17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-жа Бекъм най-добре да отиде да поработи малко и няма да има нужда да подскача по 2 часа с треньор и без треньор.

Госпожата най-вероятно работи доста повече от теб, защото да има собствен бизнес (независимо кой си и колко си богат) изисква страшно много време и работа. А това, че ти най-вероятно си търсив оправдания, за да не тренираш и да си изглеждаш отпусната, е твой проблем.

Каквато новината, такива и коментарите! :)

Всеки, който ИСКА може да тренира. Оправдания има разнообразни.

ами супер,много арно изглеждаш!

надписала си е талафона за да си го познава

фани се малко в работа пък ще видим по колко ше тренираш датеа

Дърта е вече. Навремето беше пъстървЕ а сега по-скоро на толстолоп мяза

тва за пъстървето ми хареса. ша го ползвам

Е, добре - значи Дейвид има 2 часа време да дремне като хората ....

И пак не изглежда добре. Съжалявам, възрастта си й личи отдалече, ако ще 100 шапки да нахлузи и да тренира по 300 часа докато не й останат здрави стави..

Човешкият организъм има енергия само за 60 мин. активна физическа дейност, независимо дали си супер спортист или обикновен човечец. Всичко е пресилено и префърцунено. Най-много да ходи по пътеката 10-ина минути, да направи за ръце нещо - 10 мин, за крака -10 мин и това е -- общо 30 мин. без много зор, просто за кеф. Но никога 2 часа -- това не го правят даже професионалистите.

Личи си, че спорта не ти е силна страна. Това с 60те минути енергия беше най - голямата глупост която съм чел последно време.

За разлика от тебе човекът е явно по-запознат с последните тенденции. Не са на ден, но всичко над 60 мин на ден би трябвало да е премислено. Разбира се може 2-3, че и повече пъти на ден...

не разбрах, а за какво тренира?подготвя се за олимпиада или за някое местно състезание?

Нормално , за перфектно тяло си трябва много пот .

В тая жена има нещо психически нездраво. "Маниакална" май е точната дума. Сякаш както си седи, ще стане и ще хване ножа...

Не вярвам на нито една дума!!!!

След като спайските 'и търсят заместничка , защото им провали сума години, сега се е сдухала напълно проклетията. Само на две снимки е готина.

Кое е изтощително???? Да станеш в 5:30 да тренираш 2 часа и това да е ангажимента ти за деня, освен прощавайте посещение на спа, маникюр и фризьор....ами то денят свършил разбира се, има си хас да не се измори от толкова грижи единствено за себе си..

тоя тип ку-рваляк има единствено за цел да се заснеме ако може и съблече и покаже пред всички каква разпоретина е и мастия... морал - какво беше това?

Странно , ако една жена е хубава , с хубаво тяло , успяла в живото то задължително трябва да е к..ва според теб и куп други неуспели , тартунести и не смеещи да се погледнат в огледалото ?

Нямам възражения за това как минава денят й.Все пак скуката би била непоносима ,ако ги нямаше и тези занимания.

Няма как, ако си обсебен от това какво ядеш да си ок психически...

сесия с личен треньор - хммм, знаем ги ние тия сесии какви са, ама Бекъм знае ли?

Той и го назначи, за да има време за нещо по-свежо. Тя му е омръзнала много отдавна.

Съжалявам, но излъчва антипатия

Seaseal

Тренира по 2 часа, след като се върне от работа, наготви, изпере, изглади дрехите на децата и изкърпи чорапите на Дейвид. Способна жена-домакия, това е! Забравих, измива и чиниите от вечерята...

И проверява домашните и уроците на децата :)! Освен това си говори с Дейвид как е минал деня му и обгрижва и домашния любимец, оправя си маникюра, маска за лице :) и те така!

Ти ако си арна женица и си имаш един точен пич за другар, вярвам че ще ти помага да бърка гювеча и да ошляпа децата вместо теб. И ако не омесиш 'неска една погача и не забъркаш кекса, света нема да свърши.

А какво прави след като заведе децата на училище - най вероятно шопинг за разпускане и следобеден сън. Е там е разковничето.

Дреме ми на уййя

А живее ли? Ако живее ,какво ще остави след себе си за света? С какво иска да я запомнят?

Запомня се ,че е вечно намусена и мрачна. Неприятна.

И ти ще си намусен ако ходиш все гладен.

Що, ти кво ценно ще оставиш?

Ох, Аман и от тази кокошка.Ще кажете, кокошка, ама богата. Да, но просто е досадно да ни се натрапва всеки път ,какво яде, какво пие, как спи и т.н.Да се благодари на този до нея, иначе щеше да е едно нищо.Супер отвратителна!

Не тя се натрапва а ни я натрапват ит ДИР-а

и още 2 по задръствания

Браус, това прави доста мозъчни гънки

Ох, и аз искам, ама съм по 8 часа на работа!

Е и? Денонощието е 24 часа..жената си е казаа- това и е удоволствието за деня

Имаш време, само не се оплаквай.

Нещо да съм се оплакала? Обясних просто, не съм се оплаквала. Това "Не се оплаквай" вече се утвърди като дежурна фраза на всеки, който иска да контрира някого и който чете, ама не разбира какво се казва. Та обяснявам ти - работя осем часа, обичам много да чета, това също иска време и, естествено, има и бит. А, и да се наспя обичам, не съм някоя кукумявка, която без нужда да става по тъмно. Та казвам, не ми достига за толкова часове тренировки, масажи и подобни неща, иначе се поразкършвам с малко йога. Но бих искала повече, та затова се изказах, а не за да ти дам повод да остроумничиш.

Звучите, като че се оплаквате, затова Ви контрираха. Иначе - при 8-часов работен ден време за тренировка има. И ставането рано сутрин не е "без нужда", а за здраве, тонус и добра форма :) Аз ставам рано, за да съм в залата в 7 ч. за едночасова тренировка. Колегите ми ходят след работа - кой когато има възможност и нагласа. Всичко е въпрос на желание. И за любимите хора, и за книги, и за бита се намира време. В моя ден има всичко това. Но пък няма телевизия:)