Златка преодоля любовта си към Багата

Моделката Златка Димитрова е категорична, че ще излезе като победител от шоуто, дори да не грабне голямата награда, защото е успяла да преодолее любовта си към Багата.

Обратно в новината

Коментари - Златка преодоля любовта си към Багата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма какъв Оскар, като не може да надскочи собствената си простотия бре Дирчо?

И какво от това?!Кой е Багата и коя е Златка - селска чест, ама не е от Маскани, ами е от България

багата е световен шампион. хич да не е ама пак е нещо

Много точни коментари!браво!Този ББ е най -идиотски от всички досега ,а личностиите VIP С много малко изключения са отврат .Лошото е че и деца гледат и се учат как да се държат по тяхно подобие на улица в училище ,в компания .А в сравнение с това ,което коментирам ,че Златка е преодоляла любовта си към ...съмнявам се че изобщо тази груба жена изобщо знае какво е това .Апредаването "На кафе " сега вече да се нарича Клюки , пред чаша кафе .мнго гадно се изразяват всички.Има други начини за изразяване,други думи ,които да употребяваш.Аа леля Гала каквито ги ръси с такава наслада през цялото предаване защо се възмущава с такава сила че пишат за нея лъжи.От това което виждам за нейните думи и издумани в предаването много биха огли нея да осъдят ,не да я глобят .Ужас!!!

Каквото и да говорите, това е най-интелигентният ВИП Брадър, който са давали до момента. Само не знам защо са им тризначките, които, горките, природно са си кухи. Няма да забравя в предишния ВИП Брадър Катерина Евро колко много се изложи и тая, фолкаджийката Райна.

златка не става за нищо друго освен за патка.

преди да се раздели с брагата, златка му е дала за спомен прашките си носени спецялно от нея две седмици преди това.

Е това вече е оникално, много се разчувствах,

Златка е направо за Оскар - голям театър, голямо чудо - браво на нея! Общо взето тя си изигра много добре ролята и успя да заблуди зрителите и доста от хората в къщата. То не беш рев по желание, припадания, нервни кризи, обяснения в любов към Багата и Патрашкова, че дори и сценката със столиците си изигра момичето, който беше сигурно най-стратегическия ход от целия сезон до сега. Но това което най-много харесвам в Златка, освен страхотните актьорски дарби, е това как перфектно чете хората и то за отрицателно време. Къци шушумигата го хвана още от самото начало и всяко нещо което е казала за тоя дразнител е вярно на 100%. И това как Златка поставя Къци в миша дупка, където му е мястото, е любимото ми нещо в шоуто, но за съжаление точно заради това сега ББ ще я изкара за да освободи пътя на избрания победител Къци към победата. Иначе снощи за пореден път се убедихме че избрания победител е Къци и затова шоуто се върти все покрай него и че Орлин и Никол работят за шоуто, което обяснява нелогичните им номинации. Ники Кънчев си мечтаеше за "хем сватба, хем брадва" и хоп Орлин номинира Мариана за всеобща изненада. ББ иска Фънки да остане още в шоуто и хоп Орлин го спасява, а миналата седмица Никол го спаси с конспирация "без да иска". ББ иска да изкара Златка тая седмица и хоп Никол я номинира за всеобща изненада. И най-важното което се разбра снощи е как ББ е подкупил Мариана да помага на Къци, защото те в началото изобщо не бяха големи дружки. Но ето че едно предложение за сватба на живо свърши работата. Явно Фънки е усетил на къде отиват нещата с Къци и затова го следи изкъсо и гледа как да го разкрие пред всички, което обяснява и поведението му на играта.

Здравейте, Патрашкова! Словоизлеятелна, както винаги...

Перфектно чете хората??? Пълни глупости. Съвсем се е взела за господарка в къщата. Ама добре, че не е във вашата. Направо е нетърпима. Единствената вътре, която крещи за щяло и нещяло, пък и присъди раздава. А какъв говор и поведение - сякаш е расла на улицата. А ти не си познал. Гласят за победител Багата.

Български ВИПОВЕ- дебел пияница, невротична пачавра, световно неизвестен певец, сдухан смотаняк, мутра, обратани и т.н. - прекрасно.

... нали се сещаш кой определя ВИП-овете на една държава.... тоя дето избира и дУпЕтатите... народа. Хората са казали - всеки народ си заслужава управляващите..... е... и ВИП-овете си.

много проста жена

ЮЛИЯН КОНСТ., ЗЛАТКА, ФЪНКИ КРЕТЕНИТЕ НА НА ШОУТО.

Бравос на ЗлатитУ!Време е да преодолее агресията,простотията и апетита си към чужди платежоспособни мъже.Ааа и да се захване с по сериозна работа,че моделството и другата и дейност са докато е млада,Излизат нови,свежи и по нагли девойчета,които ще я изместят от "пазара".

НА ТАЗИ КОЙ Й Е ВНУШИЛ, ЧЕ Е ХУ БАВА- ХЕМ Е ГРАОЗНА, ХЕМ Е ТЪПА / ЧЕ И НЕ СЕ СРАМУВА ОТ ТЪПОТАТА СИ /. А БАГАТА КАКТО ГО ЗАЛЮБИ, ТАКА И ГО РАЗЛЮБИ ТИПИЧНО ЗА МОМИЧЕ КАТО ЗЛАТА. ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ОПРАВИ УСТАТА, ЧЕ Е КАТО ЗАПЕНЕН КОН

Нямам обяснение, но това момиче ми е симпатично. Не харесвам разни български фолк певачки, плей гърли и какви ли не отрепки с претенции. Но Златка е естествена и макар и груба на моменти е добър човек.

Тази пък що не вземе да си излезе да не се излага повече. То бяха истерии, то бяха крясъци. Ега ти жената, много ясно, че ще си намери той друга. Е сега ми стана по-спокойно като разбрах, че вече не го обичала. Много важно!