Златка отново в истерия, Багата я номинира

След номинациите очи в очи миналата вечер Златка Димитрова получи най-много негативни точки (8) от съквартирантите си във "VIP Brother".

Обратно в новината

Коментари - Златка отново в истерия, Багата я номинира | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои и даде висши образование голям резил златеее

На мен ми е жал за Злати, защото много добре разбирам как се чувства. Ужасно тъпо е да се държиш с човек, който ти е бил близък, по толкова безразличен начин. Дори и да си има приятелка Багата прекалява. Чувствата си отиват понякога, нормално, но ако си човек ще се постараеш да запазиш достойнството на другия. В случая, след като вижда, че Златка все още има чувства , Багата трябваше да се прежали и поне да я изслуша, за да може да и олекне и да сложи край за себе си.

Абе човек, думата "ОРИЗЕЛИШ" да не би да идва от орИз? Ако си гладен, ходи хапни, ама не се излагай така. оРЕЗИЛиш е, защото идва от резил (турска чуждица, широко навлязла в българския език).

В историята на Биг брадър освен Миро-ревльото вече ще има и Златка-ревлата.Доброто момиче с разголените,секси-фотосесии стана известна и с безкрайните си истерии.Друг хленчо е мъжкарят Фънки,който е много подтиснат от липсата на воля да се пребори с влечението си към алкохола,храната,а може би и марихуаната(Мечтите му за поля от марихуана).Може би това са потенциалните победители на този сезон на Вип Брадър.

Мутреси, метреси, простакеси ..... вън! Вън веднага и марш обратно в кочината! Като я гледам как си криви силиконовите джуки..... Злате, моето момиче, ти си жена "еднодневка"! Не го ли разбра вече? А че и искаш да бъдеш вземана на сериозно? Вярно ли? То не че Багата е много стока. Ама хайде!

ама това наистина ли го гледат някакви хора ????

Да гледат го и даже се вживяват, коментират и т. н. нямам думи просто....

Хора,как ми се иска да живеем в страна където накрая побеждават добрите хора като Къци, Орлин и Мариана. Сега синът ми ще каже ...-Мамо, това се случва само в приказките, върни се в реалността. За съжаление ще продължаваме да живеем в държавата на лицемерната журналистка- Патрашкова,арогантната плеймейтка- Златка и злобния певец- Константинов. Жалко, но изборът си е само наш!

ужас....тая реве като крава КОШМАР

Момиче, вземи научи азбуката.

Само аз ли забелязах, че Мариана Попова и Никол Станкулова не знаят кой е приятелят на Фидел Кастро и автор на 'Старецът и морето' ... (играта в живото предаване снощи)

(става дума за Хемингуей, за Бога!)

те за арни и феди едвам се сетиха,а ти за писател ги мъчиш.

Много си интелигентен, затова.

Като гледах дискусията в студиото видях колко злоба има в хората.За Крум си знаем какво злобно човече е,но Патрашкова се оказа най голямата интригантка в къщата като насъскваше участниците един срещу друг и като излезе продължи да се прави на мома англичанка.А големия оперен певец,кой го чул да пее.Голям мъж,а мръсник,та дори и в шоуто където играе срещу Слабаков.

Браво, това е и моето мнение.

Да, и моето мнение също! Ужасна е тази Патрашкова, не мога да понасям и този Юлиан дето се мисли за полубог, а всъщност е просто един лош човек!

Когато Златка номинира Багата е ок нали, ама той като номинира нея сълзи и сополи. Какво очаква тая жена не знам.

каква футболна,пардон борческа драма-като нема секс и бокс лесно се изпада в депресии и дрямка. абе фани къци и удари фънки по кубето да стане убаво у къщата.

Е вече учаквам да стане улта интерезно.

Тази Годзила-Златка да излиза от там ,че вече като я видя в накой сайт и се плаша.Ъкъла не и стига да разбере че колкото и да се набутва на този " борчо",той не я иска . А ма не ,та не.Иначе са си лика прилика-еднакво елементарни .Но на него поне му стига ъкъла да си мълчи за да не домонстрира че няма такъв,докато Годзила се бута навсякъде със "собствено" мнение.

Ами надявам се да бъде махната, защото по-просташко и отвратително държание няма никой друг в къщата. Избягваме да гледаме това предаване най-вече заради нея, за да не виждат децата как си излива агресията, как плюе по хората, как ругае и т.н. Толкова е отвратителна, че не знам след като излезе какво трябва да направи, за да възстанови имиджа си на уж "интелигентна" плеймейтка.

Уверена съм, че бай Брадър може, ако пожелае и на божите кравички да обърне хастара, а що се касае до Златка - цял отбор се опитва да ни внуши, че "професията Златка" е древна и вечна и да я приемаме нормално.

Много фалшиви тези измислени випове в къщата на ББ."Тъжният"мъжага Фънки много иска да излезе на свобода,но няма куража да го направи сам,за да не се лиши от авантата:пури,пиене,храна,лечение и тлъст хонорар.Истеричната ревла Златка го раздава с нервни кризи уж от "несподелена любов",а май че е от липсата на секс.Великият"световно" известен оперен певец Юлиян го раздава "Голям мъжкар",ама само пред по слаби физически от него.Наивната умница Никол май ще го отнесе заради конфликтните лицемери и ще бъде поредната изгонена.

да допълня за николчето - рядко студено и бездушно женче. в нея няма никакви чуства, ледената кралица пасти да яде

ИМА ЕДНА ИСТИНА - ЧОВЕК ТРЯБВА ДОБРЕ ДА ОСМИСЛИ ВСИЧКО,ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В ТОВА ОТВРАТИТЕЛНО ПРЕДАВАНЕ И ТО Е: ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ОРИЗЕЛИШ,ЧЕ НИКОЙ ПОСЛЕ НЕ ТИ Е ВИНОВЕН! ТОВА СЕ СЛУЧИ С "ГОЛЯМАТА"МАРИАНА ПОПОВА И "ВЕЛИКИЯТ"ЮЛИЯН" - тотално харакири!!!

Тоя пък вече много ме дразни, как може до вчера да си бил с една жена и днес да се правиш , че не я познаваш само защото си я заменил с друга. Пълен въшльо, да го махат , че не мога да го гледам повече. Тая новата му е отвратителна, нито мутра , нито нищо.

След представянето си като клюкарка и интригантка Мрияна стана защитник правата на човека.Къци и Орлин имат нужда да се скрият зад някого.Много достойно

На подгиравки като неговите съм бил свидетел в пети клас като лекетата се гавреха с нормалните. Юлиян показва надмощие, чрез унижение на останалите. Това е дивашко. Да имаш добродетели, възпитание и уважение към другите не е липса на мъжество моето момиче.

Абсолютно съм съгласна.Едно време в училище подрастващите пубери така избиваха комплекси и се правеха на велики.На зрели хора на възраст 40+ не върви - изглежда просташко.Още повече, че хората са с претенции за ВИП.

как съм се смял снощи с тоя й рев.... :D) :D)

От прочетените коментари разбирам, че Златка не е изключение, що се отнася до ум, начененост, култура. Такава неграмотност се шири в постовете, че Златка е просто цвете пред драскачите тук.

Всъщност Юлиан няма да се бори 'за' зрителския вот, понеже вотът този път ще е негативен.

Златка не е постигнала много,защото я сравнявате с Камелия и Никол много много известни и успяли .Симпатизирам на Орлин и Къци какави мъжаги само МИЖИТУРКИ

Тая куха лейка има само един шанс, спешно да направи по една свирка на всички в изповедалнята.

Само ти разбираш какво си написала. Ти влизала ли си някога в училище, или излизаш от пещера?

България вярва ли на сълзите на измислената миска Златка?Нали уж след писмото се чустваше пречистена и преживяла емоциите?Просташко-каруцарският език,наглостта на тази използвачка и разбивачка на семейства ли се харесват на нейните защитници еродираните Патрашкова,Юлиян,Фънки,Гала?И милата Зейнеб от екрана да призовава момичетата да подражават на добрата,многоцветна Златка?

Като земем една тояга, и като влезнем вътре....

гледам по време на рекламите на Великолепния век предаването. Съставих си мнение. Прави се опит да се представи като сериал- следва интригата не хронологията. Част от участниците са с фалирали или затихващи кариери. Ето напр. Патрашкова трябва да плаща на неприятната Кулезич много пари по осъдителна присъда. Ами Юлиан. Ако един оперен певец може да остане в у дома три месеца, че и повече, и да води предаване, значи не го канят и в операта на Тирана. Но има огромно самочувствие. Което уви му служи да се подиграва и гаври с тези, които намира за по- слаби. В оперните среди са много честолюбиви, тъй че явно си го изкарва на други......

Във всеки съквартирант може да се намери нещо интересно! За мен е пълно недоразумение какво прави Багата там. Само спи, лежи и мълчи...

на златка мястото и не е там. защо? много просто - тя не е ВИП. всеки тук е постигнал нещо в живота. а златка нищо. просто си е направила живота по-лесен с оная си работа. ама явно това не е достатъчно. ако нищо не правиш ти става скучно и изпада в депресия. така и тя.

По-правилно изказване по темата "Черната Златка" не съм прочел досега! Подкрепям написаното с две ръце!!!

Много грозна бе Бага /а се оказа, че е и глупава /как си се хванал с това недоразумение.....

а че то пък сегашната голяма красавица ще знаеш

Защото Багата е красавец и демонстрира "блестящ ум"...

Оф той Багата един хубавец пък, направо нямам думи. Не го знам как е с умствения багаж, но може би трябва да го тестват и него за столици на съседите ни, пък да видим!!!

Ми изплюй им съ в манжътъ ма-ъъъ

дали за всеки случай да не приберат всички остри предмети в къщата?! момичето е добро, но може на съквартирантите да им писне от нея

Зрителският вот е негативен,не се борят за него,а напротив.