17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дано всеки може да си позволи

Хората ровят по кофите, мнозинството мизерства на студено, защото няма с какво да си плати парното, ние ще м ечтаем за Бали, там ходят елитните проститутки с новоизлюпените богаташи.

.не си струва рекламата, само заради Гущерова и Лозанова, те са там с месеци и без друго, ....а може би и Петрова-Батинкоеа.

Хубаво е да има заведения с нетипична кухня във всеки средно голям град или курортно селище.Статията е идея за хората от ресторантьорския бизнес.Не са малко ресторантите, които едва кретат.Дори и да нямат огромна площ с малко повече старание, подобна новост и инвестиция в персонал, могат от нищото да станат истински успешни.

Доставки по домовете правят ли?

Ние мизерстваме и студуваме,с те

Имам приятели от там! Поканят ли ме защо да не отида ? Това означава ли че съм елитна проститутка с новоизлюпил се богаташ? Да съгласна съм ,че в България мизерията не подминава никого!........

Ти си частен случай, отивай и без да са те поканили, има да почакаш покана. Сега е много подходящо, ще избегнеш зимата, ще се насладиш на кухнята.....но не отиваш, защото нямаш кинти, апропо, ако имаше, нямаше да чакаш покана, нал тъй, хайде със здраве........

Защо си сложила чуденка, в първото изречение, какво удивително има в това, че имаш приятели от там......голям праз.

Другари и другарки защо обсъждате капиталистиески помивки?! Защо пробутвате ни влиянието на фашиския запад?!