Коментари - Вкусът на Бали – идеален за зимата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари и другарки защо обсъждате капиталистиески помивки?! Защо пробутвате ни влиянието на фашиския запад?!

Имам приятели от там! Поканят ли ме защо да не отида ? Това означава ли че съм елитна проститутка с новоизлюпил се богаташ? Да съгласна съм ,че в България мизерията не подминава никого!........

Ти си частен случай, отивай и без да са те поканили, има да почакаш покана. Сега е много подходящо, ще избегнеш зимата, ще се насладиш на кухнята.....но не отиваш, защото нямаш кинти, апропо, ако имаше, нямаше да чакаш покана, нал тъй, хайде със здраве........

Защо си сложила чуденка, в първото изречение, какво удивително има в това, че имаш приятели от там......голям праз.

Ние мизерстваме и студуваме,с те

Доставки по домовете правят ли?

Хубаво е да има заведения с нетипична кухня във всеки средно голям град или курортно селище.Статията е идея за хората от ресторантьорския бизнес.Не са малко ресторантите, които едва кретат.Дори и да нямат огромна площ с малко повече старание, подобна новост и инвестиция в персонал, могат от нищото да станат истински успешни.

.не си струва рекламата, само заради Гущерова и Лозанова, те са там с месеци и без друго, ....а може би и Петрова-Батинкоеа.

Хората ровят по кофите, мнозинството мизерства на студено, защото няма с какво да си плати парното, ние ще м ечтаем за Бали, там ходят елитните проститутки с новоизлюпените богаташи.

А дано всеки може да си позволи