Коментари - За безкрайния танц на незабравимия Патрик Суейзи | Лайф.dir.bg

Коментари - За безкрайния танц на незабравимия Патрик Суейзи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятен! Все още гледам Мръсни танци със страхотно удоволствие!

Да.

Най-добрия филм с Патрик Суейзи е Point Break. Обективно погледнато, като актьор не беше нещо специално, но имаше голяма харизма и присъствие. Факт е , че не се поддава на парите и славата на Холувуд, и остава земен човек. За съжаление не може да преодолее загубата на баща си, и става жертва на злоупотребата с алкохол. Но в крайна сметка, не е важно колко дълго си живял, а как.

Беше средата на 90-те. Прибирайки се един ден към къщи си взех видео касета под наем да гледам филм. Филма беше Дух. Уникален филм. Браво, че сте се сетили за този уникален актьор!

Мръсни танци и Дух са филмите, които гледах по 100 пъти и никога не ми омръзваха... Наистина носи някаква магия Патрик... Страхотен е!

Страхотен актьор.

Жалкото е, че вече няма такива актьори.

Един много чаровен и талантлив актьор.Силно недооценен от Холивуд. Далеч по-посредствени от него са получили Оскар. Умира в мъка и болка. Остава ми светъл спомен за множество роли. Бог да го прости.

А бе ВЕЛИК!!!

артист и танцьор. Много рано почина, преди манията на златотърсачки за манията за изнасилване, нямаше да може да се отърве от тези курви.

Добър и готин

Спомням си го, много добър артист, танцьор и какво ли не....Бог да го прости.....такива хора са желани и от Господ!