Майката на Никол: Жертви са всички в Къщата

Майката на Никол Станкулова – Елена, сподели, че не желае да гледа повече дъщеря си в Къщата на VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Никол: Жертви са всички в Къщата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не я е карал насила.Ама пусти пари.....

абе много ми се иска да гледам във вип-брадърс випове като дянков, орешарски, милен велчев, муравей радев да им отрежат бюджета и да ги видим как ще се справят

Никол,колкото по-бързо се откъснеш от опеката на майка си, толкова по-добре за теб!! Гледах я в предаването преди два дни....потрес!! Със самочувствие до небето....а облеклото и!?!? ужас!! Младите жени около нея бяха облечени стилно а тя беше с тоалет достоен за околовръсното. Никол е една добронамерена млада дама,малко наивна но с потенциал.Стилна и красива,такава я виждам вътре в къщата,макар, че преди не я харесвах.

Доброволни "жертви" за пари и всеки със някакви уговорки.Синоптичка - Вип,това само у нас може да съществува.Майка и на Никол как се беше "барнала" само - черна прозрачна блуза върху бял сутиен.Кич от всякъде.Никол е под "крилото" на властна майка.

Всички в къщата са жертви на желанието си да са известни,алчноста да гушнат лесни пари.Никол е и жертва на амбициозната си майка. Виждаме,че далеч от мама се лута и не може САМА да вземе решение.опитва да се нагоди към всички,няма ясно и твърдо мнение.А и не показва някакви знания въпреки ,че е набедена за ИНТЕЛИГЕНТНА и образована.Време е да се отдели от мама ,да заживее самостоятелно и да се бори с житейските проблеми.

Всички сме жертви на правителството на бб!!!!

ИСКАМ И АЗ ДА СЕ ЖЕРТВАМ ЗА МИНИМУМ 50 000 ЛВ НА МЕСЕЦ И ДА ОБИКОЛЯ ПОСЛЕ ВСИЧКИ ПРЕДАВАНИЯ НА НОВА,ПЛЮС ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ.ВЯРНО ,ЧЕ ИДИОТИТЕ СМЕ ИЛИ СА ТЕЗИ ,КОИТО ГИ ГЛЕДАМЕ ТЕЗИ УЖ ВИП.

Някой да я вкарал на сила? Ама искаш дъщеря ти да е фърст и най. Всяко нещо си има цена. И никой на никого не е длъжен.

Повече изглежда, че е жерва на майка си!

golem kompleksar! Za6to taia zloba kum kuci? Mnogo grozno e tova da znae6

глупаци! и наи вече гледащите това непрятно предаване... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само дето ако напусне доброволно брадъра ще трябва да напусне и телевизията, а и предполагам няма да получи тлъстия хонорар, който са й обещали за влизането в къщата, така че мамчето ще трябва да мълчи и да стиска зъби. Какво пък да кажат хората, които всеки ден са на работа, на студ, пек, но нощни дежурства или пък през уикендите, вместо по цял ден да ядат и пият в някаква къща, а и да им плащат за това.

Айде стига,че ми писна - никой не ги държи насила в къщата. Жертви били. Защо си се съгласил да влизаш? Защо не излизаш кат ти е писнало? Според договора всеки може да си излезне по собствено желание когато поиска. Само че тогава си губи хонорарчето (от10 - 35к - всеки кой как се е спазарил). Смешници

Какви жертви са, какъв е тоя цирк? Всеки си е взел парите, за да участва, после се надява да спечели, пък играят в "Сделка или не" и т.н. И междувременно показват що за хора са: за мен Орлин и Мариана са хора с възпитание и характер, другите....

НЯМАМЕ МОРАЛНО ПРАВО ДА СЪДИМ НИТО ЕДНА МАЙКА, ТЯ Е НАЧАЛОТО, ПЪРВООБРАЗА. А ОБИДНИТЕ ДУМИ ПОКАЗВАТ НАШЕТО НИВО. ТОЛКОВА ЗЛОБА СЕ ИЗЛИВА. ЕТО ВИЖТЕ НА КАКВО СМЕ ГОТОВИ, АКО НИ НАСЪСКАТ. ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ПРАВЯТ!

Браво, браво, браво - точно такива са ми и на мен критериите - като на Николината нормална майка, дето си е пратила нормалната дъщеря в нормалното риалити за нормални зрители в нормална държава...

Никол е по-скоро добре ДРЕСИРАНА от властната си майка, отколкото добре възпитана.

Съгласна с Наблюдател.Горкото момиче,винаги е казвало,че майката диктува живота и.Отблъскваща визия има тази жена,това се вижда от пръв поглед.Добре,че синоптичката прилича на баща си.

Ами и аз не бих искала стотици мъже да сънуват дъщеря ми и да се възбуждат в съня от нея. Отврат!

Странно! Защото дъщеря ви мечтае за това! Всяка жена мечтае за това..

Хайде,хайде жертви са,а защо стоят-за имидж и пари

Я кажи, лелче, вярни ли са приказките, че сте тормозили Никол?

На Никол съвсем не й личи да е тормозена. Напротив това е обичано и обгрижвано дете, впочем, каквито трябва да бъдат всички деца. А ти си едно от "самостоятелните" олигофренчета с безумен речник и объркани мисли, коита бродят по улиците.

по тази логика жертви са всички в живота които блъскат като ненормални - един за кариера, друг за 290 лв., трети от работохолизъм... така и в къщата - един е с един характер, друг с различен... ами дайте да изгоним всички, някои сами да си тръгнат и златка да спечели. защото в живота печелят такива като нея

КАКВО ТОЛКОВА ПЛАЧЕ ТАЗИ КОЗА,КАТО НЕИСКАШ ДА СТРАДА ДА НЕ СИ Я ПУСКАЛА .ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ НА МНОГОСТРАДАЛНИ , ВСЕКИ Е ВЛЯЗЪЛ ПО СОБСВЕНА ВОЛЯ. КАТО ВИДЯТ ,ЧЕ МОЖЕ ДА НЕ СПЕЧЕЛЯТ ПОЧВАТ ДА ДАВАТ НАЗАД. ВЪПРЕКИ ТОВА МОМИЧЕТО СЕ ДЪРЖИ НОРМАЛНО ПРИ ВСЕ ТОВА ЧЕ ИМА БОЛНА ОТ АМБИЦИИ МАЙКА. ДА БЕШЕ Я ОСТАВИЛА НА МИРА ВСЕ ПАК Е НА 24 ГОДИНИ , НЕ НА 2ГОДИНКИ.

Вие защото си оставяте децата да правят, каквото искат още след 3-4 клас , затова улиците гъмжат от полуидиоти.

ами като гледам как и двете се копират в грима и поведението , не се учудвам

напротив - нека хората видят че има и момичета които не са като златка. браво на никол. браво и на майка и и на всичките и близки хора че са и създали нормална среда. златка в кой ли дом за деца без родителска грижа е израснала? и се чудя - нали това е вип-брадърс? златка не се ли чувства неудобно? нали не е вип? нещо като на здравко жена му. а и здравко

А фънки кога ще мандрахуца къци?

Ами влез и го измандрахуцай ти бе, не само да топиш Фънки! Поне 100 пъти си го писал в форумите.

Довечера, обаче след 23:00 ще го дават!

Ама не мога да разбера що така се натискат да се жертват тези хора?