Коментари - Време за постни рецепти: Хляб за коледни пости с лимец и мурсалски чай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво му е лошото на прясна питка с брашно от обикновена пшеница, сода бикарбонат и газирана вода за да се надигне, гарантирано става за ядене, докато хляб с квас става бавно и си иска майсторлък. Всъщност това е единственото, което мога да правя, за да не умра от глад.

Мммм....лимец, а нещо с киноа и чиа нямате ли? Нещо по-традиционно дето се вика.

С тези сухи дрожди този леб не отговаря на канона за поста! Направете си с квас!

" изключително модерен" - това е гавра, онзи ден седнах на една "изключително модерна" черна стъклена маса в "изключително модерен" ресторант с черни стени и LED осветление.... Половин час избирах от "изключително модерните" специалитети... Като обстановката предполагаше, че специлитета на главния готвач е "Болтове 8мм, заляти със синтетично масло 10W40". Е не издържах и отидох до първата дървена пицария да се наплюскам. И се зарадвах че не съм "изключително модерн"

С тази рецепта, провалът е гарантиран.

Значи, Мурсалски чай НЯМА. Така му викат само в шопско. Името му е Пирински чай. Със здраве.