Вижте Звездните посланици на Елхите на таланта

Виктория се присъединява към Миро, Мария Илиева и Любо Киров, които подкрепят Коледната Кампания на Фондация "Стоян Камбарев"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реклама на "ПроПлантс" значи. Не разбрахте че вече не може просто да вмъквате реклами.. хората виждат. И не.. не ми дреме за посланици и за елхи. И за фондации също.

Защо са забранени коментарите на това Матине? Голям простотия.

Ей, дойде Коледа и се почне с тоя Камбарев, сякаш Маколи Кълкин не ни е достатъчен. После ще "украси" една елха пред НДК и ще засенчи магистралите на вожда от вой по медиите и ще отчете фактури като за цяла гора...

тенекията на всяка манджа мирудия.Поне по коледа не ни показвайте тея боклуци

Страхотна инициатива! Миналата година беше много красиво с тези елхи. За първи път видяхме толкова богато украсени светещи елхи в София. Чудех се даже, че се задържаха и не бяха окрадени играчките. Явно ни се е вдигнало самосъзнанието. С децата прекарахме много време там. Снимаха се. Беше красиво. Добре е, че пак ще се прави и поздравления!

Добре де, освен да плюете, защо вие нещо не направите? Поне едно нещо? За някой друг , освен за себе си? Не виждате ли, че се подкрепят талантливи деца? Че им се дават стипендии и то от дарение за а елхички ? Чудно е измислено. А и елхите красят сивата ни столица. И даже се засаждат после. Каква манджа? Каква мирудия? Просто сте дъното..

Гробът на Стоян Камбарев е силно занемарен. Личи, че от години не е посещаван.

Винаги се започва с негативните! Замислите се дали с тези средства не се помагат на млади таланти в тези трудни времена за артиста. Дали деца в нужда няма да получат Коледна помощ и дали най-нажното от всичко не е да се помага.