва и домашния любимец, оправя си маникюра, маска за лице :) и те така!

тоя тип ку-рваляк има единствено за цел да се заснеме ако може и съблече и покаже пред всички каква разпоретина е и мастия... морал - какво беше това?

Кое е изтощително???? Да станеш в 5:30 да тренираш 2 часа и това да е ангажимента ти за деня, освен прощавайте посещение на спа, маникюр и фризьор....ами то денят свършил разбира се, има си хас да не се измори от толкова грижи единствено за себе си..

Той и го назначи, за да има време за нещо по-свежо. Тя му е омръзнала много отдавна.

След като спайските 'и търсят заместничка , защото им провали сума години, сега се е сдухала напълно проклетията. Само на две снимки е готина.

Не вярвам на нито една дума!!!!

В тая жена има нещо психически нездраво. "Маниакална" май е точната дума. Сякаш както си седи, ще стане и ще хване ножа...

Нормално , за перфектно тяло си трябва много пот .

Странно , ако една жена е хубава , с хубаво тяло , успяла в живото то задължително трябва да е к..ва според теб и куп други неуспели , тартунести и не смеещи да се погледнат в огледалото ?

не разбрах, а за какво тренира?подготвя се за олимпиада или за някое местно състезание?

Е и? Денонощието е 24 часа..жената си е казаа- това и е удоволствието за деня

Човешкият организъм има енергия само за 60 мин. активна физическа дейност, независимо дали си супер спортист или обикновен човечец. Всичко е пресилено и префърцунено. Най-много да ходи по пътеката 10-ина минути, да направи за ръце нещо - 10 мин, за крака -10 мин и това е -- общо 30 мин. без много зор, просто за кеф. Но никога 2 часа -- това не го правят даже професионалистите.

Личи си, че спорта не ти е силна страна. Това с 60те минути енергия беше най - голямата глупост която съм чел последно време.

И ти ще си намусен ако ходиш все гладен.

И пак не изглежда добре. Съжалявам, възрастта си й личи отдалече, ако ще 100 шапки да нахлузи и да тренира по 300 часа докато не й останат здрави стави..

Е, добре - значи Дейвид има 2 часа време да дремне като хората ....

Що, ти кво ценно ще оставиш?

Имаш време, само не се оплаквай.

"Натренирана", аман от неграмотници.

Ганьото дето е писал сигурно е 16 годишен и изглежда на 35 и лъска само на тийнейджърки :-) Виктория не изглеждала добре !? Със сигурност сега изглежда по-добре отколкото на 20...

За разлика от тебе човекът е явно по-запознат с последните тенденции. Не са на ден, но всичко над 60 мин на ден би трябвало да е премислено. Разбира се може 2-3, че и повече пъти на ден...

Над 60 мин на сеанс имах предвид

Дърта е вече. Навремето беше пъстървЕ а сега по-скоро на толстолоп мяза

фани се малко в работа пък ще видим по колко ше тренираш датеа

тва за пъстървето ми хареса. ша го ползвам

надписала си е талафона за да си го познава

ами супер,много арно изглеждаш!

Всеки, който ИСКА може да тренира. Оправдания има разнообразни.

Каквато новината, такива и коментарите! :)

Г-жа Бекъм най-добре да отиде да поработи малко и няма да има нужда да подскача по 2 часа с треньор и без треньор.

Ти ако си арна женица и си имаш един точен пич за другар, вярвам че ще ти помага да бърка гювеча и да ошляпа децата вместо теб. И ако не омесиш 'неска една погача и не забъркаш кекса, света нема да свърши.

Нещо да съм се оплакала? Обясних просто, не съм се оплаквала. Това "Не се оплаквай" вече се утвърди като дежурна фраза на всеки, който иска да контрира някого и който чете, ама не разбира какво се казва. Та обяснявам ти - работя осем часа, обичам много да чета, това също иска време и, естествено, има и бит. А, и да се наспя обичам, не съм някоя кукумявка, която без нужда да става по тъмно. Та казвам, не ми достига за толкова часове тренировки, масажи и подобни неща, иначе се поразкършвам с малко йога. Но бих искала повече, та затова се изказах, а не за да ти дам повод да остроумничиш.

Госпожата най-вероятно работи доста повече от теб, защото да има собствен бизнес (независимо кой си и колко си богат) изисква страшно много време и работа. А това, че ти най-вероятно си търсив оправдания, за да не тренираш и да си изглеждаш отпусната, е твой проблем.

Звучите, като че се оплаквате, затова Ви контрираха. Иначе - при 8-часов работен ден време за тренировка има. И ставането рано сутрин не е "без нужда", а за здраве, тонус и добра форма :) Аз ставам рано, за да съм в залата в 7 ч. за едночасова тренировка. Колегите ми ходят след работа - кой когато има възможност и нагласа. Всичко е въпрос на желание. И за любимите хора, и за книги, и за бита се намира време. В моя ден има всичко това. Но пък няма телевизия:)