Youtube спря приходите на Ръсел Бранд

Агенти и издателства също се отдръпват от комика

Обратно в новината

Коментари - Youtube спря приходите на Ръсел Бранд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мизогинията, мизогинист ? Баах маму не мога повече за тва ето ви жокер от завършен простак: женомразство, женомразец

..забогатее ли един мъж, волю-неволю става изнасилвач и едни жени се сещат, че преди 20 години са били изнасилени от него.. Не е нужно да имат доказателства - просто твърдения. Живеем в сбъркано общество.

Тоя е в залеза на кариерата си, когато е вършал и "изнасилвал" е бил в пика на славата си, с големите гигове, роли в поливуд и участия по радиа и телевизии и големте пари , които идват с тях. В момента го дава на изпарения на бивша звезда от края на 90-те началото на 2000 ..

Какво стана със списъка на Джефри Епстийн?! Не ни пробутвайте тази кординирана атака срещу Ръсел, май не ви харесва какво казва..........

И тоз горкия сега какъв ще го дърви?

Аз само да попитам къде всъщност остана принципът, че един човек е невинен до доказване на противното? защото в очите на всички той явно е виновен вече, щом му спират приходи от дейност, която той извършва. това все едно е да ти спрат заплатата. в крайна сметка нали затова има разследване, доказване на вина в съда, присъда? Или не? Достатъчно е да си бял, известен мъж и едни жени се сещат, че са били изнасилени преди еди колко си време..... А напоследък и едни "мъже" взеха да се сещат, че са били изнасилени (случаят Кевин Спейси), ама май се оказа съвсем друго.

20 милиона го следват на тубата......бил в залеза на кариерата си :)

В кома ли беше последните 3 години?

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: +---- https://marketl.ink/biocom

Потвърждение, че Ръсел Бранд говори истината!

Посмали малко - има само 6.5 милиона последователи в тубата, което е нищо. За сравнение ютюбъри като Джефри Стар имат по 17 млн и правят по над два милиарда гледания на месец. И да в залезът на кариерата си е , щото едно е да имаш някви мизерни за мащабите на сащ ОК 6.5 милиона в тубата , друго е да си през ден в мейнстрийм медиите, да пълниш стадиони, да участваш във филми , и да си мъж на световни звезди от ранга на Кейти Пери, какъвто е бил когато е бил на връха на кариерата си

Настъпват времена, по-лоши и от светата инквизиция. Посочват човека и не го убиват, само го лишават от всичко. И всеки бърза, за да не бъде обвинен, да хвърли своя камък или да добави своята съпка към огъня. Уж ни били лъгали, че капитализмът бил лош, а той се оказа много по лош и гаден. Не че и онова беше много хибаво, но беше по-човешко.

А ти кой си

Лов на вещици в модерен вариант. Колко лесно може да бъде унищожен всеки неудобен а, няма нужда ни от доказателство ни от нищо

Кенсъл кълчър бате...тоталитаризъм

Жертвите в днешно време се обаждат на вестник. Много силен стана и настъпи много хора. Сега ще минат няколко години и нищо няма да излезе както и с Андрю Тейт, но такива гласове различни от менстрийма се заглушават.

аз съм си нормален средностатистически форуем драскач. Що, ти някви по-специални претенции ли имаш към мене ?

Настанаха времена, в които всеки миндил може да реши, че е бил изнасилен, ако му се сторят малко получените пари.

Тоя постоянно изобличаваше западналите сатанисти и лицемерието им, доста хора го слушаха и сега просто му дръпнаха шалтера. Ако е умен си събира кинтите и се изнася с 200 към източна Азия и им показва един среден. Там все още нямат контрол.

Този ще се окаже една от любимките на Джими Савил.

Колкото за Савил доказаха нещо, толкова и за тоя. Идеята е, че сега нашите хора не се закачат, може и живи хора да ядат, обаче тия с неправилните убеждения, всички прегрешения плюс тези дето не са извършили изведнъж стават достояние, демокрация ще е туй -:)).

Не трябва ли първо съдът да се поизнесе, че е виновен? или първо ти вземат парите и те унощожават, после - съдът решава?

1234 го е обяснил това за съда.

На теория и за наши хора е така, за Ръсел обаче дето много говори, е обратното, новите ценности на Западналите, свиквайте. Тма лицемерието и висша ценност.

Савил наш човек ли е или,

Стана им много неудобен. Изобличава лъжите и корупцията, призовава хората, да мислят критично и да се съмняват мейнстрийма и твърденията на официалните власти. Просто намериха начин да го заглушат. Ще е временно обаче! Както не успяха да заглушат Т. Карлсон който сега има огромна аудитория в Х. Истината винаги намира пътя.

Савил е познавал правилните хора и е бил техен човек, не са го пипнали, докато е бил жив, после се размърдяха нещатата. А Бранд просто е прекочил границите, подобно на Строс Кан и други, сега има наказателна акция, в смисъл надали ще могат да докажат нещо, овсен ако не изфабрикуват неща, то сега срещу пари е лесно. Майкъл Джексън като го набедиха за педофил, чак години момчето дето го топи призна, че баща му го е карал за пари. Бранд може да е женкар, но надали е изнасилвач, освен това си е честен и не се прави на това което не е.

Днес той има не 20, а 6.62 абонати.

За жалост така се действа срещу неудобните. Хвърлят ти торба с лайна и играй, ходи се обяснявай че не са твои. Останалите хора са виновни, без мозъчни твари покажеш им човек набеден и те ще го изядат със все гов....

Толкова много прилича на братя Тейд и даже на баща им, че е обидно да наричаш миндили жени, които дори не си виждал.

но е натрупал голям брой последователи онлайн с видеоклипове, в които се смесват уелнес и теории на конспирацията. Каналът му в ЮТюб, който има повече от 6 милиона абонати, разпространява теории на конспирацията за КОВИД-19, дезинформация за ваксините и интервюта с противоречиви телевизионни водещи, включително Тъкър Карлсън и Джо Роугън.

Той сам си го казва в едно интервю, че докато са изкарвали пари от него е нямало проблем да прави каквото си иска и всички са били ОК с всякакви простотии , които ое правел и говорил , а той самият се е възползват от тази "свобода" с пълна сила. Също казва че е имало една граница с, която не било ОК да прекрачва.. Така, че според мен е възможно да е вършил простотии не със 100% -товото съгласие на мацките, но за това не не е виновен той, а продуценти, собственици на медии и издателства както и самите жени, че са му се бутали

lu4ka

И кое му е противоречивото на Тъкър Карлсон

lu4ka

Карлсън. Автокоректор

По принцип е така, но според мен го надценявате, Ръсел не е някакъв толкова значим фактор, че да му затварят устата за изтъркани вече теми като ковид-19.А и 6.6 милиона последователи не са толкова много в глобален мащаб , за сравнение бившата му жена има 44 милиона ютюбъри , а най-вървежният ютюб канал има близо 250 милиона събскрайбъра. Никой например не затваря устата на Кандис Оуенс с нейните 80 милиона последователи..а тя у брутална на тема ковид, трансджендъри, геьове и права на черните и черните животи имат значение

Трябва да питаш Христо Кьосев.

Толкова много хора казват истината, Бранд може просто да ги е изнудвал.

Остава му да предава само в Rumble, което от известно време така или иначе прави.

"Каналът му в ЮТюб, който има повече от 6 милиона абонати, разпространява теории на конспирацията за КОВИД-19, дезинформация за ваксините" Интересно как във всяко видео цитира официални източници в това число и правителствени агенции, обаче са го нарекли за конспиратор. На глобалистите им стана лесно да лепят етикити "конспиратор" за да дискредитират някой, но плановете им почват да излизат на бял свят един по един. Той самият си казва, че е бил пристрастен към наркотиците и бохемския живот и какви ли не простотии е правил.

ㅤ

Иде ми да цитирам Веждичката...

...виновен до доказване на противното... НОВИЯТ КОМУНИЗЪМ ИДВА!!!

Цензурата става все по силна и очевидна .Допускат се само политкоректни блогари. Ръсел Бранд се обърна и взе да говори истината и веднага се сети някоя, че била изнасилена и парите секват. Скалъпени обвинения и свидетели ....

Даже тази новина не е интересна за хората, а аз само я превъртях 10 пъти.

Координирана атака от пропагандната машина на господарите на западния свят. Явно човекът е бил на прав път, казвал е истината и сега си плаща за това.

Винаги си е бил изперкал, само простотии от него . Какво му се кланяте

Никой не излъжем да ти плаща, не е нужно да си признат за виновен.

Като бях на 18 години един чичко ме опипа и искаше да ме еве. Сега съм на 100 и си спомних и ще го дам под съд. Ако е умрял ще го съдя посмъртно.

Хората го наричат бездарен и вулгарен, чийто тъпи стендъп "комедии" са били насила пробутвани години наред по 4 големи телевизии само и само да се изявява,( явно дебело връзкарче, големи услуги е правил). И сега като го канят той започва да врещи истини точно като в кръчмата. Според мен са забелязали изцъкления поглед и са се сетили за архивираните обвинения на връзкарчето.

Надървих се от него и искам да ти го натикам до макарите отзад да ни изскочат очите и да спреш да спамиш.

новия Фашизъм идва ...