Виктория Бекъм тренира и то усилено. Съпругата на футболната легенда Дейвид Бекъм сподели подробности колко е дисциплинирана по отношение на храненето и фитнеса.

Вижте снимки на Виктория >>

Денят ѝ започва между 5:30 и 6 часа сутринта със 7-километров крос на пътека, който е "микс от бързо ходене, джогинг и бягане".

"Това е единственото време, в което гледам телевизия. Отнема ми около 45 минути", казва Виктория пред "Гардиън".

Следва сесия с личен треньор.

"30 минути крака, 30 минути ръце, тонизиране, след това планкове и такъв тип неща", разкрива тя, като обяснява, че следва стриктно програмата всеки ден без почивка, като в делничните дни води и децата Ромео, Круз и Харпър на училище.

Въпреки че тази рутина изглежда изтощителна, Виктория настоява, че за нея това е нещо положително. "Това е част от това, което съм аз в момента и наистина ми доставя удоволствие."

Виктория често споделя подробности за здравословния си начин на живот и наскоро разкри, че мисли да стане веган, след като е изградила меню на растителна основа за семейството си.

Бившата спайска намира режима си за изключително зареждащ, като казва, че не е само заради начина, по който изглежда, а и заради психичното здраве - начинът, по който човек се чувства.

"Това наистина ме подготвя за деня, изчиствам ума си. Идват ми и много идеи. Това е време, в което не съм на телефона, не съм с децата, не съм с Дейвид, буквално съм сама със себе си", допълва тя.