17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пламен е номер 1

Циганка ли е?!?!

КОИ СТЕ ВИЕ ДА ДЕЛИТЕ ХОРАТА НА ЦИГАНИ АРМЕНЦИ СВЕТА Е ЗА ВСЕКИ ВЕРОЯТНО СТЕ БЪЛГАРИ НО НЯМАТЕ НИКЪКАВ ТАЛАНТ НИКОЙ НЕ Е ДОШЪЛ У ВАС.

В клипа на Алекс 02.15- има муха на микрофона! Моят фаворит е Георги - това е гласът.В него има има нещо , което не се долавя в нито един от другите гласове. Именно това нещо притежават в гласа си едни от най- великите вокалисти в рока. Успех!

И Керана е много добра певица наистина, но възпитанието и превземането и са в повече

За сметка на някои кифладжии, много добри певци си тръгнаха. Най нагласения сезон

За мен фаворити са Елена и Керана, останалите са прилични, но не толкова. Най-слаб е Илин, но той е "под опека' май...

предаването е с много ниска култура. Липсва национална оригиналност. Не ми е приятно това представление. На моменти е грозно като big brother. цялото излъчване на журито , визията им е антипатична, съответно визията на участниците - също.

Баси няма черен , това не е демократично и политически коректно !!!

Ако и това предаване се спечели от ром, арменец или македонка им тегля една на бтв завинаги.

Ама макето отпадна.

Какво против ромката имаш ве расист долнопробен! Аз съм чист българин но се радвам на такива хора като тази ромка! Момичето е умно интелигентно културно красиво добро скромно християнка и много набожна! Ти да не си по хубав от нея? Бас се хващам че си някое леке което сигурно и на половина не притежава качествата на това скромно и добро дете!!! Аз също не харесвам ромите и ги мразя много но това дете е великолепно и може да бъде само за пример за много роми! Сигурен съм че тя е много по добра по душа за разлика от някои българи!!!

Българските гласове имат един голям дефект- на силните тонове-ВИКАТ. не го изпяват, а го извикват. Направи ми впечатление, че тази Кристина ги взима високите силни, тонове, без да вика. Ако гласа и не е минал през техническа обработка, то наистина е много хубав.

Така е.

Пламен, ме изненада не с пеенето си, а с черния лак и грим. Що така?

Илиян Папазян е единствения, който "изби" на няколко пъти доста фалшиво и... се класира. По това съдя, че всичко предварително е нагласено. И друго. Ако върнете записа и видите засукания мустак с песента "Hit the road Jack", ще видите , че на бързите повторения пее друга песен - Sweet Dreams на Eurythmics . Това си е вече гаф на предаването и отново буди размисъл за нещо нагласено.

Папазян, го тикат доста нескопосано, но момчето, при все, че е симпатично и се старае много, не му е местото там. Заминаха си далеч по -добри изпълнители, а той фаворит.

Кристина Дончева и Георги Шопов.

толко пеераси и манги,,,,кой ше надделее като сички са тути фрути, мулти култи и образец на либерастията!!

Нагласена работа. Циганката ще спечили гласът на БЪЛГАРИЯ. Ако отпадне - БХК ще се самосезира.

от тези 8 дали има и 2 които да заслужават да са на финала.... затова бг музика няма и няма и да има. Ама квито тренерите , такива и избраните. А тая Йоана беше направо жалка . крещящо зле на фона на като цяло слабия концерт. Най естествен е човека с тиковете и най прилчно пееше последната.

Този момент дето ги дават всички и този с тиковете ми се стори най-добър,дори не за там. Нивото е....тренвеите още по.....

Много добър концерт, но Георги Шопов и Кристина се откроиха!

Тая година форматите са нагласени да се печелят от мангалите, май....Тая циганска ( ром е напитка другари !!! ) "перла" е доста посредствена. Няма техника, няма правилно дишане и видимо въздухът не и стига. Песента се ИЗПЯВА, а не измучава. Голямо хласнене по нея - била малка, красива и ..... Всъщност не се учудвам, защото напоследък много обичани от народна ни артисти, певци и спортисти се пооакаха като ХОРА !!!

И гласът на България ще спечели ... Йоана Сашова, другите хич да не се напъват. В последните години всички реалити формати на БТВ се печелят от роми-"МастЪр шеф"-Радка Булман, "Фермата"-Веска, България търси талант-дори не му запомних името, толкова несполучливи имитации правеше, та сега е ред на Йоана.

беше най-добрия, но не го допуснаха на финала.

и чувам, че най-добър сред всички тази година беше не само на този концерт, но и по-принцип е най-добрият певец в този формат. С тези умения и този глас, дори не съжалявам, че отпадна - той има и ще има реализация (за разлика от повечето му конкуренти).

Георги Шопов и Йоана. Всички други пеят добре, с много техника - и толкоз. Тия двамата се раздаваха на макс.

#skuka

Прозяяяв....прозяяв

Болиме кура

Вариантите за победител са само два - или протежето на Михаела, дето се познавали от 15 години и били приятелки и уж случайно това-онова....Или миловидното момиче от ромски произход. Останалите имат нулев шанс.

Тъпо аматьорско ТВ-шоу!!!

.. съм ЗА Алекс!

Хм, тоз Пламен при първите си появи на сцената правеше впечатление на мъжкари. Снощи, обаче, се появи с маникюр ( черен?) И според мен и с лек грим около очите. Дали не се е прехвърлил на левия бряг, търсейки повече подкрепа от хора с такива наклонности ?

Гримчето не беше хич леко, та даже беше смешен. Играе го хем мъжкар, хем от другия бряг, лак, обеци, премрежен поглед, боже!

си мисли, че е лесно да си СТивън Тайлър, ама май-май не са достатъчни черния лак и очната линия...

цветенце

Сценичен образ му се вика ;) Стискам палци на Пламен, Георги и Керана, за мен бяха най-добрите ;)

Да им ги съберем благотворително само да не пеят? А ти, Иване, какво направи с майсторската цигулка, наследена от баща ти? Показвал ли си я някому или си я шитнал?