Вокалистката на Nightwish Флор Янсен разкри, че е диагностицирана с рак

Певицата казва, че "прогнозата ѝ е много добра" и се надява да тръгне на турне с Nightwish следващия месец

Обратно в новината

Коментари - Вокалистката на Nightwish Флор Янсен разкри, че е диагностицирана с рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката, явно кариерата й е пред края си.

Ндааа, тежко е хем да си прост, хем да се гордееш, че си прост, хем да си злобен. Горко ти и та тия около теб...

Флоор е по-силна и ще го победи! Това момиче раздава толкова радост и позитивна енергия вече толкова много години, че няма как да не й се върне добрината.

Но правилно е да се каже, че ѝ е диагностициран рак. Като лекар ме дразни такава формулировка.

Не , че нещо но в повечето случаи в този сайт преводите са дота дърварски и буквални, та най-вероятно от там идва, а не че имат компетенцията да формулират каквото и да било.

Sleeping sun.жестока песен.Ама Марко хиетала не напусна ли найтуиш?

и Last Ride of the day е супер яка, и She's my sin и така нататък и така нататък. На Флоор Янсен и пожелавам здраве и кураж да пребори коварната болест. Дори да не и позволи да е повече от великата група, пак ще си я обичаме! Amazing singer! Metal goodness!

се оправи Флор,тя е в найтуиш както Браян Днонсън в диси,тоест просто заместничка на оригинсла

Ghost Loves Score от Wacken 2013 говори друго. Ако не знаеш това изпълнение на Флор Янсен е с най-много риакшън видеота в Тубата. Най-много! Това хич не е за подценяване. Освен това двата албума, които записаха с нея Найтуиш са феноменални. Страхотна вокалистка с огромни жанрови способности и много добро сценично присъствие. Виж само как 80 000 зрители в оная нощ на Вакен са като в транс.

не може да е по-точно казано.Браво за коментара човек! А колкото до "заместниците" в пердния коментар, кой е оригиналът Браян Джонсън или Бон Скот при Ейси-Диси? Кой е Бон скот бе, мамин, с тоя бастун колко успешни албума имат Ацедеце, и колко платинени и въобще цялата им кариера минава с Браян Джонсън сега на 75? Браян Джонсън бил "заместник", заместник е било онова пияно недоразумение Бон Скот.И от кво умира "оригинала" Бон Скот- напил се до смърт.И това било оригинал , да бе!

Дано всичко да е наред и тя да нирадва и пеее още дълго аз съм и феннн!!!!!