17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен това е предтекст, който не е добре на гърба на едно детенце. Ако имаше проблем явил се в момента съм сигурен че и двамата щяха да си тръгнат, впрочем защо ли са тук, пари на Петко не му липсват. Ако е нещо, което са знаели и с предстоящо лечение, защо са влезли. Постановка от всякъде. А на изпроводяк Петко й каза няколко пъти "нали знаеш", което пък води след себе си мисълта, че е подготвил постановка на игра в къщата, незнам от какъв характер, но не е излючено да е свързано и с жена вътре. Ще видим.

Дано не съм права,но не съм сигурна дали детето има про

Лем. Не разбирам защо влезнаха. Нищо не им липсва.

Добре де, как един играч излиза наполовина?Ако са един играч и вътре, и вън са един.Те да не са някаква зелена еуглена и да се делят надлъжно и всеки да става отделен играч.

Сега очакваме циганинът-мутра-чалгар Петко и мутрата-сводник Ванко 1 да ги обявят за национални герои и един от тях да спечели ВИП брадърА.

Престоя на Яна е определен още при подписването на договора, няма никакви лични проблеми, всичко е сценарий.

Кънчев яко дразни като надува тая пихтия кулагин колко умен бил. Да им имам ценностната система на телевизионерите. Половината са сантиментални и инфантилни, а другата половина цинични и бе капка нормалност в критериите си за хората и живота. Та налагат извратената си ценностна система от позиция на силата. Аман от п.е.д.е.р.расти в тая държава, дето ги обявяват за национална ценност в интелектуално отношение. Някой трябва да им обясни значението на думата " интелигентен". Със сигурнорност не означава гей, незачитане на авторитети, джендърски ценности, липса на уважение и липса на съчувствие и т. н. Интелигентността е съвкупност от външен вид /ама не дрехи и обувки, а изражение, маниери и всичко, в което личи осмисленост и разсъждаване/ изречени мисли, придобито знание и т. н. Всяко наблягане на едностранчиво качество се нарича с друго име, само не и интелигентност. Най-малкото, ако тоя наплескан джендър беше интелигентен, а не просто нахален и да си проси боя, нямаше да си развява зачатъците на полови органи и пилешките бутчета в смехотворни къси гащички. Престанете да подменяте ценностната система от телевизора, защото зрителите нямат механизъм за отговор, диалог или спор. Грозно е и говори единствено за интелектуалното ниво на сценаристи и водещи.

Остава да дойде Коцето и да им донесе пудра за нос... Тогава ще бъде такъв живот...

Какво общо има сексуалната ориентация с интелекта на един човек? Защо въобще намесваш това със селското и грубо поведение на Кулагин? И тази измислена дума джендър няма ли най-накрая да си я избиете от тъпите си глави или като развалени плочи щше си повтаряте едно и също.

Акъл

Сърди се на Кулагин. Той олицетворява и налага образа на редовния гей във формАта. Ако гейовете се изявяваха интелигентно и не толкова смехотворно и отблъскващо, отношението на обществото към тях щеше да е друго. На никой не му дреме с кого си ляга и как го прави, но когато влиза грозно и враждебно в пространството на други хора, няма кой да го толерира. Само гейовете използват влечугските си качества, за да си изразходват лошотията, която иначе би ги задушила. Болшинството от показваните в ББ гейове олицетворяват отрицателните човешки качества, затова хората са срещу тях. А ти може да си много добър,свестен и човечен гей. Но такива като толерирания Кулагин правят лоша услуга на теб и всички като теб. Не може да се държиш безнаказано и после да изискваш уважение. Няма как да стане, ако ще да си кралицата на Англия. А точно това му се ще на Кулагин и подобните му. Надявам се, че отговорът ми защо хората мразят гейовете, беше изчерпателен.

Ти да не би да си нормален и не извратен.... Като отричаш хомосексуалните( не одобрявам) си ок Обаче отричаш брака, за предбрачния и противоестествено секс си за, аборт за, сменяне на партньорки да,против осиновяване,срещу правителството, агресор,критик, алчен и прочее...и Кулагин действително е интелигентен (не го познавам лично). На моменти прекалява,но иначе смел и доста спокоен...и право куме в очи

Ти да не би да си нормален и не извратен.... Като отричаш хомосексуалните( не одобрявам) си ок Обаче отричаш брака, за предбрачния и противоестествено секс си за, аборт за, сменяне на партньорки да,против осиновяване,срещу правителството, агресор,критик, алчен и прочее...и Кулагин действително е интелигентен (не го познавам лично). На моменти прекалява,но иначе смел и доста спокоен...и право куме в очи

Питай Кънчев и Патрашкова какво общо има. Те се опитват да вържат гейщината с интелигентност. Предполагам,че е нещо като опит за извинение. Един вид " Той може да си го слага на мъже, но поне е интелигентен". Защото представи си хем да изглеждаш като клоун, хем да си глупав. А то е очевидно, че у глупав. Нито един умен човек, пък било то и гей, няма да се кълчи като ходи, нито ще си рисува така смешно веждите, или ще си помпи с хиалурон джуките. Част от интелигентността е да не се натрапваш. Така че е чудно защо се опитват от талавизора да вменяват, че имало връзка между кулагин и интелигентност и налагат образа на гея-интелектуалец. Между гей и интелигентност НЯМА връзка. Има, ако мъжът наистина е гей и като човек е интелигентен. Но ако е наистина такъв - с ненормални хромозоми и хормони, а не гей- интересчия, които са 99 процента. Не са обратни, но имат финансов и тщеславен нтерес да са такива. Хау.

Повечето мъже в шоуто са педераси.Яна излиза заради невъзможността да прави секс.Като танцьорка и кпмпаньонка ще заработва хилядарка на нощ.

Ти верно си тиква. Таман сте един за друг с кулагин, "интелигентни" по еднакъв начин. Толкова си и разбрал какво отричам или защитавам. Много ми дреме на мен дали някой е гей или не. Но ми дреме кой какъв човек е. Така по- добре ли достигам нивото ти с обяснение? По-елементарно не мога да се изразя. Ако и тази идея не разбираш, грешката не е в мен :)

какво широко лице има, само след някоя и друга година ще заприлича на текезесарка, добре че Орлин я разкара

Хах,страшно интересен си. Благодаря за простичкото ти обяснение.

Чудя се освен хората които нямат възможност за кабелна какви идиоти могат да си губят времето с това нещо за което напоително чета при вас..Освен това научавам че няма как мъжанагала да бъде номиниран защото той там трябва и победител да стане за да се докаже че е ''всестранноразвит''..

И защо сте сигурни че пари не му липсват след като от години се знае че всеки влиза за пари и се пазари до дупка за тях без да се пазари че ще го правят на маймун... Всичко е скалъпена простотия за бавноразвиващи се индивиди..

Като я разкара, какво? Прокопса ли? Той се отнесе непочтено към нея. А и доколкото разбирах, не той нея, а тя него го е разкарала, защото й е омръзнало да бъде подценентото гадже на интелигентния Орлин. И междудругото - много сладка жена, ей така с цялата ширина на лицето си е бонбон и половина! Лошото е, че покрай Петко, изглежда много й порасна работата и взе да се превзема, преди не беше такава.

Ама Кулагин си има жена. Женска жена. Човекът е артист и това е сценичният му образ. Голям идиот е!

Супер

Айдееее, поредният, който хич и не поглежда, ама всичко знае, щото чете насила, при това "напоително"! :))) Аз като един идЕот пък се чудя защо ярко неграмотните хора като теб не се изявяват само гласно, а тъй грозно се заявяват с липсата на елементарни познания по български език! Има ли разумно обяснение?