Коментари - Внесете празничния дух в своя дом: Коледни рецепти от кулинарни блогъри | life.dir.bg

Коментари - Внесете празничния дух в своя дом: Коледни рецепти от кулинарни блогъри | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Коментари

Не сте спряли да ядете нещастници такива. Плюскате и тичате в тоалетната за да го изходите.

боже каво лай..но си

Баба правеше баница, тиквеник, руло, курабийки, ябълков сладкиш, пурички с локум и ореховки. Тия западните неща като щолен например ми идват неестествени.

Аз ги правя по рецептите на прабаба ми. А тя е имала 17 кухненски робота и фурна последен писък на модата. Аматьори :)

Българска народна рецепта : вземете една добре узряла тиква, нарежете парчета, настържете на ренде. Запържете в олио до златисто, добавете смлени орехи, канела, захар, щипка сол. Наредете ред кори, ред плънка, тук там парченца масло, нарежете на парчета, полейте с мазнина баницата. Печете при 180 гр С 40 минути. Сироп приготвен предварително от 400 гр.захар, 500 грама вода, 2 пакетчета ванилия, супена лъжица канела. Баница топла, сироп студен, залива се и чакаме поне 24 часа, преди да хапнем с удоволствие. Да ви е сладко !

Мерси, но нямаш кулинарен блог. Не важиш!:))

Да бе, я бишката ли , че колим или, ке найдем време да се пипкам с безглутенови изкилифенджерени джвъчки, от неква грагянка с професя "мама"