Японската принцеса Аяко се омъжи, изгуби титлата си (галерия)

Жените от императорското семейство, които се омъжват за обикновени японци, напускат знатната фамилия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та си ходим аз из Токио , тая мойта ме влачи към некъв храм с котараци. Глеам некъв офис и реклами. Викам и - кфо е тфа ма. Тая ми го прочете така- tea ceremony classes,men only . А викам, чекай ме малко зад ъгъла. И дописах - bring your own Vaseline

Сладури. Умеят да се усмихват. което е много подходящо за една сватба.

Ако това важеше за хари меганката щеше да види таи свадба през крив макарон защото отдавна щеше да е отритната от него... Япония си е страна с традиции и закони които се прилагат независимо от богатство о власт и както се вижда вървят напред..

А, яко!

да са живи, здрави и все така щастливи!

Възхищавам се на японците, че до днес си пазят традициите. Велика нация са.

Браво, тези принцеси, крале и т.н. са само ТЪРТЕИ които трябва народа като домашни животни да обслужва ама с милиони !

Скоро няма да чуеш за Японски комунизъм и Японско Отворено общество....

Абе много шантава работа - значи ако си се женят в рамките на фамилията, запазват привилегиите си. Кръвосмешението е яко, та стой та гледай... Ако обаче някой се надигне и реши да кръшне извън "правилата", се сбогува с титлата си....

Смятай, какво е правилото - кръвосмешение, иначе ... Вън !

За разлика от евреите, всички останали народи предават правата по мъжка линия. Влизането на външен мъж в императорския японски двор ще доведе до борби за трона с реки от кръв(на лично подчинените армии). Този закон спестява кръвопролитието между роднини. Японците са много напред от аврамическите религии.

И ако любов нямам, нищо не съм.

Абе трябваше да изберат - или и двамата модерни, или и двамата традиционни! Така не стои.

Добре, че беше ти да светнеш народ с традиции като японските как е трябвало да го направят. Истински българин! Като от Чудомир излязъл.

Обаче имат много тъпи старинни прически в източна Азия. ;)

Наистина си Никой, защото едва ли имаш възможностите да подариш на жена такава прическа, грим, кимоно. Комоното и не можеш да го заработиш 10 години. Нямаш на представа колко струва плътен копренен плат изработен по старинните технологии. А косата на принцесата е прекрасна - изригва като черен фонтан....това са хормони, аланкоолу, никога няма да бъдеш с такава жена.

Защо гледате парите?

Абе тъпан, гледаш част от световното историческо наследство на повече от хиляда години и това ли ти се наби в очи, че прическите им не са като твоята рошава кратуна под калпака, с който ходиш да пасеш овцете на къра! Чудомир добре ви е описал такива като теб!

А, Яко!

видимо и невидимо!!! Честито на Младоженците!

Ей, дир, машина на времето ли криете: " дъщеря ще се омъжи за обикновен японец през 2020 г. и също ще изгуби титлата си"... не си ли проверявате статиите преди да ги изтипосате в сайта!

Такива са плановете им. "Утре отивам на кино." Машина на времето ли имам, за да го знам? Просто е нещо с голяма вероятност. Толкова ли е мъчно да се разбере прочетен текст?

Хората там си планират нещата с години напред, не са като нас спонтанни. За Швейцария например съм чувал че планират да ходят на кино 2 месеца предварително.

Е, малоумни хора навсякъде има. Всички хора ще умрат, малко от тях са живели.