Вижте Звездните посланици на Елхите на таланта

Виктория се присъединява към Миро, Мария Илиева и Любо Киров, които подкрепят Коледната Кампания на Фондация "Стоян Камбарев"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги се започва с негативните! Замислите се дали с тези средства не се помагат на млади таланти в тези трудни времена за артиста. Дали деца в нужда няма да получат Коледна помощ и дали най-нажното от всичко не е да се помага.

Гробът на Стоян Камбарев е силно занемарен. Личи, че от години не е посещаван.

Страхотна инициатива! Миналата година беше много красиво с тези елхи. За първи път видяхме толкова богато украсени светещи елхи в София. Чудех се даже, че се задържаха и не бяха окрадени играчките. Явно ни се е вдигнало самосъзнанието. С децата прекарахме много време там. Снимаха се. Беше красиво. Добре е, че пак ще се прави и поздравления!

тенекията на всяка манджа мирудия.Поне по коледа не ни показвайте тея боклуци

Добре де, освен да плюете, защо вие нещо не направите? Поне едно нещо? За някой друг , освен за себе си? Не виждате ли, че се подкрепят талантливи деца? Че им се дават стипендии и то от дарение за а елхички ? Чудно е измислено. А и елхите красят сивата ни столица. И даже се засаждат после. Каква манджа? Каква мирудия? Просто сте дъното..

Ей, дойде Коледа и се почне с тоя Камбарев, сякаш Маколи Кълкин не ни е достатъчен. После ще "украси" една елха пред НДК и ще засенчи магистралите на вожда от вой по медиите и ще отчете фактури като за цяла гора...

Защо са забранени коментарите на това Матине? Голям простотия.

Реклама на "ПроПлантс" значи. Не разбрахте че вече не може просто да вмъквате реклами.. хората виждат. И не.. не ми дреме за посланици и за елхи. И за фондации също.