Youtube спря приходите на Ръсел Бранд

Агенти и издателства също се отдръпват от комика

Обратно в новината

Коментари - Youtube спря приходите на Ръсел Бранд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Каналът му в ЮТюб, който има повече от 6 милиона абонати, разпространява теории на конспирацията за КОВИД-19, дезинформация за ваксините и интервюта с противоречиви телевизионни водещи, включително Тъкър Карлсън и Джо Роугън." Браво, дирници, категорична присъда издадохте - отвратителни мижитурки, следващи правилната линия и тон. Btw, изпуснали сте да добавите още една "противоречива" водеща - Ким Иверсен. Та същата тази Иверсен тези дни в детайли разгледа "обвиненията", и особено случая с 16-годишната, наблягайки на два много интересни факта - първо, че родителите на момичето през цялото време са знаели за връзката им, и второ, че в UK на 16 години можеш да правиш секс при съгласие....Та така, случайно нещо за това да пишете,а?

Не че нещо но когато казваш за пропуснати факти , казвай ги всичките факти, щото и ти изпускаш няколко факта. Навсякъде в чуждата преса си пише , че тя казва , че връзката е била по взаимно съгласие, родителите са знаели и са опитвали по всякакъв начин да прекратят тази връзка , включително с наказания, отнемане на телефони, затваряне в къщи и каквото се сетиш, но понеже на16 години не е нелегална възраст полицията не е могла да се намеси. Също пропусна , че понеже тя си е имала проблеми заради него в къщи, той й е помагал да се измъква от вкъщи , включително е пращал служебни лимузини на ББС да я взимат директно от училище . Тоест тя никъде не казва , че връзката е била без нейно съгласие , а че се е държал кофти докато са се виждали включително физически кофти. Сега дори да лъже че я е малтретирал, ти ако си нормален 30 годишен мъж, ще правиш ли такива простотии , като , че ли не можеш да си намериш пълнолетни пички и да не се занимаваш с детски истории като криене от родителите?

Не подкрепям това, което Бранд вероятно е направил. Не не е ли малко бързо цялото това оттегляне от него ? Дори според критериите на Западната демокрация - човек е невинен до доказване на противното. В колко случаи после се оказа, че обвиненията са недоказуеми ? Джони Деп, Мейсън Грийнуууд, Едуард Менди. Те нека кажат, че сестра ти е *, пък после ходи доказвай, че нямаш сестра.

Случаят с Джони не е такъв, щото Джони всички го знаят като готин и добродушен тип, дето се раздава на макс и никоя от жените му не се е оплаквала освен амбър. При Ръсел в ОК мога да потвърдя, щото живея от почти 20 г тук, винаги си е било всеобщо известно , че е гадняр с жените и ги третира като парцали, той сам го пише в книгите си и го казва в гигове и всички интервюта, а и в медийните среди са си го знаели колеги, продуценти, шефове на телевизии и вестници и тн итн.Тоест Ръсел за разлика от Дожни , колкото и да интелигентен и незнам си какъв , като човек винаги е бил боклук за тва проблемът за мен тук е лицемерието, що гракнаха сега да го канселират, а го търпяха и го насърчаваха в апогея на кариерата му. Същото като Джими Савил.

Не го харесвам, но ми писна от женички, търсещи слава и пари, съсипващи живота на невинни мъже. Като онази с Рамщайн, която, след като разлая кучетата, си призна, че всъщност дори не я бил докоснал. Т.е. тя си е помислила, че той си е помислил за наисилване. Или Кевин Спейси, който спечели всички дела засега (въпреки че там не са желички точно, но по поведение са същите).

Бе как се сещаш, че преди 20 години те били насилвали бре... и то когато след 20 години въпросният човек, с когото ЕВЕНТУАЛНО сте имали отношения... щото.. как се доказва връзка от преди 20 години?, вече е станал известен и с пари?! И откога ютюб и всякакви други организации влизат в ролята на изпълнители на присъда, без даже още съдът да се е произнесъл?! Кой ще го обезщети, ако се окаже, че всички тези обвинения не се докажат в съда?

Поредното доказателство за "западна демокрация и законност". Жълтопаветните помиари обясняват какво било в Русия, а удобно си затварят двуличните очи за ставащото на запад.

Какво е общото между Сноудън, Асандж, Епстийн, Тейт, Тръмп и Бранд? Всички те даваха прекалено много фактологически аргументи срещу правителства, корпорации и отделни индивиди. Какво стана накрая, Епстийн го "самоубиха" в затвора, за да не приказва повече, Сноудън се опитаха да го съсипят, съдят за тероризъм и какво ли не, човекът ги надхитри и се покри в Русия. Асандж е с тотално съсипан живот, персона нон-грата, чакащ екстрадация (все още) в САЩ, където искат да го съдят за тероризъм и какви ли не щуротии още, в момента лежи в Английски затвор( в Лондон). Андрю Тейт - колкото и да ми е противен, опитаха се да му съсипят живота, както и на брат му, накрая ги пуснаха поради липса на доказателства, повечето хора все още вярват, че са били трафиканти на жени и прочие. Доналд Тръмп - не съм му особено голям почитател, но това е единствения президент от съвременната история на Сащ, под чието управление държавата не се е намесила във военен конфликт. Човек, който открито критикува/ше определени лица и корпорации. В момента, както повечето от вас навярно знаят, го разследват по куп държавни обвнинения, като целта е да му съсипят имиджа и живота. Ръсел Бранд - човек с интелект, пиперлив език и остри шеги. Доста критикуваше фармацевтичните гиганти и определени лица/управляващи. В момента се опитват да съсипят и неговия живот. Това са фактите, изводите си ги правете вие

Андрю Тейт и брат му са пуснати от домашен арест , не заради липса на доказаталелства , а щото им е променена мярката , тоест заради това, че няма опасност да се укрият и не притежават оръжи и тн и тн, но имат все още съдебни ограничения на тема свободно движенеие, тоест могат да напускат къщата , но не и Румъния или там общината , в която са регистрирани,без съдебно решение трябва да се явават и в полицията да се подписват. Делото срещу тях не е прекратено, чакат дата за процеса.

Хората го наричат бездарен и вулгарен, чийто тъпи стендъп "комедии" са били насила пробутвани години наред по 4 големи телевизии само и само да се изявява,( явно дебело връзкарче, големи услуги е правил). И сега като го канят той започва да врещи истини точно като в кръчмата. Според мен са забелязали изцъкления поглед и са се сетили за архивираните обвинения на връзкарчето.

Като бях на 18 години един чичко ме опипа и искаше да ме еве. Сега съм на 100 и си спомних и ще го дам под съд. Ако е умрял ще го съдя посмъртно.

Винаги си е бил изперкал, само простотии от него . Какво му се кланяте

Явно не си запознат с творчеството и изказванията му .Замълчи по добре.Ще изглеждаш по-умен.

Координирана атака от пропагандната машина на господарите на западния свят. Явно човекът е бил на прав път, казвал е истината и сега си плаща за това.

Именно. Скоро май имаше някакво изказване от него в подкрепа на Русия и ..... хоп изнасилвач бил.

На какъв прав път е бил човекътq много сте наивни. Когато го показваха във всяка втора телевизия , радио , подкаст и вестник, беше крайно ляв либерал, даже стана личен солташак на Ед Мълибанд. Когато го позабравиха , се ориентира в новата ниша и премина в крайно дясно , тоест Ръсел не е нищо повече от един популист шарлатанин , който скача от идеология на идеология щото се бори да оцелее в променящата се медийна среда и къде ще си намери вярна публика с по-малко конкуренция и достатъчно провокация , за да се говори в него в мейнстрийм пространството срещу което уж негодува - ми ще си спретне "контровършъл" канал в някоя от стрийминг платформите - все пак 20 години на скандал оцелява, тва си знае , тва си може. Ръсел не е никакъв борец за истината, Ръсел е човек , който иска да стане новото част от едно статукво и естаблишмент, щото е нарцисит и не може без внимание и адмирации. Това последното той лично го е казвал не един път.

Даже тази новина не е интересна за хората, а аз само я превъртях 10 пъти.

Цензурата става все по силна и очевидна .Допускат се само политкоректни блогари. Ръсел Бранд се обърна и взе да говори истината и веднага се сети някоя, че била изнасилена и парите секват. Скалъпени обвинения и свидетели ....

...виновен до доказване на противното... НОВИЯТ КОМУНИЗЪМ ИДВА!!!

новия Фашизъм идва ...

Ти си за поправка, човеко отгоре е прав!

ㅤ

Иде ми да цитирам Веждичката...

Я По-добре ни цитирай книгата на Ръсел, където сам описва как го прави с женичките.

"Каналът му в ЮТюб, който има повече от 6 милиона абонати, разпространява теории на конспирацията за КОВИД-19, дезинформация за ваксините" Интересно как във всяко видео цитира официални източници в това число и правителствени агенции, обаче са го нарекли за конспиратор. На глобалистите им стана лесно да лепят етикити "конспиратор" за да дискредитират някой, но плановете им почват да излизат на бял свят един по един. Той самият си казва, че е бил пристрастен към наркотиците и бохемския живот и какви ли не простотии е правил.

Остава му да предава само в Rumble, което от известно време така или иначе прави.

Толкова много хора казват истината, Бранд може просто да ги е изнудвал.

Той сам си го казва в едно интервю, че докато са изкарвали пари от него е нямало проблем да прави каквото си иска и всички са били ОК с всякакви простотии , които ое правел и говорил , а той самият се е възползват от тази "свобода" с пълна сила. Също казва че е имало една граница с, която не било ОК да прекрачва.. Така, че според мен е възможно да е вършил простотии не със 100% -товото съгласие на мацките, но за това не не е виновен той, а продуценти, собственици на медии и издателства както и самите жени, че са му се бутали

но е натрупал голям брой последователи онлайн с видеоклипове, в които се смесват уелнес и теории на конспирацията. Каналът му в ЮТюб, който има повече от 6 милиона абонати, разпространява теории на конспирацията за КОВИД-19, дезинформация за ваксините и интервюта с противоречиви телевизионни водещи, включително Тъкър Карлсън и Джо Роугън.

lu4ka

И кое му е противоречивото на Тъкър Карлсон

lu4ka

Карлсън. Автокоректор

Трябва да питаш Христо Кьосев.

За жалост така се действа срещу неудобните. Хвърлят ти торба с лайна и играй, ходи се обяснявай че не са твои. Останалите хора са виновни, без мозъчни твари покажеш им човек набеден и те ще го изядат със все гов....

По принцип е така, но според мен го надценявате, Ръсел не е някакъв толкова значим фактор, че да му затварят устата за изтъркани вече теми като ковид-19.А и 6.6 милиона последователи не са толкова много в глобален мащаб , за сравнение бившата му жена има 44 милиона ютюбъри , а най-вървежният ютюб канал има близо 250 милиона събскрайбъра. Никой например не затваря устата на Кандис Оуенс с нейните 80 милиона последователи..а тя у брутална на тема ковид, трансджендъри, геьове и права на черните и черните животи имат значение

Стана им много неудобен. Изобличава лъжите и корупцията, призовава хората, да мислят критично и да се съмняват мейнстрийма и твърденията на официалните власти. Просто намериха начин да го заглушат. Ще е временно обаче! Както не успяха да заглушат Т. Карлсон който сега има огромна аудитория в Х. Истината винаги намира пътя.

Не трябва ли първо съдът да се поизнесе, че е виновен? или първо ти вземат парите и те унощожават, после - съдът решава?

1234 го е обяснил това за съда.

На теория и за наши хора е така, за Ръсел обаче дето много говори, е обратното, новите ценности на Западналите, свиквайте. Тма лицемерието и висша ценност.

Никой не излъжем да ти плаща, не е нужно да си признат за виновен.

Тоя постоянно изобличаваше западналите сатанисти и лицемерието им, доста хора го слушаха и сега просто му дръпнаха шалтера. Ако е умен си събира кинтите и се изнася с 200 към източна Азия и им показва един среден. Там все още нямат контрол.

Този ще се окаже една от любимките на Джими Савил.

Колкото за Савил доказаха нещо, толкова и за тоя. Идеята е, че сега нашите хора не се закачат, може и живи хора да ядат, обаче тия с неправилните убеждения, всички прегрешения плюс тези дето не са извършили изведнъж стават достояние, демокрация ще е туй -:)).

Савил наш човек ли е или,

Савил е познавал правилните хора и е бил техен човек, не са го пипнали, докато е бил жив, после се размърдяха нещатата. А Бранд просто е прекочил границите, подобно на Строс Кан и други, сега има наказателна акция, в смисъл надали ще могат да докажат нещо, овсен ако не изфабрикуват неща, то сега срещу пари е лесно. Майкъл Джексън като го набедиха за педофил, чак години момчето дето го топи призна, че баща му го е карал за пари. Бранд може да е женкар, но надали е изнасилвач, освен това си е честен и не се прави на това което не е.

Настанаха времена, в които всеки миндил може да реши, че е бил изнасилен, ако му се сторят малко получените пари.

Толкова много прилича на братя Тейд и даже на баща им, че е обидно да наричаш миндили жени, които дори не си виждал.

Жертвите в днешно време се обаждат на вестник. Много силен стана и настъпи много хора. Сега ще минат няколко години и нищо няма да излезе както и с Андрю Тейт, но такива гласове различни от менстрийма се заглушават.

Кенсъл кълчър бате...тоталитаризъм

Лов на вещици в модерен вариант. Колко лесно може да бъде унищожен всеки неудобен а, няма нужда ни от доказателство ни от нищо

Настъпват времена, по-лоши и от светата инквизиция. Посочват човека и не го убиват, само го лишават от всичко. И всеки бърза, за да не бъде обвинен, да хвърли своя камък или да добави своята съпка към огъня. Уж ни били лъгали, че капитализмът бил лош, а той се оказа много по лош и гаден. Не че и онова беше много хибаво, но беше по-човешко.

Потвърждение, че Ръсел Бранд говори истината!

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: +---- https://marketl.ink/biocom

Надървих се от него и искам да ти го натикам до макарите отзад да ни изскочат очите и да спреш да спамиш.

Аз само да попитам къде всъщност остана принципът, че един човек е невинен до доказване на противното? защото в очите на всички той явно е виновен вече, щом му спират приходи от дейност, която той извършва. това все едно е да ти спрат заплатата. в крайна сметка нали затова има разследване, доказване на вина в съда, присъда? Или не? Достатъчно е да си бял, известен мъж и едни жени се сещат, че са били изнасилени преди еди колко си време..... А напоследък и едни "мъже" взеха да се сещат, че са били изнасилени (случаят Кевин Спейси), ама май се оказа съвсем друго.

В кома ли беше последните 3 години?

И тоз горкия сега какъв ще го дърви?

Какво стана със списъка на Джефри Епстийн?! Не ни пробутвайте тази кординирана атака срещу Ръсел, май не ви харесва какво казва..........

..забогатее ли един мъж, волю-неволю става изнасилвач и едни жени се сещат, че преди 20 години са били изнасилени от него.. Не е нужно да имат доказателства - просто твърдения. Живеем в сбъркано общество.

Тоя е в залеза на кариерата си, когато е вършал и "изнасилвал" е бил в пика на славата си, с големите гигове, роли в поливуд и участия по радиа и телевизии и големте пари , които идват с тях. В момента го дава на изпарения на бивша звезда от края на 90-те началото на 2000 ..

20 милиона го следват на тубата......бил в залеза на кариерата си :)

Посмали малко - има само 6.5 милиона последователи в тубата, което е нищо. За сравнение ютюбъри като Джефри Стар имат по 17 млн и правят по над два милиарда гледания на месец. И да в залезът на кариерата си е , щото едно е да имаш някви мизерни за мащабите на сащ ОК 6.5 милиона в тубата , друго е да си през ден в мейнстрийм медиите, да пълниш стадиони, да участваш във филми , и да си мъж на световни звезди от ранга на Кейти Пери, какъвто е бил когато е бил на връха на кариерата си

А ти кой си

аз съм си нормален средностатистически форуем драскач. Що, ти някви по-специални претенции ли имаш към мене ?

мизогинията, мизогинист ? Баах маму не мога повече за тва ето ви жокер от завършен простак: женомразство, женомразец