17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз Станков има 10 коментара за нея. Много се е засегнал, че седи на мръсния , стар диван докъто момичето преуспява.

Ама много сме зли и прости!! То затова сме на изчезване. То Господ си знае работата. Поздравление за момичето и само успехи!!

The Voice of America (VOA) is the official broadcasting service of the United States government. (държавна радиостанция на Съединените щати) The Voice is an American singing reality competition television series. (тв предаване)

Какви кретени има - дори и на факти слагат ---

Никой не носи Българска кръв в БГ за тея 500 години няя как да остане .Всички носите ОСМАНСКА кръв приемете го и се гордейте че във вените ви тече велика ОСМАНСКА кръв на истински бойци......

Мечтай си:)

O

В американските формати гласът и талантът се появяват уникални певци и музиканти. Но често журитео действа тъпанарски и скапва шоуто. Всичко преценяват през някаква политкоректна призма и правят сложни политически еквилибристики, вместо да се вълуват само и единствено от качеството и емоцията на изпълненията. Ако имаше повече обективност, светът би полудял по тези формати. Колкото до Девойката - не я познавам, не съм я слушал и не искам да я коментирам за сега. Стане ли думаза таланти, националния произход тива на втора, че и на трета позиция по важност - от моя г;една точка поне. Тала че няма как да пърхам от радост само заради произхода й. Ще я чуя, ще преценя.

с тази "новина" надминахте простотията на севернитемакета! но те имат шанс да ни отнемат купата по простотия, ако я обявят за северномакенце, както направиха с бербатов!

Поздравления и победа!

Някаква Боклук- Проститутка, ( като онази Веска Меджидиева, която ОТКРАДНА няколко милиона лева от България и ИЗБЯГА в Африка) се ЕББАЛА с гнусен ДЯВОЛ маймуна- негър и се е появила тая мангалка -Дестини Паркър. Да бяга към Африка, мангалката. Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

Ти си живо доказателство на приказката защо в Ада казанът на българите не го пазят дяволите. Младо момиче, с не лек живот прочетох, още дете за мен, пожелавам й успех от сърце!

Дестини е прекрасна млада дама която получи пълна степендия за таланта си при приемането и в Бъркли Колежа в Бостън. Майка и е аристократка и радиоводеща в САЩ както и супер красива и интелигентна жена! Баща и ясно че е с тъмна кожа но това какво значение има? Ти а Търнър и Стиви Уондър да не би да са бели? Цвета на кожата няма нищо общо с интелекта и талантите на хората по света! Българи които постват подобни коментари са срам за страната ни и нямат място нито думата в ефира на социалните мрежи! Дискриминациата в цял свят е престъпление!! Shit your filthy mouth you idiot!!!!!

Toi I Berbatov e makedonec

Абе хора не знаете ли че българската кръв блика във всички националности

Туй брикет бе...

еврейски Закон: дори да има 1% еврейска кръв даден човек....той е еврей. Учи се от успелите народи а не от тези причинили ГОЛОДОМОР!

Като гледам с тази афро прическа се опитва да се прави на black lives matter. Само да не прави като една подобна българка която в подобно американското шоу представи България като най гадното място на земята.

И кво.. слава на колонията Америка, роби с български произход ще правят нещо там... Колко ме дразни това хвалене , някой някъде хванал семка от тука, нито знае България, нито знае български, нито има българско самосъзнание ама постигнал нещо някъде на майната си оооо герой българите сме на всякъде

Американци са само коренните жители на Америка, така нареччените индианци, другите са афроамериканци, евроамериканци, азиатски американци. детето има черти на афро/индоамериканка.

е те са азиатци тия кореняци.. някога са минали по ледения мост между азия и северна америка при аляска...

Баща и е афроамериканец е ясно, майка и вероятно българска ромка.

Да, тя е афроамериканска ромка излиза

Нека й е зле. Ти четеш за нея, тя не чете за теб.

ли майка й е нашенска ромка, вероятно от София. Като й гледам възраста на момата - трудно ще повярвам, че преди 20 ина години, някоя ромка ще има достъп до интернет, нужната компютърна грамотност, както и познания по английски, за да се запознае (както пише в статията) със силно нуждаещ се от клатене американски военен. То ясно де, всичко негри, особено военните все им се такова... Но както и да е, пожелавам й успех (проформа, дреме ми на тъфтърътъ дали ще успее).

Да не се бърка името на този колеж (Berklee) с името на Университета в Бъркли (Berkeley). Университетът е престижен. Колежът, за първи път го чувам, но може и той да е престижен в тесен музикален кръг. Знам ли. Щом може да пее момичето и иска да пее, то нека пее.

https://en.wikipedia.org/wiki/BerkleeCollegeof_Music

За пореден път коментират основно комплексирани, недо....е.. ани неудачници. Обаче то за тия географски ширини си е нормално. По-лошото е, че същите тия недокоснати от еволюцията примати имат избирателни права.

Пф, поредния дето не е излизал от България и не знае чужди езици да чете чужди медии и да види, че ПО ЦЯЛ СВЯТ има ОСМИВАЩИ/КРИТИКУВАЩИ/ЗЛОБНИ и т.н. коментари. АМа нали трябва да плюе по сънародниците си ...

Ех Владко, ех Владко. Владея три езика и от много години не живея в България. И ето я основната причина. А да. И не си ти човека дето ще ми обяснява къде и какво да чета...

А нсй.лошото е, че отрепки като тебе и с трите ти езика, който ненавижда българите, има право да гласува. Едва ли ще гласуваш за наше добро и за доброто на България, ще се възползваш за мръсотиите си

ТО голям праз като не живееш в България . Скоро ще искаш да се върнеш .

Майка и трябва да лежи за сношение с животни.

Туй негър бе!

Винаги, когато чета тези злостни и просташки коментари, се питам: Са ли това българи или е поредната хибридна бълвоч, изсипана от нечии социални лаборатории? Ако сте българи, обяснете ми, моля, защо подивявате от всяка позитивна новина, в която става дума за българи?

Децата ти негри да то доведат.

_stankow

Ами защото не става дума за българи, ама изобщо. А за хора, дето някой ги обявява за българи. Пък те не са. Не е наша кръв. И тя не се има за българка, питайте я. Питайте я за гражданството, питайте на кого е дала клетва, като е взела американски паспорт. Такива "новини" сме чели с десетки. Най-обикновено тролене. Ето, вижте една "българка", ама "успяла", "гордейте се с нея". Аха, още не сме се гордяли. Не е наше момиче и това е. Който иска - да си се "гордее" с нея !

не хейтвайте детето, не е виновно то, че майка и си е избрала маймуняк

На прея също. Но прея е от лулин и пее в нощното кабаре на онзи мазен грък... му забравих името... сиктиридис май беше. ха-ха...

На мазния грък майка му е българка.

Пускат поредната партенка за да ни отклонят вниманието от катастрофалното положение в НъРъБъ България.

НРБ беше... едно време. Днес е РБ. РъБъ е наРъбъ!

Мама е българка, татко е цветнокоженец

Майка й "ромка". Братчетка на Издислав. Оня, дето риташе жени в берлинското метро.

много хубав плътен глас има..успех...стига злоба носи бг кръв:)..нищо че е афро

индо-афро. Предците и са от Индия. Изгнени и прокудени по света. Домъкнали се и в България с османските завоевателски орди.

Доста различни женски цигански имена съм чувал (включително Изаура, Касандра и още такива), но точно Миряна, шъ мъ проща`аш не съм чул! Ама може и щото съм глух ;-)

"Гласът на Америка" не беше ли радиостанция?

Успех и все нагоре !

тъпи завистливи списвачи. като няма какво да кажете, не пишете тъпотии.

И за какво да завиждаме ? Бащата направил още едно дете и ги зарязал. Без баща, без родина, без средства за образование, без раса (мулатите в САЩ се смятат за цветнокожи, не за бели). И за какво точно да ѝ завиждаме ?

Ми завиждайте й, че има глас! Ако смятате, че целта на статията е някой да й завижда! Манталитет - к'во да го правиш... ...

_stankow

Който има глас отива да учи в музикално училище. И то от малък. А не на 20+ години да тръгне по шоута. Така кариера не се прави ! И тези шоута, какво общо имат с музиката ? Десетки хиляди са минали през тях, колко след това са направили музикална кариера ? Колко са създали нещо стойностно ?

Станков, момичето е на 18, пише в статията. Учи в най-престижния колеж по музика в света!!! Какви 20+? Ама четете преди да коментирате с такава злоба. Освен това всички емигранти имат по няколко трудни години в началото. Никой не е виновен, че сте неудачник в собствената си страна. Я по-спокойно!!

С най добри пожелания, успех. А на тоя балгариец, дето на всички казва цигани. ТОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ЦИГАНИН, ТАКА КАЗВА И ЦЯЛА ЕВРОПА

Браво на юначната българска майка, отгледала сама в чужбина това талантливо дете. Момичето е родено в София и говори български.

И на курни импексова синът и е роден в България и говори български, но на него не му викате "Браво!"... що тъй? А менчету е успяло - лаботи за най-големите еврейски банки в Америка.

Полубългарка-мулатка, с буйна негърска грива.

оооо, това българче е като джон атанасов! вероятно не знае че е българче!

От Факултета( Сан Диего) в същинско Сан Диего :)