Японската риалити звезда и борец Хана Кимура почина на 22 години

Кимура беше един от шестимата участници в шоуто "Къща с тераса"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друсала е много с нещо кофти

Изведнъж като умрат се появят като водещи новини в клозетника и то на националните ни празници и нито дума за националния ни празник.....шпиони и чужди агентурници и национални предатели са доедин в тоя клозетарник

и в сибирски вести пише за нея, там се интересуват много от далечните си роднини - айните и японците

Може да се е самоубила, с тези писания. Може и някаква болест. Може и инцидент.

От утре тотална забрана на родовете, няма "той" няма "тя". Всички ще бъдем "ТО". И ще можем да си превеждаме доста по-спокойно от английски

Не мога да проумея, как може да се публикува толкова неграмотно списване във все пак популярен, макар и доста жълтеникав сайт. Тези автори не си ли четат повторно написаното,за стилни и правописни корекции или повторения. Ако намират за нормално такъв начин на изложение,дали изобщо са учили занаята за писане? Или за учили в учебни заведения с отпаднало обучение по български език и литература. Наистина, това не е роман или литературен журнал, но в случая да не забележиш как е объркана информацията по отношение за мъж или жена става въпрос,е просто абсурдно

Къща с тераса! Някой да ви светне какво e terrace house.

Сигурно така е превел гугъл преводача

Всяка статия за смърт от последните три месеца е водеща световна новина. Паникирането трябва да се поддържа с всички средства.

Абсолютно очакван е този край в предвид непрестанното насилие, на което е била свидетел от малка и което е правила до момента. Това е непоносимо за която и да е психика.

Като загубите близък не забравяйте да се пидигравате на погребението му. Близките му много ще се радват. Боже какъв злобен народ сме не народ, а мърша.

Да не си е изяла... котето? И така да е умряла?!

Чукната в главата, като майка си.

Ако не е от Ковид, или е от недоебване, или от свръх-ебателност...

Може да КОВИД-19! Затова мерките не трябва да се разхлабват!

"и помоли феновете да проявят уважение." Даже да не си фен. Евала, лекенце.

Кечистка ли е била?

Така е то с анаболите.

Горката тя , предрусала е или нещо подобно защото не може да понесе славата. Слабохарактерните същества не заслужават да живеят , не може да си на 20 години ( 22 в случая ) и да си здрав прав и т.н. и да решиш , че не можеш да издържаш. Хиляди ако не и милиони хора със здравословни проблеми биха дали всичко за да имат нейния живот. Малоумна работа ....

Психическите заболявания не са "здравословни" проблеми, а?

За психическите заболявания има учреждения и хапченца ...

И това да го разправя представител на ганювците, за които психолог било "ненужна професия".

Не е ли по-важно сам да харесваш живота си, отколкото хиляди да ти го искат? Това момиче не ми изглежда като да е харесвала своя.

като не го е харесвала какъв го е дървила в медийното пространство че да търси одобрение и слава?

Като не го е харесвала кво прави в интернет пространството като такава ? На достатъчно никаква възраст е за да може да промени всичко още сумати пъти , ма не , айде най-лесния начин и най-краен и тъжен за родителите и близки.

⛔ Къде изчезнаха коментарите за Фики?

Може ли да сте толкова зле, дира? Чак към средата разбрах, че става въпрос за жена. Писали сте "един от участниците", а то е "една". Айде борец няма женски род, макар че боркиня си е съвсем нормално. Поставянето на всичко в мъжки род и криворазбран феминизъм е неуважение към женското начало. Не правете зорлем от българския английски!

Ами то няма род в английския ...