Колко още може да носи Графа

Владимир Ампов-Графа сподели в профила си във Facebook забавни снимки от лятната си почивка.

Обратно в новината

Коментари - Колко още може да носи Графа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя пък докога ще се пъне ? Типичен пример за упорита посредственост ./ Трио "Спешен случай "и тяхното отроче .Българскана връзкарщина .

значи в съвременната демокрация нямам право да кажа колко противен ми е този тип?

Графчето е готин. Може и да е получил някакъв тласък като беше дете, защото от тогава го помня, но сега човека си работи здраво, за да се издържа. Не е като да пишеш фъшкии цял ден по форумите за без пари.

langlima

Най-после един смислен коментар! Като малък, вярно беше леке. Но после стана най-добрият баладист. И е продуцент и изпълнител, и пише текстове и музика - не само за себе си, но и за други певци. Текстовете му са страхотни. Колко от нашите супер бивши звезди, които са писали песните си, са създали нещо за младите изпълнители?!

Ауу... добре че беше тази НЕмузикална новина, че да си спомним за тойзи другар...

Не казвам нищо лошо за момчето,да е живо и здраво,но ако и това е певец аз съм английската кралица.

Явно Гала се е прибрала от Малдивите. Все за някого трябва да се пише.

Няма по-голям от Графа!

По голям връзкар няма да.

Заглавието трябва да е "Колко още може да ПОЕМЕ Графа"...и отговора е "Офте мофте.

Who, the fuck, is this clown?

Тоя измислен талант... как още продължават да го пробутват на публиката? Пък щом тоя може, що ли се чудя, що е толкоз популярна чалгата в тая страна - хората са слухово увредени.

Лозенец

Ехеей, да ви кам на статията ! Някой третокласник ли се е упражнявал в мислене ?

Графа е най-готиния български мъж! Влади, обичам теее!

за кои Bлади става дума ,за Bлади Bъргала ли?

какво трябва да имаш в главата, за да кръстиш децата си Крис и Никол?! На няколко славянски езика "крис " звучи като мишка или плъх, а " никол" е някакво хермафродитско име.

Gal

тебе пък кой те пита? ще си кръщаваме децата както си искаме....

Толкова знаеш ти славянски езици! Пък и на тебе, кой ти каза, че си славянин :D Славяните са бели и едри хора? Какви сте вие? Мургаши, с кръгли анадолски тикви и криви крака :D

харесвам песните му, нито начинът на пеене, Нито визията - главно фейса му - но това е мой проблем. Но помня седесарките песни на баща му, които се пееха по хилядните митинки.

Може да носи и Михаела Филева, ама са го видели да я "носи" и се наложи за пред хората да я "поноси" Pavell... който пък вероятно е кръстен на дядо си Паве Първи... или на някое от жълтите павета...

Ей, че глупост си сътворил! Несъмнено си някой "доброжелател" на Михаела - толкова е красива и талантлива, че явно не могат да й го простят колежките :)

иска да сме патриоти и да слушаме бг музика,а е кръстил децата си с англосаксонски имена!как ще се казва внука му?крисов ампов?

Как може този инфантилен тип да е толкова противен, а да има толкова симпатична жена. Колко още можело да носи - ами хората са измислили чанти за тая работа.

Няма да ти се сърдим за глупостта :)))

на тате гуезльото, синчето на онази "актриса" Евро е същата отврат, опосумите дето очистиха В. Ганчева, същите редени парчета и те, страшни таланти на мама, тате, бате и сие. Д.г.д. всички връзкари!!!

о не си прав,тои не е глезлио,синчето на онази "некадърна актриса" Евро е върха на тъпотията,по тъп е от пожарникаря генерал

това е рядкост. Истински мъж. Да са здрави и много щастливи.

Не ми дреме изобщо!